• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۷۶۹۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
اقتصادی » صنعت
دبیر جایزه ملی کیفیت؛

افزایش ۱۳۲ درصدی برگزیدگان هجدهمین جایزه ملی کیفیت

دبیر جایزه ملی کیفیت گفت: برگزیدگان هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت در مقایسه با دور هفدهم، افزایش ۱۳۲ درصدی داشته است.

به گزارش خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما: اسماعیل امینی با حضور در شبکه خبر با اشاره به سابقه برگزاری جایزه ملی کیفیت در کشور افزود: این جایزه از سال ۱۳۸۲ در کشور در حال برگزاری است و امروز ۲۰ آبان مراسم اختتامیه هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران برای فعالان حوزه کیفیت کشور برگزار می‌شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در جایزه ملی کیفیت ادامه داد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اسناد بالادستی مانند سند الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و سایر اسناد توسعه‌ای کشور تدوین شده که برای حرکت به سمت توسعه، یکی از پیشران‌های بسیار مهم در این اسناد توجه به مقوله کیفیت است.

 
دبیر هجدهمین دوره جایزه ملی کیفیت افزود: با توجه به اهمیت کیفیت وجود یک نظام ملی و ارزیابی ملی کیفیت در کشور مبتنی بر آموزه‌های دینی، ارزش‌های بنیادین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، توجه به منویات امامین انقلاب و ظرفیت‌های مشترک کشور‌های اسلامی ما را مجاب به ایجاد تحول در جایزه ملی کیفیت می‌کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


به گفته امینی در دوران تحولی سازمان ملی استاندارد ایران، رویکرد و تفکری در قالب روشی به عنوان مدل کیفیت جهان اسلام با مشارکت خبرگان و اساتید کشور تدوین شد و این روش در مؤسسه استانداردسازی و اندازه شناسی کشور‌های اسلامی (اسمیک) با عضویت ۵۷ کشور اسلامی در هیئت مدیره و مجمع عمومی آن به تصویب رسید که می‌تواند زمینه‌سازی برای دیپلماسی کیفیت در سطح دنیا باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی گفت: شرکت کنندگان و برگزیدگان این دوره در مقایسه با هفدهمین دوره جایزه ملی کیفیت رشد ۱۳۲ درصدی داشته است. 

وی توضیح داد: در دوره هجدهم ۱۰۰۷ شرکت متقاضی حائز ارزیابی برای دریافت جایزه شدند که با ارزیابی‌های دشوار در قالب تیم‌های خیلی وسیع ۱۹۳ بنگاه اقتصادی بزرگ، متوسط و کوچک کشور موفق به کسب سطوح جایزه ملی کیفیت شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


به گفته امینی در ادوار گذشته در مجموع از دوره یک تا شانزدهم فقط ۱۱۲ شرکت کننده داشتیم، که در این دوره خوشبختانه فقط ۱۹۳ بنگاه منتخب داریم که در نوع خود بی‌نظیر است.

دبیر جایزه ملی کیفیت افزود: در سنوات آتی قرار است شرکت‌های فعال در این حوزه از ۵۷ کشور اسمیک متقاضی حضور و ارزیابی در این جایزه شوند تا به معنای واقعی این جایزه؛ جایزه کیفیت جهان اسلام باشد.

امینی ادامه داد: روش کیفیت جهان اسلام در دو بخش ارزیابی سازمان‌ها را انجام می‌دهند که بخش اول توانمندساز‌ها و بخش دیگر دستاوردهاست که یکی از این دستاورد‌ها در حوزه رضایت مشتری است که از سطح بنگاه برآورد می‌کنیم.

 
وی گفت:‌ همچنین به موجب بند ۱۸ ماده هفت قانون تقویت توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد خود نسبت به ارزیابی و سنجش نرخ کیفیت کالا در کشور اقدام می‌کند که این کار خوشبختانه در سه سال اخیر به صورت مستمر در حال انجام است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 
امینی افزود:‌  بر اساس آخرین آماری احصا شده, ۷۲ درصد رضایت عمومی کسب شده و در واقع نرخ کیفیت کالا‌ها برای سبد ۵۶ کالای پرمصرف است که با توجه به منابع بین‌المللی که تقریبا ۸۰ و ۸۱ است؛ فاصله چندانی نداریم و امیدواریم به همت متولیان کیفیت، سطح کیفیت را در شأن ملت ایران اسلامی ارتقاء دهیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


دبیر جایزه ملی کیفیت گفت: ۲۸ درصد باقی مانده در حوزه نارضایتی مربوط به خودرو و دخانیات است که پایین‌ترین میزان رضایت را کسب کرده اند که با حذف این دو مورد به نُرم جهانی که ۸۰ تا ۸۲ درصد است می‌رسیم.

 
وی اظهار امیدواری کرد با سیاست‌هایی که در بخش‌های مختلف کشور به ویژه در حوزه تولید و خدمت اتخاذ می‌شود، بتوانیم کیفیت را متبلور کنیم و محصول با کیفیت را در خدمت ملت شریف و عزیز ایران اسلامی قرار دهیم.


امینی یادآور شد: بیشترین میزان رضایت در حوزه محصولات غذایی,‌ محصولات شیمیایی‏, شوینده‌ها و لوازم خانگی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)