• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۲۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۲
بین الملل » اروپا

هفدهمین مجمع بین‌المللی امنیت دسته جمعی با حضور ایران

هفدهمین مجمع بین‌المللی پارلمانی امنیت دسته‌جمعی به میزبانی مسکو روز دوشنبه در حالی برگزار شد که هیات پارلمانی کشورمان، مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، بویژه تحولات سوریه را تببین کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلی شورای اسلامی در مراسم گشایش هفدهمین مجمع بین‌المللی پارلمانی در مسکو گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشور قدرتمند منطقه، همواره مخالفت خود را با دخالت بیگانگان بویژه ایالات متحـده آمریکا اعلام کرده است.

عباس مقتدایی آمریکا را اصلی‌ترین عامل بی‌ثباتی، انحصار طلبی و یکجانبه گرایی و آتش افروزی، جنگ و ناامنی در مناطق مختلف جهان و بویژه در منطقه دانست و بر ضرورت وحدت ملل و دولت‌ها در برابر توطئه آمریکا و متحدانش تاکید کرد.

عباس مقتدایی افزود: من به نمایندگی از ملت ایران و مجلس شورای اسلامی آمادگی کشورم را برای همکاری جهت تحقق امنیت جمعی، تحکیم صلح و ایجاد ثبات و برطرف کردن نا امنی‌ها از منطقه و جهان اعلام می‌دارم و معتقدم تلاش جمعی ما می‌تواند موجبات امنیت افزون‌تر و جهانی امن‌تر را فراهم آورد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلس شورای اسلامی افزود: ایران همواره پیشتاز و پیشگام مبارزه با یکجانبه گرایی بوده است و در این مسیر با کمک هم پیمانان راهبردی خود مدافع جدی صلح و آرامش در جهان است.

وی تاکید کرد: حامیان تروریسم از وحدت مدافعان صلح هراس دارند، اما ما معتقدیم که گسترش همکاری‌ها در چارچوب سازمان‌های شانگهای، اکو، اوراسیا، بریکس و سایر ترتیبات منطقه‌ای و نهاد‌های جهانی راه درستی است که برای همکاری و پیشرفت باید با جدیت و سرعت بیشتری آنرا دنبال کنیم.

عباس مقتدایی افزود: ایران می‌تواند در اتصال کریدور‌هایی که شرق را به غرب و شمال را به جنوب متصل می‌کند نقش آفرینی کند و عزم ما در جهت همکاری با کشور‌های دوست و همسایه نیز جدی است و با هر نوع ناامنی در جهان، آسیا، منطقه قفقاز، غرب آسیا، خلیج فارس و مناطق دیگر منطقه و جهان مقابله خواهیم کرد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمریکا و هم پیمانان اروپایی آن از جمله انگلیس، فرانسه و آلمان، در تروریسم دولتی و وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در قتل عام مردم غزه و لبنان و ناامنی در منطقه و تجهیز این رژیم شرور شریک و سهیم هستند افزود: اینک در تحولات سوریه نیز فقط ملت آن کشورند که حق تعیین سرنوشت خود را دارند و اسرائیل و آمریکا نباید در مقدرات آن کشور دخالت کنند. زیرا هرگونه دخالت آنها قطعا موجب تشدید و استمرار بی ثباتی و ناآرامی در سوریه خواهد بود.

مقتدایی گفت: اکنون بیش از هر زمان دیگری به خودباوری، وحدت و مقابله با خشونت و تروریسم دولتی نیاز است و با همکاری گسترده، هماهنگی منطقه‌ای و هم افزایی، پیشرفت و دستیابی به جهانی پرامنیت دست یافتنی‌تر خواهد بود.

آقای مقتدایی افزود: ایران به عنوان کشوری مقتدر، برخوردار از توان دفاعی قوی و پیشگام در جلوگیری از نفوذ آمریکا و بیگانگان در منطقه آسیا به شرکت کنندگان در این اجلاس پیام همکاری و پیشاهنگی در وحدت را مجددا تاکید می‌نماید و در این فرصت از مساعی شما برای ایجاد جهانی امن‌تر پشتیبانی و البته قدردانی می‌نماید.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلس شورای اسلامی از ویچسلاو والودین، رییس مجلس دومای روسیه و کشور‌های عضو پیمان امنیت دسته‌جمعی خواست ترتیبی اتخاذ نمایند تا حرکتی هماهنگ در پارلمان‌های کشور‌های عضو پیمان امنیت جمعی سازماندهی شود تا حجم و وسعت تروریسم دولتی که در ماه‌های گذشته از سوی آمریکا، رژیم اسرائیل و سه کشور اروپایی، منجر به نسل کشی، جنایت علیه بشریت، نقض فاحش حقوق بشر و استفاده از سلاح‌های نامتعارف و نقض حاکمیت کشور‌ها بویژه در غرب آسیا و بخصوص فلسطین شده است را برای افکار عمومی و حتی خواص اثرگذار در پارلمان‌های کشور‌های عضو تبیین نمایند.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اظهارات:

۱-ویچسلاو والودین، رئیس مجلس دوکای روسیه

۲-عباس مقتدایی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی محلس شورای اسلامی

۳-عباس گودرزی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)