• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۶۱۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۱
علمی و فرهنگی » معارف

همایش مکتب نصرالله، فردا در تهران برگزار می‌شود

همزمان با گرامیداشت چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله، همایش بین‌المللی مکتب نصرالله، فردا (۱۹ آبان) با حضور صاحب نظرانی از کشور‌های جهان در سالن اجلاس سران تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت‌الاسلام سیدمصطفی حسینی نیشابوری عضو ستاد برگزاری همایش بین‌المللی نصرالله ، امروز با حضور در برنامه سلام خبرنگار شبکه خبر با بیان اینکه این همایش باهدف شناخت ابعاد شخصیتی شهید نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان برگزار می‌شود، گفت: با توجه به گستردگی شخصیت شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان لازم بود برنامه‌ای بین‌المللی با حضور صاحبنظران تدارک دیده شود تا حق مطلب برای شناخت این شهید ادا شود.

وی افزود: شهادت سیدحسن نصرالله اتفاق بسیار حزن‌آور و در عین حال تکلیف‌آوری بود از جمله برای وزارت فرهنگ وسازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که این شخصیت بزرگ را به خوبی به لحاظ ابعاد شخصیتی ایشان و به فرمایش مقام معظم رهبری؛ مکتب شهید نصرالله رامعرفی و تبیین کنند.

عضو ستاد برگزاری همایش بین‌المللی نصرالله گفت: وقتی واژه مکتب به کار می‌رود؛ یعنی یک منظومه جامع منسجم فکری که می‌تواند الگوبرداری شود و می‌تواند تولید نیرو کند و الهام‌بخش باشد و می‌تواند این راه با قوت ادامه پیدا کند. از این جهت تصمیم بر این شد که همایش بین‌المللی برای ایشان و در بزرگداشت ایشان و به منظور تبیین شخصیت وی برگزار شود.

حسینی نیشابوری افزود: میهمانان متعددی از شخصیت برجسته خارجی برای حضور در این همایش که هم در حوزه اجرایی، هم در حوزه اندیشه‌ای و کسانی که همکار و همفکر ایشان بودند و کسانی که در جبهه مقاومت؛ معاضد، کمک کننده و یار ایشان بودند دعوت شدند که از ۲۵ کشور در این همایش حضور دارند.

عضو ستاد برگزاری همایش بین‌المللی نصرالله گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، همایش مکتب نصرالله با حضور میهمان داخلی و خارجی و مدیران ارشد نظام از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ و در دو بخش صبح و بعدازظهر برگزار می‌شود. برنامه صبح ویژه سخنرانی‌های عمومی و برنامه بعدازظهر شامل نشست‌های تخصصی است.

وی افزود: در این همایش محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به عنوان سخنران ویژه حضور دارد. دیگر سخنرانان داخلی همایش مکتب نصرالله، آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عباس عراقچی وزیر امورخارجه و حجت‌الاسلام و المسلمین اختری رئیس کمیته حمایت از مردم فلسطین هستند.

حسینی نیشابوری همچنین درباره سخنرانان خارجی شاخص در این همایش گفت: از لبنان وزیر فرهنگ این کشور محمد وسام المرتضی، از عراق رئیس‌الوزرا و نخست وزیر اسبق عبدالمهدی و همچنین رئیس جریان حکمت سید عمارحکیم و از بحرین آیت‌الله عیسی قاسم و از فلسطین زیاد نخاله حضور دارند.

وی همچنین به حضور اندیشمندان و صاحبنظرانی از کشور‌های بحرین، لبنان، الجزایر، مصر، عراق، مالزی، ترکیه، فلسطین، هندوستان، یمن و سوریه اشاره کرد و گفت: هشت محور برای سخنرانان مدعو پیش بینی و در اختیار آنها قرار داده شده است و ماحصل مکتوبات آنها در قالب یک مجلد منتشر می‌شود.

حسینی نیشابوری با تاکید بر اینکه شهید نصرالله چهره‌ای فراموش نشدنی در تاریخ مقاومت است، گفت: انتظار داریم همه دستگاه‌های مرتبط برای حمایت از برگزاری هر چه بهتر و فاخرتر این همایش بین‌المللی، اقدامات لازم را انجام دهند.

وی محور‌های اصلی همایش مکتب نصرالله را بررسی ابعاد مختلف فکری، شخصیتی و سیاسی سیدحسن نصرالله ذکر کرد و گفت: ابعاد شخصیت فردی، علمی، معنوی و خردورزی شهید سید حسن نصرالله، دیدگاه‌های گفتمانی شهید نصرالله، ابعاد مدیریتی همه جانبه شهید نصرالله، تمدن نوین اسلامی در مکتب فکری و مبارزاتی نصرالله، ارزش‌های آرمانی و منافع ملی در مکتب انقلابی نصرالله از جمله این محورهاست.

حسینی نیشابوری افزود: هم‌زیستی ملی و پاسداری از هویت مذهبی در مکتب نصرالله، دیدگاه‌های گفتمانی شهید نصرالله (بین المذاهب، بین‌الادیان و تعامل با جریان‌های سیاسی و قومی)، راهبرد مقاومت، جهاد و مبارزه با صهیونیسم و استکبار در مکتب نصرالله و وفاداری، پایبندی و تبعیت از رهبری ولایت فقیه در مکتب فکری و عملی شهید نصرالله نیز از دیگر محور‌های این همایش است.

این همایش بین المللی باهدف شناخت ابعاد شخصیتی شهید نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان با همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود زمین، اصلی‌ترین مانع تولید و تأمین مسکن در کشور است
موافقت شورای اسلامی شهر اهواز با استعفای شهردار
معاون رییس جمهور: دولت در رفع محرومیت از مناطق مختلف در میدان عمل است
لزوم تزریق روحیه امید و خودباوری در جامعه
واگذاری ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی آذربایجان‌غربی برای احداث نیروگاه خورشیدی
بسته خبر‌های کوتاه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
برگزاری انتخابات دفاتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان غربی
ورزشی‌های بیست و یکم آبان ماه در استان سمنان
نقش محوری مرز‌های ایران و آذربایجان‌غربی درحمل و نقل و ترانزیت کالا
واگذاری ۴ هکتار زمین به مشمولان جوانی جمعیت در مازندران
تغییر زمان و تعیین مکان دیدار داماش گیلان در ایستگاه دوازدهم
نجات ۳ گردشگر گمشده در منطقه درفک رودبار پس از ۷۲ ساعت
۲۱ آبان و یادی از نیمای ادبیات ایران
نشان نقره به کاراته کای قمی رسید
یادی از شهدای تیپ ۳۶ انصارالمهدی
دو خطه شدن راه آهن زنجان در مسیر پایانی
تشییع احمد بالدی جوان اهوازی در روستای مدینات
برگزاری سومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)