• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۴۶۶۵
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

استاندار نجف: با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم

استاندار نجف با بیان اینکه با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم، گفت: ما مفتخریم که خادم زوار امام حسین (ع) هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، استاندار نجف که پس از انتخابش به این سِمَت در نخستین سفر خارجی اش به همراه اعضای شورای شهر نجف به ایران آمده است در این نشست روابط ایران و عراق را روابطی ریشه دار دانست و گفت: امیدوارم روابط دو طرف افزایش یابد.

یوسف مکی گناوی امروز در نشست با علی رضا بیکدلی معاون کنسولی وزارت امور خارجه و با حضور شهردار نجف که به منظور هماهنگی برای برگزاری بهتر مراسم اربعین حسینی در ساختمان شماره یک وزارت امور خارجه کشورمان برگزار شد، مردم نجف را پایه گذار اربعین معرفی کرد و افزود: در گذشته به ویژه در دوره حکمرانی رژیم بعث، مردم نجف باوجود فشار‌ها به برگزاری اربعین اهتمام داشتند و خوشبختانه امروز ساکنان این منطقه با آغوش باز از زائران استقبال می‌کنند و هر آنچه دارند با اخلاص به آنها ارائه می‌دهند. در واقع در ایام اربعین از قادسیه تا حیدریه تبدیل به یک حسینیه بزرگ شده است.

وی اضافه کرد: از هم اکنون به همه ایرانیان برای آمدن به کشورمان در ایام اربعین خوش آمد می‌گوئیم، آنها روی سر ما جا دارند و ما مفتخریم که خادم زوار امام حسین (ع) هستیم.

یوسف مکی گناوی در ادامه به مناسب سازی زیرساخت‌های شهر نجف برای پذیرایی از زائران اشاره کرد و گفت: توسعه خیابان‌های اصلی، فراهم کردن آب شُرب و کارخانه‌های یخ سازی، تامین اقلام مورد نیاز موکب‌ها و دیگر اقلام مورد نیاز زائران از جمله اسکان آنها در دست تامین و طرح‌های دیگری هم با نظارت نخست وزیر عراق در دست اقدام است. به ایرانیان می‌گوییم که نگرانی نداشته باشند.

استاندار نجف افزود: درخواست ما از زائران ایرانی این است که بعد از زیارت و مراسم اربعین سریع به کشورشان برگردند تا ما بتوانیم بهتر شهر را مدیریت کنیم همچنین با توجه به دمای بالای هوا، بهتر است زائران ایرانی به صورت گروهی مشرف شوند تا خدمات دهی راحت‌تر باشد.

وی همچنین پیشنهاد کرد تا قرارگاه مشترکی با حضور یک نماینده ایرانی در نجف تشکیل شود تا امور مربوط به زائران را سریعتر و بهتر ساماندهی کنند تا بتوان بهتر و راحت‌تر از قبل از زائران استقبال و پذیرایی کنیم و همین که مراسم اربعین تمام شد و زیارت کردند زائران سریع برگردند.

یوسف مکی گناوی با اشاره به انتقال زائران گفت: ما به تعداد زیاد خودروی سواری اختصاصی به ویژه در پایان مراسم اربعین برای انتقال زائران از نجف به مرز‌های ایران داریم. بهتر است با هماهنگی با وزیر کشور عراق، اتوبوس‌هایی که از مرز ایران وارد عراق می‌شوند برای انتقال زائران اقدام کنند تا سریعا نقل و انتقال آنها انجام شود.

پاکیزگی شهر نجف در ایام اربعین و درمان زائران در مراکز درمانی عراق از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد.

علی رضا بیکدلی معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امورخارجه نیز در این نشست با اشاره به میزبانی از ستاد مرکزی اربعین و استاندار نجف وهیات همراه گفت: درباره موضوعات مختلف اربعین هماهنگی‌ها انجام شده است و درباره موضوعات مختلف توافق شد و امیداوریم شاهد یک اربعین باشکوه باشیم.

سید مجید میراحمدی رئیس ستاد مرکزی اربعین هم در این نشست گفت: با روحیه‌ای که استاندار نجف از خود نشان داد و اعلام آمادگی کامل برای اربعین، به نظر می‌رسد اربعین امسال در نجف مشکلی نباشد.

وی افزود: استاندار نجف اعلام کرد که برای اسکان زائران ظرفیت‌هایی را آماده می‌کنند و مشکل آب که سال قبل در نجف رخ داد مرتفع شده است. تامین یخ بری و خنک کردن آب هم در دستور کار این استان است.

میراحمدی همچنین به ایجاد قرارگاه مشترک استانداری نجف و سرکنسول ایران در نجف اشاره کرد و گفت: این قرارگاه برای ارائه خدمات بهتر به زائران در نجف اشرف تشکیل خواهد شد؛ همچنین به درخواست وزیر کشور عراق جلسه بعدی قرارگاه مشترک اربعین دو کشور پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران، در عراق برگزار خواهد شد.

استاندار نجف: با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم استاندار نجف: با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم استاندار نجف: با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم استاندار نجف: با همه توان آماده پذیرایی از زائران اربعین هستیم
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک در دانشگاه ملی مهارت
تشکیل هیات‌های صلح مددکاری در کلانتری‌های خوزستان
مهاباد نائب قهرمان مسابقات استانی کیک بوکسینگ
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر فوتبال
علم بدون اخلاق و شفقت به کمال نمی‌رسد
ایران در کنار زلزله زدگان شمال افغانستان
دستگیری پنج سارق در بخش ایلخچی اسکو
حمایت مجلس از پیشنهاد وزارت کار برای عرضه کالا با نرخ ثابت در کالابرگ
معرفی دستاورد‌های انقلاب به جوانان در قالب راهیان پیشرفت در خوزستان
خروش مردم ولایتمدار سراسر استان اردبیل علیه استکبار جهانی
دستگیری عامل چاقو کشی در میامی
۳ تن از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر دستگیر شدند
برپایی میز خدمت معدنکاری در سمنان
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از مردم استان
روحیه جهادی و مردمی بسیج ستون استوار امنیت و پیشرفت کشور
اهدای ۱۵ سری جهیزیه به زوج‌های جوان قزوینی 
اهدای ۵۰ واحد خون در شهرستان قیروکارزین
برنامه‌های ویژه هفته مازندران با محوریت گردشگری پایدار و حفظ محیط‌زیست
اجلاسیه مجمع شهر‌های تاریخی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های یزد
برگزاری رزمایش اورژانس به مناسبت هفته‌ی پدافند غیر عامل در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)