• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۱۵۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

شکل‌گیری جبهه‌ای قدرتمند علیه سیاست‌های کاخ سفید

فرمانده کل سپاه در پیامی به مناسبت گرامیداشت روز ۱۳ آبان تاکید کرد: امروز شاهد شکل‌گیری یک جبهه قدرتمند علیه سیاست‌های ضد بشری کاخ سفید در منطقه و بلکه دیگر جوامع حق طلب و سلطه ستیز عالم هستیم.

*** شاهد شکل‌گیری جبهه‌ای قدرتمند علیه سیاست‌های ضدبشری کاخ سفید هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، متن پیام سرلشکر سلامی بدین شرح است:

«۱۳ آبان ماه» روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و سالروز تسخیر تاریخی لانه جاسوسی امریکا در تهران به دست توانای دانشجویان مسلمان پیرو خط امام(ره) که در حقیقت نقطه عطفی تاریخی و فراموش نشدنی در افشای ماهیت حقیقی امریکا و خباثت‌های آن علیه ملت‌های آزادی‌خواه و حق طلب جهان است را گرامی می‌دارم.

تاریخ ۷۰ سال اخیر کشور عزیزمان حاوی سیاهه‌ای از خیانت‌ها و جنایت آفرینی‌های حاکمان ایالات متحده امریکا علیه ایران و ایرانی است که کانون طراحی، برنامه‌ریزی و پشتیبانی آن سفارت این کشور در تهران بود که در ۱۳ آبان ماه ۱۳۵۸ پس از کمتر از یک سال از پیروزی انقلاب و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی با اراده سترگ، انقلابی و تاریخ ساز فرزندان ملت عظیم الشأن ایران در پاسخ به اقدام امریکایی‌ها در پناه دادن به شاه خائن و مخلوع و عدم استرداد وی به کشور تسخیر شد.

 ملت ایران در سیزدۀ آبان بر بزرگترین امپراطوری تاریخ بشریت یعنی آمریکا غلبه کرد و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران فقط تسخیر و یا دفن سیاست‌های آمریکا نبود که از پس این حماسه بزرگ اتفاق افتاد، بلکه فروپاشی و شکستن صلابت پوشالی و ظاهری یک ابرقدرت بی رقیب در تاریخ حیات بشری بود بررسی و تحلیل رخدادها و تحولات شگرف ۴۵ سال اخیر در سطح منطقه و جهان بیانگر تاثیر اقدام شگفت آور و مقتدرانه دانشجویان مسلمان پیرو خط امام به عنوان مشت آهنین و جلوه‌ای از اراده و نفرت ضد امریکایی ایرانیان در فروپاشی هیمنه ظاهری ابرقدرت امریکا است که بسترها و زمینه های ظهور بیداری و ایستادگی ملت‌ها علیه استکبار امریکایی و سلطه قدرت‌های شیطانی را فراهم ساخت به گونه‌ای که امروز شاهد شکل‌گیری یک جبهه قدرتمند علیه سیاست‌های ضد بشری کاخ سفید در منطقه و بلکه دیگر جوامع حق طلب و سلطه ستیز عالم هستیم.

 آنچه امروز در صحنه و واقعیت‌های غم انگیز و انکارناپذیر منطقه راهبردی غرب آسیا به ویژه در غزه و لبنان آشکار شده است بزرگترین و معتبرترین دلیل و حجت برای رنگ باختن حقوق بشر امریکایی است که تحت فرماندهی و حمایت‌های همه جانبه هیأت حاکمه واشنگتن صورت می‌پذیرد و خون دهها هزار انسان مظلوم از کودکان ، زنان مردان و مردمان بی دفاع غزه تا لبنان تحت حملات وحشیانه و جنایات قرون وسطایی رژیم اهریمنی و نژادپرست صهیونیستی بر زمین ریخته شده است و در یکی از حساس‌ترین مقاطع تاریخی میدان رسوایی تمدن غربی و آزادی و دموکراسی امریکایی قرار گرفته است.

 باند تروریست و جنایتکار قاتل شهیدان حاج قاسم سلیمانی ،سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه، یحیی سنوار و ده‌ها و صدها فرمانده و رزمنده شهید جبهه مقتدر مقاومت اسلامی طی سال‌های اخیر همان شرکت سهامی امریکایی صهیونی است که امروز مورد نفرت و انزجار امت اسلامی بلکه جامعه بشریت و جبهه بیداری ضد سلطه واقع شده است.

خط مبارزه ضد امریکایی ملت ایران که از کودتای سیاه ۲۸ مرداد علیه دولت ملی و مردمی دکتر مصدق شکل گرفته است امروز گستره‌ای فراتر از این سرزمین حتی امریکا و اروپا را در نوردیده است و ضمن طنین افکندن فریاد رسوایی امریکایی‌ها ، منطق و عقلانیت مبارزه بین‌المللی علیه سردمداران کاخ سفید را در اقصی نقاط عالم متبلور و معتبر ساخته است. در موسم گرامیداشت حماسه شکوهمند تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران به دشمن شماره ۱ ملت ایران و سگ هار آن رژیم تروریست و تبهکار صهیونی هشدار می‌دهیم مقاومت اسلامی منطقه به فضل الهی و به مدد شجاعت مجاهدان و رزمندگان مومن که در میدان تحولات کنونی دست برتر را دارند پاسخ دندان شکنی به جبهه شرارت خواهد داد و در این راه جبهه مقاومت و ایران اسلامی خود را به هر آنچه برای مقابله و غلبه پیروزمندانه با دشمن لازم است تجهیز خواهند کرد. و در این راه مقدس هراسی از تهدید و عربده کشی اشرار حاکم بر واشنگتن و تل‌آویو ندارند.

یاد، نام، خاطره و آرمان‌های حماسی شهیدان گرانقدر ۱۳ آبان ماه را پاس می‌داریم و به اذن الهی در خیمه ولایت تحت فرمان ولی امر مسلمین و فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) در صف واحد و مستحکم، قدرتمندتر از گذشته در کنار سایر ارکان و اجزای جبهه عظیم مقاومت ملت‌های مسلمان مهیای خلق پیروزی‌های بزرگ برای سرعت بخشیدن به زوال قطعی رژیم صهیونی و اخراج تمام عیار آمریکای متجاوز از منطقه غرب آسیا خواهیم بود.

سرلشکر پاسدار حسین سلامی

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخستین عمل جراحی لیزری با یوروتسکوپ فعال‌شده در بیمارستان خدابنده
همه برندگان جشنواره تئاتر مازندران
آغاز برداشت هندوانه پاییزه در شهرستان بندرلنگه
فرآوری محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی نیازمند ورود سرمایه گذار است
ایمن‌سازی محور اردل – شهرکرد در محدوده تنگ درکش ورکش
سند آمایش مبنای اقدامات توسعه‌ای شهرستان‌ها
حادثه برای هواپیمای تفریحی در نوشهر
تخلیه ششمین شناور حامل گندم در بندرشهید رجایی
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی «هما»
وزیر ارتباطات: گزارش عملکرد اپراتور‌ها باید برای مردم راهگشا باشد
تاکید بر حفظ سلامت کارکنان در شرایط آلودگی هوا
توزیع شیر در مدارس وعده‌ای که هنوز اجرایی نشده است
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نشان برنز پیشکسوت خراسان شمالی در مسابقات دو و میدانی قهرمانی آسیا
معرفی برترین‌های جشنواره صنایع دستی خلاق ۳ در اصفهان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
فرهنگ ما، یاوری است
پایداری جو تا پایان هفته و رگبار پراکنده از شنبه
ایران قهرمان رقابت های کشور‌های اسلامی با حضور فوتسالیست اصفهانی
رونمایی از برش استانی نقشه مهندسی و فرهنگی خراسان شمالی 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)