• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۹۹۱۶۹
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

تروریست‌ها در سوریه کمک حال صهیونیست‌ها هستند

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: هیچ تردیدی در ارتباط و وابستگی گروهک‌های تروریستی سوریه با صهیونیست‌ها، آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی نیست.

*** تروریست‌ها در سوریه کمک حال صهیونیست‌ها هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار «رسول سنایی‌راد» معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا در گفت‌وگویی درباره تحرکات اخیر گروهک‌های تروریستی در سوریه اظهار داشت: بازیگر میدانی و آشکار دور جدید تهاجم تروریسم تکفیری به سوریه گروه تروریستی تحریرالشام به سرکردگی ابومحمد الجولانی است که فرماندهی میدانی تروریست‌ها را به عهده دارد. در کنار آنها تعداد دیگری از گروهک‌های تروریستی همچون ترکستانی و احرار الشام هستند که گروه‌های اقماری آنها را تشکیل می‌دهند.

سردار سنایی‌راد افزود: یک نوع ائتلاف بین گروهک‌های تکفیری با محوریت تحریرالشام به سرکردگی جولانی را می‌بینیم که سرویس‌های غربی به ویژه آمریکایی‌ها او را برای روز مبادایشان در نظر گرفته بودند. جولانی در دوره‌ای در عراق دستگیر و در زندانی که آمریکایی‌ها برای عناصر تکفیری داشتند به عنوان معلم عرب‌زبان چهره می‌شود و بعد از آزادی زندان هم ۱۰ میلیون دلار برای دستگیری او جایزه تعیین می‌کنند.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا ادامه داد: این موضوع نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها دنبال چهره‌سازی از او بودند. با توجه به روحیه جسوری که ابومحمد الجولانی داشت، در دوره داعش، به عنوان فرمانده عملیات در منطقه مرکزی عراق انتخاب شده بود. سپس جبهه النصره را با حمایت داعش در پیوند با القاعده تشکیل داد و سال ۲۰۱۷ با جدا شدن از القاعده، گروه تحریرالشام را ایجاد کرد.

وی افزود: اوکراینی‌ها بخشی از آموزش‌های گروهک تروریستی تحریرالشام را به عهده گرفتند و این گروهک استفاده از پهپاد را نزد افسران امنیتی و نظامی اوکراینی آموزش دیدند.

سردار سنایی‌راد گفت: آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها که از طرفین ماجراجویی جدید در سوریه هستند، گروه تحریرالشام را به رسمیت شناختند و این گروهک با حمایت آمریکایی‌ها به حیات خود ادامه می‌دهد.

وی با تأکید بر نقش برجسته آمریکایی‌ها در حمایت از گروهک‌های تروریستی در سوریه، گفت: صهیونیست‌ها ذی‌نفع اصلی تحولات سوریه به حساب می‌آیند؛ چون می‌خواهند تمرکز ایران و مقاومت را از مسائل منطقه‌ای بر هم بزنند؛ ضمن اینکه در خلاء حضور نیرو‌های حزب‌الله در شرایط آتش‌بس شکننده، زمینه چنین اقدامی را فراهم دیدند؛ لذا برای به انحراف کشیدن بیداری اسلامی و به حاشیه رفتن جنایت‌های رژیم صهیونیستی شبیه آنچه در دوره داعش بود، جنگ نیابتی علیه دولت بشار اسد به راه انداختند.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا درباره نقش کشور‌های غربی در تحولات سوریه تأکید کرد: بهره‌برداران و ذی‌نفعان تحولات سوریه، طیفی از بیگانگان همچون آمریکا و کشور‌های غربی و متحدانش، رژیم صهیونیستی و برخی فرصت‌طلبان منطقه‌ای و برخی کشور‌های عربی هستند که پیشینه حمایت از جریان تکفیری را در سابقه خودشان دارند.

وی درباره اهداف و ماجراجویی گروهک‌های تروریستی در سوریه افزود: یکی از پیامد‌های این رخداد می‌تواند تأثیرگذاری بر عقبه مقاومت با تهدید دولت بشار اسد به عنوان متحد و حامی مقاومت باشد؛ همان‌طور که در جریان جنگ نیابتی تروریست‌های داعشی، شاهد بودیم که محور مقاومت در کنار ایران و سوریه اضلاع حمایتی از سوریه به حساب می‌آمدند؛ لذا امروز جریان تروریستی، این تحرکات را برای تأثیرگذاری بر محور مقاومت و همچنین ضربه زدن به عقبه مقاومت انجام می‌دهد.

سردار سنایی‌راد اضافه کرد: تروریست‌ها به دنبال کمک به رژیم صهیونیستی و ضربه زدن به عقبه مقاومت هستند؛ آن هم در شرایطی که صهیونیست‌ها در اوج استیصال به سر می‌برند.

وی یادآور شد: گروهک جبهه النصره منشأ اصلی ایجاد تحریرالشام است و مجروحین آن‌ها به سرزمین‌های اشغالی منتقل می‌شدند و نتانیاهو شخصاً عیادت از مجروحین این گروهک را انجام می‌داد؛ لذا این ارتباطات را اگر در نظر بگیریم و پیامد‌های ماجرا که نفت مورد نیاز رژیم صهیونیستی را چندجانبه تأمین می‌کند، هیچ تردیدی در ارتباط و وابستگی این جریان تروریستی با صهیونیست‌ها و حامیان رژیم آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام جزئیات ثبت نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی
تقابل تیم‌های ملوان و فجر سپاسی در بندرانزلی
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در چهار استان
پیشرفت ۸۵ درصدی محور بجنورد - جنگل گلستان 
رئیس جدید اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان بم معرفی شد
جدال مدعیان پوشیدن پیراهن تیم ملی کاراته
مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است
سرپرست اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان ریگان معرفی شد
­معرفی برترین‌ها و دعوت شدگان به مرحله بعد انتخابی تیم ملی کاراته
ابتکار تهران برای همگرایی
آماده باش ستاد بحران منوجان در پی هشدار هواشناسی
نجات محکوم به قصاص در بجنورد با گذشت اولیا دم
زنجانی ها مراقب یخ زدگی کنتورهای آب باشند
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
فعالیت متناوب سامانه بارشی در چهارمحال و بختیاری
جشن آغاز زندگی مشترک ۲۰۰ زوج دانشجو در دانشگاه زنجان
تشییع پیکر پدر شهید در روستای مار
نمایشگاه‌های هنر‌های تجسمی و صنایع‌دستی در دومین هفته فرهنگی شازند
خبر‌هایی از تقویت تیم های مددکاری اورژانس اجتماعی در گرمسار
اتصال جاده جاجرم– میامی به سمنان اولویت اصلی حوزه راه استان است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق
پرواز ناموفق تهران به بغداد
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
روایتی از ۲۲ آذر سالروز واگذاری سلطنت به رضاخان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در دوره سرد سال
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)