• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۴۰۱۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۰
قم » اجتماعی
آیت الله مکارم شیرازی؛

اصل در مذاکرات با غربی‌ها بر عدم اعتماد است

آیت الله مکارم شیرازی در دیدار وزیر امور خارجه تاکید کرد: آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها گاهی با کم و زیاد کردن یک «واو»، ماهیت قرارداد را دگرگون می‌کنند لذا باید با سوء ظن و عدم اعتماد با آنها برخورد کرد.

اصل در مذاکرات با غربی‌ها بر عدم اعتماد است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، آیت الله مکارم شیرازی در دیدار عباس عراقچی وزیر امور خارجه، به آغاز مذاکرات با کشور‌های اروپایی اشاره کرد و یادآور شد: در مذاکرات به‌خصوص مذاکرات بین‌المللی طرفی پیروز است که محکم و قوی ظاهر شود و هر چه استحکام بیشتر باشد، امید پیروزی نیز بیشتر است.

وی تأکید کرد: باید توجه داشت که اینها افرادی مرموز هستند که گاهی با کم و زیاد کردن یک واو، ماهیت قرارداد را دگرگون می‌کنند، لذا نباید خوش بینی و حسن ظن به آنها داشته باشیم، بلکه باید با سوء ظن و عدم اعتماد با آنها برخورد کرد.

آیت الله مکارم شیرازی در ادامه انتخاب سفیران را مهم دانسته و تصریح کرد: باید سفیرانی آگاه، قوی و کارآمد انتخاب شود و انتخاب آنها بر اساس مصالح کشور باشد نه فعالیت‌های انتخاباتی.

این مرجع معظم تقلید در ادامه مقاومت حزب الله لبنان را سرچشمۀ پیروزی بر اسرائیل دانست و اظهار کرد: آنچه سبب آتش بس میان اسرائیل و لبنان گردید، مقاومت حزب الله بود و إن شاءالله با مقاومت گروه‌های مبارز فلسطینی، شاهد شکست اسرائیل و آتش بس در غزه باشیم.

وی افزود: البته نمی‌توان به اسرائیل اطمینان کرد و ما ضمن اظهار خوشوقتی نسبت به برقراری آتش بس، باید احتیاط‌های لازم در مورد اسرائیل را هم داشته باشیم.

معظم له بر جبران تلفات و خرابی‌های گسترده حملات اسرائیل به غزه و لبنان تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: با برقراری آتش بس باید نسبت به تسکین قلوب خانواده‌های داغدار و همچنین بازسازی و جبران ضایعات اقدام مناسب انجام شود.

آیت الله مکارم شیرازی به خسارت‌ها و تلفات ارتش اسرائیل هم اشاره کرده و افزود: این درسی محسوب می‌شود که بدانند حملات آنها بدون پاسخ نمی‌ماند.

این مرجع معظم تقلید بر حمایت قاطع از مقاومت مردم سوریه در مقابل حملات اخیر به شهر حلب تأکید کرد و افزود: اسرائیل ممکن است با ایجاد آتش بس در لبنان، در پی کشاندن جبهۀ جنگ به سوریه باشد، بنابراین باید تدبیر اساسی دربارۀ سوریه اندیشید و از مقاومت و نیرو‌های سوری قاطعانه حمایت کرد.

وی با اشاره به حکم دیوان کیفری بین المللی مبنی بر دستگیری نتانیاهو، اظهار کرد: بیش از صد کشور اظهار داشتند که در صورت ورود نتانیاهو به کشورشان، او را بازداشت کرده و تحویل دادگاه بین المللی خواهند داد، ولی آمریکا تصریح می‌کند که به این حکم عمل نمی‌کند و باز دست از حمایت از سران اسرائیل بر نمی‌دارد و این نشان می‌دهد که اسرائیل همان آمریکاست و آمریکا همان اسرائیل.

آیت الله مکارم شیرازی در پایان این دیدار، ضمن دعا برای موفقیت دکتر عراقچی و مجموعۀ وزارت خارجه گفت: إن شاءالله با درایت و کیاست و روحیۀ بسیار خوبی که دارید، بتوانید در این مسئولیت مهم، وظایف خود را به خوبی انجام دهید و مشمول الطاف الهی باشید.

در ابتدای این دیدار عباس عراقچی وزیر امور خارجه، گزارشی از اوضاع لبنان و غزه و مذاکرات امروز با سه کشور اروپایی برای برنامه ریزی آغاز مذاکرات هسته‌ای ارائه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
اجرای انفجار کنترل‌شده در محدوده شرق اصفهان
انتصاب علی مرادی به عنوان قائم مقام معاونت سیاسی سازمان صداوسیما
نجات جان ۱۱۹ نفر در دریای خزر
یک تیم قطری دومین حریف تدارکاتی سپاهان شد
مرمت مسجد جامع نوبندگان و جداره‌های تاریخی فسا آغاز شد
یادواره شهدای گیلانی حملات رژیم صهیونیستی با حضور رئیس جمهور _ تهران
حمله خرس به یک چوپان در کجور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)