• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۷۳۱۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵
بین الملل » تحلیلی

درخواست‌ها برای صدور حکم جلب حامیان رژیم صهیونیستی 

عدالت خواهان تاکید می‌کنند که حکم بازداشت نتانیاهو باید حامیان جنایات اسرائیل، از جمله مقامات آمریکایی و اروپایی‌های کمک کننده به جنایات اسراییل را نیز در بر بگیرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، تازه‌ترین گزارش سازمان نجات کودکان درباره غزه نشان می‌دهد حدود ۱۳۰ هزار کودک کمتر از ۱۰ سال نزدیک دو ماه است که در ویرانه‌های شمال غزه در محاصره اند و بدون آب و غذای و حد اقل امکانات درمانی در وضعیت بحرانی به سر می‌برند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

البته این شرایط هم سبب نشده آمریکا و دیگر دولت‌های غربی حامی اسراییل دست از حمایت از این رژیم بردارند یا دست کم برای تامین آب و غذاو داروی مادران و کودکان در محاصره غزه بر رژیم اسراییل فشار آورند. اما بیشتر مردم جهان از جمله در انگلیس نشان دادند راهی متفاوت از دولت‌های حامی اسراییل در پیش گرفته اند.

کریس ناینهم از مدیران ارشد بزرگترین ائتلاف ضد جنگ در اروپا می‌گوید: بیش از هفتاد درصد مردم بریتانیا می‌خواهند آتش بس فوری در غزه برقرار شود، به محاصره و کشتار مردم بی دفاع پایان داده شود، اما دولت بریتانیا برغم ارتکاب این همه جنایات اسراییل، همچنان دوشادوش آن ایستاده است و به حمایت سیاسی وتسلیحاتی از اسراییل ادامه می‌دهد این نشان می‌دهد که از نظر دموکراسی چه وضعیت بدی در اینجا حاکم است و ما در صدد تغییر این شرایطیم.

حکم عالی‌ترین دادگاه بین المللی کیفری علیه نتانیاهو نخست وزیررژیم اسراییل و گالانت وزیر جنگ سابقش برغم فشار‌ها و تهدید‌های آمریکا موفقیتی بزرگ برای حامیان حقوق فلسطینیان درسراسر جهان ازجمله درانگلیس توصیف شده است، اما شمار زیادی ازمردم انگلیس معتقدند نتانیاهودرارتکاب به این همه جنایت همدستان زیادی دارد.

یک شهروند انگلیسی در این باره می‌گوید: قطعا او تنها نبوده و یکی از پر شمار افرادی است که در غزه و لبنان دست به جنایت زدند. ساده اندیشی و ابلهانه است که کسی فکر کند فقط افرادی که ماشه را چکاندند و دکمه بمب‌ها و موشک‌ها را فشار دادند باید مجازات شوند، آمریکا و دولت‌های غربی که با تامین بمب و سلاح به نسل کشی کمک کردند یا این نسل کشی را تسهیل کردند باید محاکمه و مجازات شوند. 

عدالت طلبان معتقدند حکم کیفری علیه نتانیاهو باید سرآغاز پاسخگو کردن همه نقش آفرینان در نسل کشی فلسطینیان باشد و حکمی مشابه علیه آنان صادر شود.

یک شهروند مسلمان مقیم انگلیس می‌گوید: صدور حکم دیوان کیفری بین المللی فقط نباید علیه نتانیاهو و باند او باشد بلکه مقامات آمریکا و همه کشور‌های اروپایی که با صدور سلاح ودیگر حمایت‌ها امکان ارتکاب جنایت‌های رژیم اسراییل رو فراهم کردند در این جنایات شریکند، زیرا بدون کمک‌های اون‌ها اسراییل توانایی ارتکاب این همه جنایات در این مدت را نداشت. فجایع غزه و لبنان نشان داد مقامات آمریکا و اروپا که مدام درباره حقوق بشر شعار می‌دهند هیچ بویی از انسانیت نبردند.

رای دیوان بین المللی کیفری مبنی بر ضرورت بازداشت نخست وزیر و وزیر جنگ پیشین رژیم اسرائیل، با استقبال گسترده مردمی در سراسر جهان، از جمله انگلیس روبرو شد، اما صلح طلبان و عدالت خواهان تاکید می‌کنند که این حکم باید حامیان جنایات اسرائیل، از جمله مقامات آمریکا یی و اروپایی‌های کمک کننده به جنایات اسراییل را نیز در بر بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم آغاز سالتحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور اردبیل
خروش استکبار ستیزی دانش آموزان در بجنورد
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
راهپیمایی پر شور ۱۳ آبان مردم گرگان
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان تهران در روز استکبارستیزی
جذب نیروی انسانی در سازمان تأمین اجتماعی از طریق آزمون استخدامی
روایت حضور هرمزگانی‌ها در راهپیمایی ۱۳ آبان
نصب وسایل گازسوز در حمام ممنوع
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد گیلان شد
خروش دانش آموزان خراسان جنوبی علیه استکبار
پروانه ساختمان مغازه‌های نیازمند بازسازی در اردبیل رایگان شد
رفع تصرف نزدیک به ۲۹ هکتار اراضی ملی در آذربایجان‌غربی
راهیابی مربی چهارمحال و بختیاری به مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی
 آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان
پاییز رنگارنگ در کالپوش
وزارت نفت برای ارتقای استاندارد و کیفیت سوخت اقدام کند
۱۳ آبان؛ بازخوانی حقیقت حقوق بشر و استمرار راه استکبارستیزی
راه‌اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی «الایزا» در شیراز
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)