• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۳۰۵۸۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی

تأمین امنیت حریم آبی، خاکی و هوایی ایران به صورت کامل انجام می‌شود

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: تخصص و تعهد موجود در میان کارکنان نیروی دریایی، عامل موفقیت این نیرو در انجام وظایف ذاتی و محوله‌ی خود در خصوص تأمین امنیت کشور است.

***  تأمین امنیت حریم آبی، خاکی و هوایی ایران به صورت کامل انجام می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر دریادار ایرانی، با حضور در بیست و ششمین دوره‌ی هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی در منطقه‌ی «ماهشهر» بندر امام‌خمینی (ره)، با اشاره به معارف الهی موجود در دوره‌ی هیئت معارف جنگ، گفت: حضور و بهره‌مندی دانشجویان دانشگاه‌های افسری برای استفاده از معارف موجود در هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی امری ضروری و لازم است؛ چرا که این دور‌ه‌های عملی به فرهنگ‌سازی و ترویج مسائلی مبادرت می‌ورزد که به پایایی و ماندگاری ارزش‌های رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس می‌انجامد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به آیه‌ی ۱۰۳ سوره‌ی مبارکه آل‌عمران، تأکید کرد: بحمدالله ارتش ایران اسلامی، ارتشی انقلابی، مکتبی و مردمی است و ارزش‌های اسلامی در آن موج می‌زند؛ یکی از مواردی که در ارتش جمهوری اسلامی ایران مشاهده می‌شود، عمل به آیه‌ی شریفه‌ی «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللهِ جَمِیعاً» است که سبب شده تا کارکنان نیرو‌های ارتش، به یگانگی در مسیر پیمودن راه ولایت، کوشش در تبیین و تفهیم ارزش‌های وحدت‌محور و بالیدن در مفاهیم دینی و الهی، شناخته شوند.

امیر دریادار ایرانی با اشاره به لزوم بهره‌گیری از دروس عملی ارائه شده در هیئت معارف جنگ، تصریح کرد: بهره‌مندی از نیروی انسانی برخوردار از علم و تخصص و تعهد و تبعیت از نظام اسلامی از جمله مواردی است نیروی دریایی ارتش برای رسیدن به آن، برنامه‌ریزی کرده است؛ به همین سبب افزایش معرفت‌ها و توانایی‌های نیرو‌های مسلح باید در پیوند با همدیگر درک شوند تا همزمان با افزایش درجه و توان عملی افراد، میزان اطاعت‌پذیری و پیشبرد اهداف نظام و انقلاب اسلامی نیز افزایش یابد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تکیه بر توانمندی‌های داخلی را عامل افزایش بازدارندگی ارتش دانسته و اظهار کرد: ارتش با تکیه بر توان متخصصان داخلی، قادر است تا به صورت کامل به تأمین امنیت حریم آبی، خاکی و هوایی کشور اقدام کند و چرخ توسعه‌ی اقتصادی و تعاملات سیاسی و بین‌المللی را در حوزه‌ی کاری خود، به حرکت درآورد.

امیر دریادار ایرانی ضمن اشاره به تأثیر اقتدار و توانایی نیروی دریایی ارتش بر ارتقای توان دیپلماتیک نظام جمهوری اسلامی، بیان کرد: مواردی نظیر برگزاری رزمایش‌های موفق دریایی و اعزام ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی به دریا‌های دوردست، هم نشانه‌ای از توانایی این نیرو در بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی در تولید و تأمین ادوات و تجهیزات مورد نیاز نیروی زمینی است و هم عاملی برای نمایش شکوه و اقتدار این نیرو در عرصه‌ی جهانی است که توانسته است با همت و تلاش مضاعف تمامی تهدید‌ها و تحریم‌های ظالمانه را در هم بشکند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پایان خاطر نشان کرد: تأمین امنیت نظام جمهوری اسلامی که توسط تمامی نیرو‌های مسلح، در تمامی سطوح و نیرو‌ها دنبال می‌شود امری خطیر و حائز اهمیت است و نیروی زمینی ارتش نیز با توکل و توسل به درگاه خداوند منان، اتکا به تجربیات دوران دفاع مقدس و بهره‌گیری از همت، تلاش و غیرت روزافزون، در راستای مأموریت‌های ذاتی و محوله‌ی خود، به استمرار در وظایف خود ادامه می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شورا‌ها یکی از ارکان مشارکت مردم در سرنوشت خودشان است
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)