• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۷۸۱۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۸
خوزستان » اجتماعی

رایگان شدن خدمات بستری برای بازنشستگان شوش

مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان گفت: تمام خدمات بستری به بازنشستگان شوش بر نهایی شدن تفاهم نامه انجام شده با دانشگاه علوم پزشکی اهواز زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته و به صورت رایگان انجام می‌شود.

رایگان شدن خدمات بستری برای بازنشستگان شوش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، هدایت الله عبدی زاده یکشنبه شب در نشست بررسی مسایل درمانی و پیگیری مطالبه بازنشستگان شوش در سالن نشست‌های فرمانداری این شهرستان، شوش را در صدر اولویت‌های برنامه‌های تامین اجتماعی خوزستان دانست و بیان کرد: احداث بیمارستان تامین اجتماعی در شوش نیازمند پیگیری در سطح ملی است.

وی افزود: ساختمان فعلی درمانگاه تامین اجتماعی هفت تپه شوش تخریب و نوسازی می‌شود و این درمانگاه به طور موقت در مکان دیگری به خدمات خود ارایه خواهد داد.

مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان اظهارکرد: این اداره کل آمادگی دارد در صورت تخصیص ۲ خانه ویلایی مربوط به شرکت کشت و صنعت هفت تپه، نسبت به جا به جایی موقت درمانگاه کنونی تامین اجتماعی به آن منازل اقدام شود و پس از تخریب درمانگاه فعلی و نوسازی آن، این خانه‌ها را به شرکت هفت تپه بازگرداند.

وی با اشاره به مطالبه مردمی برای افزایش ساعات فعالیت داروخانه درمانگاه تامین اجتماعی شوش افزود: فعالیت تمام داروخانه‌های تامین اجتماعی در سراسر کشور بر اساس شیوه نامه‌های ابلاغی تا ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه است که با توجه به مطالبه بازنشستگان و مسوولان شوش، پیگیری برای اخذ مجوز خاص برای افزایش ساعت فعالیت این داروخانه تا ساعت ۲۴ دنبال می‌شود.

عبدی زاده گفت: هم اکنون چند متخصص در درمانگاه تامین اجتماعی شوش فعالیت می‌کند که امکان سنجی برای ارتقای این درمانگاه به یک مرکز پلی کلینیک انجام می‌شود.

۶۵ درصد جمعیت خوزستان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی است

مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان نیز در این نشست درمان را یکی از دغدغه‌های مهم بازنشستگان دانست و بیان کرد: ارتقای سطح درمانی و بهبود پوشش بیمه‌ای خدمات درمانی به بازنشستگان شوش در حال پیگیری است.

عبدالرضا روشنی احداث ساختمان کانون بازنشستگان شوش را یکی دیگر از مطالبه‌های بازنشستگان در این شهرستان برشمرد و گفت: مقرر شده است تا بخشی از بایگانی راکد تامین اجتماعی به مدت یکسال در اختیار بازنشستگان قرار گیرد و به طور همزمان تخصیص زمین توسط فرمانداری برای احداث ساختمان کانون بازنشستگان شوش پیگیری شود.

وی با تاکید بر اهتمام جدی سازمان تامین اجتماعی کشور برای اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان ادامه داد: همسان سازی حقوق بازنشستگان جزو قوانین مورد تاکید برنامه هفتم توسعه کشور است که عملیاتی کردن این قانون در آبان ماه جاری به طور جدی در حال پیگیری است که با اجرای این قانون بخشی از دغدغه بازنشستگان برطرف می‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی خوزستان گفت: شرکت‌های شیر، کاغذ پارس، نیشکر هفت تپه و همچنین شهرداری و آبفای شوش دارای مسایل بیمه‌ای و کارگری هستند که حل این مسایل با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود با نگاه ویژه در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه آبفای شوش بیش از ۶۰ ماه بیمه برای کارکنان خود رد نکرده است، افزود: قسط بندی این معوقه‌های قانونی با تفاهم میان سازمان آب و فاضلاب و سازمان تامین اجتماعی آب و فاضلاب خوزستان انجام شده و مانده بدهی‌ها نیز در حال رسیدگی است.

روشنی ادامه داد: ۷۰ درصد جمعیت شوش زیرپوشش تامین اجتماعی است به همین دلیل این سازمان نگاه ویژه‌ای به شوش دارد.

وی چتر حمایتی بیمه تامین اجتماعی را موجب امنیت و آرامش روانی خانواده‌ها دانست و افزود: تامین اجتماعی هیچ بودجه دولتی ندارد و تمام هزینه‌های آن از محل درآمدهای سازمان و حق بیمه پرداختی مردم تامین می‌شود به همین دلیل توجه به پرداخت دیون تامین اجتماعی توسط دستگاه‌ها و شرکت‌ها در استمرار خدمات به بیمه شدگان ضروری است.

روشنی با بیان اینکه سه میلیون و ۳۴۰ هزار نفر از پنج میلیون جمعیت خوزستان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی است، گفت: ۶۵ درصد مردم خوزستان زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی هستند درحالی که این آمار در شوش ۷۰ درصد است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)