• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۶۲۱۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
سیاسی » مجلس

قالیباف : باید مشکلات شهر تهران را با رویکرد مردمی‌سازی برطرف کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای رفع مشکلات در مقوله‌های اجتماعی، فرهنگی و حتی محیط زیست نگاهی بر پایه مردمی‌سازی داشت، بیان کرد: باید مشکلات در حوزه‌های مختلف نظیر بهداشت، آب، حمل‌ونقل، آسیب‌های اجتماعی و فقر را با رویکرد مردمی‌سازی برطرف کرد.

قالیباف : باید مشکلات شهر تهران را با رویکرد مردمی‌سازی برطرف کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدباقر قالیباف در نشست مجمع نمایندگان استان تهران که عصر امروز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به موضوعات مجموعه شهری تهران و تأکید بر این نکته که ۲۳درصد جمعیت کشور در یک درصد خاک کشور متمرکز شده است، بیان کرد: این مسأله باعث شده تا آلودگی هوا، آب، خاک و آلودگی صوتی در شهر تهران ایجاد شود.

وی با بیان اینکه باید شاخص‌های شهر تهران را تغییر دهیم، بیان کرد: به میزان ۶۹ درصد از شهر تهران خدمات شهری دریافت می‌کنند، بنابراین فرهنگ، اجتماع و امنیت این شهر بر پایه همین مسائل بنا شده است.

قالیباف با بیان اینکه در سازماندهی سیاسی فضا‌ها مرز‌های غلطی را ایجاد کرده‌ایم، بیان کرد: متأسفانه هر روز این اشکالات بیشتر و بیشتر می‌شود. به‌عنوان مثال گفته می‌شود که ما بگوییم مترو تهران و حومه. این در حالیست که در ۲۰ سال گذشته مترو تهران و حومه وجود داشته است و ما با یک بی‌تدبیری آمده‌ایم و حومه را از این حوزه حذف کردیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید دست در دست هم دهیم و اساساً ریل سازماندهی فضا‌ها در تهران را اصلاح کنیم، بیان کرد: اگر مشکلات در این بخش برطرف شود بسیاری از مشکلات کشور برطرف خواهد شد. به نظر من در این بخش لازم نیست تقسیمات خدمات شهری با حوزه حکمرانی- فرمانداری و استانداری - از هم تبعیت کنند و می‌شود با اصلاح و سازماندهی این موارد، ریل مدیریت مسائل را تغییر دهیم.

قالیباف با بیان اینکه ۴۸ درصد از نقدینگی کشور سهم شهر تهران است، بیان کرد: در حال حاضر حتماً سرمایه‌گذاران آماده هستند تا در صورت گرفتن مجوز مثلاً خط مترو احداث کنند و همه هزینه‌ها را برعهده بگیرند و خودشان موانع مختلف را برطرف کنند، اما به این شرط که ببیند زمینه کار و سرمایه‌گذاری برای او تسهیل شده است.

رئیس مجلس با اشاره به سایر نکات در این بخش، ضمن تأکید بر این نکته که ما باید همین نگاه را در حوزه مسائل اجتماعی، فرهنگی و همچنین محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: ما باید مشکلات در حوزه‌هایی نظیر بهداشت، آب، حمل‌ونقل، آسیب‌های اجتماعی و فقر را با رویکرد مردمی‌سازی برطرف کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید بر روی پروژه‌های بالای ۷۰ درصد پیشرفت شهر تهران تمرکز شود ادامه داد: در صورت تمرکز بر این پروژه‌ها می‌توان در مدت زمان معقولی بسیاری از این پروژه‌ها را به بهره‌برداری برساند.

وی با بیان اینکه باید مسائل مجموعه شهری تهران را بر مبنای موضوعاتی که عنوان شد، دنبال کنیم، ادامه داد: در این راستا باید نهاد شهرداری را تقویت کنیم چرا که قدرت شهرداری‌ها در موضوعات شهری به مراتب از قدرت دولت بالاتر است و تقویت این نهاد باعث می‌شود تا مردم بعد از ۴سال تغییر و تحولات شهری را مشاهده کنند.

در ابتدای این جلسه، سید علی یزدی خواه رئیس مجمع نمایندگان استان تهران گزارشی از روند انتخاب هیأت رئیسه و فعالیت‌های این مجمع در مدت زمان سپری شده ارائه کرد.

وی با بیان اینکه در مدت زمان سپری شده مجمع نمایندگان استان تهران جلسات و بازدید‌های متعددی را برگزار و انجام داده‌اند، گفت: همچنین مجمع نمایندگان استان تهران تاکنون ۸ کارگروه در بخش‌هایی نظیر آموزش، فناوری، کشاورزی، مدیریت شهری، اجتماعی و سلامت ایجاد کرده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران تأکید کرد: همچنین این مجمع تاکنون جلسات متعددی را در موضوعاتی نظیر اتباع خارجی، استانداری تهران، بودجه، بحران آب این استان برگزار کرده است.

موضوعاتی نظیر بحران آب، مشکلات زیرساختی شهر پرند، حقوق شهروندی و امنیت تهران و... از جمله سایر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود که از سوی اعضای مجمع نمایندگان استان تهران عنوان شد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
اجرای انفجار کنترل‌شده در محدوده شرق اصفهان
انتصاب علی مرادی به عنوان قائم مقام معاونت سیاسی سازمان صداوسیما
نجات جان ۱۱۹ نفر در دریای خزر
یک تیم قطری دومین حریف تدارکاتی سپاهان شد
مرمت مسجد جامع نوبندگان و جداره‌های تاریخی فسا آغاز شد
یادواره شهدای گیلانی حملات رژیم صهیونیستی با حضور رئیس جمهور _ تهران
حمله خرس به یک چوپان در کجور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)