• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۱۴۵۷۲
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
بین الملل » غرب آسیا

حماس: وزیر خارجه آمریکا در مورد آتش‌بس رویاپردازی و فریبکاری می‌کند

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» گفت: اظهارات اخیر وزیر امور خارجه آمریکا تنها تلاشی برای سرگرم کردن دیگران با یک سری رویاپردازی است و نخست وزیر رژیم صهیونیستی در برابر هرتلاشی برای تحقق توافق آتش‌بس و پایان جنگ بیش از ۱۰ ماهه مانع تراشی می‌کند.

حماس: وزیر خارجه آمریکا در مورد آتش‌بس رویاپردازی و فریبکاری می‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «حسام بدران» عضو دفتر سیاسی حماس در واکنش به اظهارات آنتونی بلینکن درباره موافقت رژیم صهیونیستی با طرح اصلاح شده آتش‌بس و درخواست وی از جنبش حماس برای موافقت با آن گفت: این، صرفا یک فریبکاری و رویاپردازی است.

وی در جریان یک گفتگوی تلویزیونی تصریح کرد: این اظهارات به وضوح مواضع سرسختانه رژیم صهیونیستی را نشان می‌دهد به طوری که طرح‌های پیشنهادی وزیر امور خارجه آمریکا مورد قبول طرف صهیونیستی قرار نگرفته است، بلکه برعکس، نتانیاهو نخست وزیر این رژیم، بار‌ها و بار‌ها شروط و خواسته‌های خود در مخالفت آشکار با هرگونه توافقات صورت گرفته در گذشته و به ویژه توافقات ۲ ژوئیه ۲۰۲۴ را اعلام کرده است.

این عضو ارشد حماس افزود: به نظر می‌رسد که بلینکن سخنگوی نتانیاهو شده است و در حالیکه تمامی شواهد نشان می‌دهد نتانیاهو مانع اصلی بر سر دستیابی به توافق آتش بس در غزه است و اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز این ادعا را ثابت می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درباره گزینه‌های ممکن برای پر کردن خلا‌های مذاکرات گفت: خواسته‌های طرف فلسطینی همیشه مشخص بوده است و ما با طرح ارائه شده در تاریخ ۲ ژوئیه موافقت کردیم و طرف‌های میانجی در آن زمان متعهد شدند که موافقت مقاومت فلسطین با طرح مذکور باعث پذیرش آن از طرف رژیم صهیونیستی خواهد شد.

بدران افزود: اگر آمریکا در تحقق آتش‌بس و دستیابی به توافق جدی است، باید به طرح‌های پیشنهادی خود در گذشته که بر سر آنها توافق صورت گرفته است، پایبند باشد و بر نتانیاهو که با خواسته‌های طرف‌های بین المللی مبنی بر پایان جنگ مخالفت می‌کند، فشار وارد کند.

وی بار دیگر تاکید کرد: آمریکا در این منازعه صرفا یک طرف میانجی نیست بلکه شریک واقعی جنگ علیه مردم فلسطین است و حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی از سطح تحویل سلاح و حمایت مالی فراتر رفته و به سطح حمایت‌های سیاسی و دیپلماتیک و رسانه‌ای رسیده است.

این رهبر حماس از وزیر خارجه آمریکا به عنوان سرسخت‌ترین دشمنان ملت فلسطین در داخل دولت آمریکا نام برد و افزود: بلینکن از همان آغاز جنگ غزه، رویکرد خصمانه‌ای در قبال مردم فلسطین داشته است و اظهارات وی غیرمنتظره نیست بلکه نشاندهنده آن است که آمریکا از جنگ [رژیم اسرائیل] علیه مردم غزه حمایت می‌کند و در آن مشارکت دارد و به هیچ وجه یک میانجی بی طرف نیست.

وی با بیان اینکه «مساله جاده صلاح الدین یکی از مهمترین موانع دستیابی به توافق آتش بس در غزه است، اما تنها مانع در این مسیر نیست»، افزود: مساله عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از دو جاده نتساریم و صلاح الدین قبلا مورد توافق قرار گرفته بود، اما نتانیاهو با لجبازی بر تداوم حضور در این دو جاده تاکید می‌کند و این پافشاری نشانگر قصد و نیت رژیم صهیونیستی برای تداوم جنگ و عدم دستیابی به توافق نهایی است.

بدران تاکید کرد: مقاومت فلسطین به نتانیاهو فرصت بازی از طریق مذاکرات پوچ و بیهوده را نخواهد داد بلکه با تمامی امکان و توانایی‌های خود به دفاع از ملت فلسطین ادامه خواهد داد و ملت فلسطین نیز با وجود درد و رنج و تقدیم شهدا به ثبات و پایداری خود ادامه می‌دهند و ایده تسلیم ملت فلسطین یا برافراشتن پرچم سفید به هیچ وجه امکانپذیر نیست.

این عضو دفتر سیاسی حماس گفت: دوران تحمیل شروط و اهداف رژیم صهیونیستی از مدت‌ها قبل به سر آمده است.

وی با اشاره به اینکه کرانه باختری از مدت‌ها قبل پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی بوده و هست، افزود: عملیات‌های مقاومتی در این منطقه تاثیر زیادی بر مسیر جنگ دارد و مقاومت فلسطین و در راس آن گردان‌های عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) و سرایا القدس (شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین) تمام تلاش خود را برای تقویت مقاومت در کرانه باختری به کار می‌گیرند و رژیم صهیونیستی تنها در صورتی عقب نشینی خواهد کرد که با افزایش عملیات مقاومتی مواجه شود و تاوان واقعی جنایت‌های خود را بپردازد.

عضو دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: این جنبش و دیگر گروه‌های فلسطینی به مبارزات خود در تمامی زمینه‌ها اعم از مقاومت مسلحانه و از طریق مذاکره ادامه خواهند داد تا خواسته‌های بحق ملت فلسطین را برآورده کنند و ملت فلسطین نیز به دفاع از سرزمین و حقوق خود ادامه خواهد داد تا زمینه خروج اشغالگران فراهم شود.

وی افزود: هزینه سنگینی که ملت فلسطین پرداخت می‌کند به هدر نخواهد رفت بلکه در پایان به تحقق آزادی و عزت ملت فلسطین منجر خواهد شد.

ارتش رژیم صهیونیستی از تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که منجر به شهادت بیش از ۴۰ هزار فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۹۳ هزار نفر دیگر و همچنین ناپدید شدن ده‌ها هزار تن و آواره شدن نزدیک به ۲ میلیون نفر از ساکنان این منطقه شده است.

در کنار این آمارها، ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه به شدت تخریب شده و محاصره شدید و بحران انسانی و گرسنگی بی سابقه به ویژه در غزه و شمال آن جان هزاران فلسطینی را تهدید می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)