• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۲۷۲۷۶
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴
بین الملل » غرب آسیا

«جوزف عون» رئیس‌جمهور لبنان شد

جوزف عون فرمانده ارتش لبنان با به دست آوردن اکثریت آرای نمایندگان مجلس به عنوان چهاردهمین رئیس جمهور این کشور انتخاب شد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، جوزف عون فرمانده ارتش لبنان با به دست آوردن اکثریت آرای نمایندگان مجلس به عنوان چهاردهمین رئیس جمهور این کشور انتخاب شد.

مجلس لبنان سرانجام پس از چند سال شکست در انتخاب رئیس جمهور، امروز دور دوم رای‌گیری موفق به انتخاب رئیس جمهور لبنان شد. 

در دور دوم جلسه امروز مجلس لبنان «جوزف عون» فرمانده ارتش موفق شد ۹۹ رای به دست بیاورد و در نتیجه رئیس جمهور لبنان شود.

در دور نخست جلسه امروز هیچ یک از اسامی ارائه شده از سوی نمایندگان نتوانست ۸۶ رای به دست آورد، این تعداد رای، برای هر نامزدی برای انتخاب به عنوان رئیس جمهور مورد نیاز است. 

فرمانده ارتش لبنان در دور نخست ۷۱ رای به دست آورده بود.

جلسه امروز مجلس لبنان به ریاست نبیه بری، و با حضور ۱۲۸ نماینده و سفرای کشور‌های عربی و خارجی از جمله سفرای آمریکا، روسیه و عربستان برگزار شد.

مهلت قانونی برای انتخاب رئیس جمهور جدید لبنان از اول سپتامبر ۲۰۲۲ آغاز شد و تا ۳۱ اکتبر همین سال ادامه داشت، اما لبنان در نتیجه نداشتن توافق سیاسی برای انتخاب رئیس جمهور قبل از پایان مهلت مقرر قانونی، وارد مرحله خلاء ریاست جمهوری شد و این خلا تا امروز ادامه داشت.

به موجب قانون، انتخاب رئیس جمهور با اکثریت دو سوم مجموع اعضای مجلس متشکل از ۱۲۸ نماینده یعنی ۸۶ نماینده در دور نخست رای‌گیری و در دور دوم با اکثریت مطلق یعنی ۶۵ نماینده انجام خواهد شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

ادای سوگند قانون اساسی رئیس جمهور جدید لبنان

شبکه تلویزیونی المنار، تصاویری از حضور جوزف عون رئیس جمهور جدید لبنان در جلسه مجلس این کشور و ادای سوگند قانون اساسی، پخش کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

وعده‌های ژوف عون در نخستین سخنرانی خود به عنوان رئیس جمهور لبنان

به گزارش خبرگزاری رویترز، لبنان ژنرال ژوزف عون، را به عنوان رئیس جمهور جدید انتخاب کرد. عون در سخنرانی خود پس از انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور، وعده داد که:

تلاش خواهم کرد حق حمل سلاح باید در انحصار دولت باشد.

مناطقی که اسرائیل در جنوب لبنان و حومه جنوبی بیروت تخریب کرده است، را بازسازی خواهم داد.

تلاش خواهیم کرد بهترین روابط با کشور‌های عربی داشته باشیم.

فرصتی تاریخی برای بازسازی روابط با سوریه به وجود آمده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

تاکید جوزف عون بر مبارزه با تروریسم و مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی

بخش تصویری خبرگزاری فرانسه، گزارش داد: جوزف عون رئیس جمهور جدید لبنان در سخنرانی خود در جلسه مجلس گفت: ویژگی ما شجاعت و قدرت ما در سازگاری پیدا کردن است و هر چه هم که با یکدیگر اختلاف داشته باشیم، در سختی، یکدیگر را در آغوش می‌گیریم، زیرا اگر یکی از ما شکست بخورد، همه ما شکست خورده‌ایم.

جوزف عون افزود: امروز مرحله جدیدی از تاریخ لبنان آغاز می‌شود و خالصانه برای کشور لبنان تلاش خواهیم کرد. فاسدان و مجرمان، مصونیت نخواهند داشت و عدالت، فصل الخطاب خواهد بود. پیمان می‌بندم که هر قانونی را که ناقض قانون اساسی باشد، رد کنم و به استقلال قوا احترام بگذارم. پیمان می‌بندم که در ساختار عمومی دولت، را تغییر دهم. پیمان می‌بندم، به نقش خود به عنوان فرمانده کل نیرو‌های مسلح با تاکید بر حق حاکمیت در انحصار در اختیار داشتن سلاح، تاکید کنم.

وی خاطر نشان کرد: پیمان می‌بندم که حکومت در ارتش خود برای مبارزه با تروریسم و مقابله با تجاوزات اسرائیل به خاک لبنان، سرمایه گذاری کند. درباره حاکمیت ملی و استقلال لبنان مسامحه نخواهیم کرد و وحدت ما، ضامن مصونیت ماست. زمان تکیه کردن به لبنان و نه تکیه کردن عده‌ای از ما به خارج در برابر دیگران، فرا رسیده است. ما فرصت گفتگوی برابر و جدی با حکومت سوریه برای حل پرونده‌های مشترک داریم. پیمان می‌بندم که از روابط با شرق و غرب، استقبال کنم و بر اساس احترام متقابل، ائتلاف‌هایی ایجاد کنیم. پیمان می‌بندم که برای تقویت امنیت اجتماعی و احترام به آزادی رسانه‌ها و آزادی بیان در چارچوب قانون اساسی، تلاش کنم. زمانی برای هدر دادن فرصت و وقت باقی نمانده است. پیمان می‌بندم که برای دفاع از منافع عمومی و حقوق لبنانی‌ها تلاش کنم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

تاکید جوزف عون بر بازسازی مناطق ویران شده در تهاجم رژیم صهیونیستی

بخش تصویری خبرگزاری فرانسه، گزارش داد: جوزف عون رئیس جمهور جدید لبنان در سخنرانی خود در جلسه مجلس گفت: لبنان با وجود جنگ‌ها و انفجار‌ها و سوء مدیریت در بحران‌ها، همچنان باقیمانده است. ما با بحران حاکمیتی رو‌به‌رو هستیم که باید در آن، عملکرد سیاسی و اقتصادی خود را تغییر دهیم. امروز مرحله جدیدی از تاریخ لبنان آغاز می‌شود. با شما عهد می‌بندم که از اختیارات ریاست جمهوری به طور کامل برای حکومت عادلانه استفاده کنم. اگر بخواهیم کشور خود را بسازیم، همه باید در چارچوب قانون عمل کنیم. دخالت در دستگاه قضایی و ایست‌های بازرسی پلیس را نخواهم پذیرفت. عهد می‌بندم که با دولت آینده برای تصویب قانون استقلال دستگاه قضایی، همکاری کنم. با شما عهد می‌بندم که برای معرفی نخست وزیر، به سرعت رایزنی‌های پارلمانی را آغاز کنم. با شما عهد می‌بندم که برای فعال کردن سازمان‌های امنیتی به عنوان ابزاری برای حفظ امنیت و اجرای قانون، تلاش کنم. با شما پیمان می‌بندم که برای بازسازی ویرانی‌های تهاجم اسرائیل در جنوب، البقاع، ضاحیه و سراسر لبنان تلاش کنم. همه را به بررسی سیاست فراگیر دفاعی دعوت می‌کنم تا کشور بتواند اشغالگری اسرائیل را از بین ببرد و به تجاوزات آن پاسخ دهد.

عون افزود: با شما عهد می‌بندم که بهترین روابط را با کشور‌های عربی برقرار کنم. پیمان می‌بندم که از دادن تابعیت به برادران فلسطینی خودداری کنم تا حق بازگشت آنان به سرزمین‌شان حفظ شود. فرصت داریم تا روابط خوبی با سوریه برقرار کنیم. پیمان می‌بندم از دولت‌های آینده با توسعه قوانین انتخابات حفاظت کنم، به گونه‌ای که اصل چرخش قدرت، حفظ شود. پیمان می‌بندم که اقتصاد آزاد، مالکیت افراد و شفافیت را حفظ کنم. پیمان می‌بندم در حفظ اموال سپرده گذاران کوتاهی نکنم. پیمان می‌بندم که بر اساس سیاست بیطرفی مثبت عمل کنم و به کشور‌های خلیج (فارس) و شرق، جز بهترین چیز‌هایی که در اختیار داریم، صادر نکنیم. پیمان می‌بندم با همه برای دفاع از منافع عمومی و حقوق لبنانی‌ها همکاری کنم. هیچ طایفه‌ای را بر هیچ طایفه‌ای برتری نمی‌دهم و بین شهروندان تمایز قائل نمی‌شوم. این حق حکومت لبنان است که بر سراسر خاک لبنان اعمال حاکمیت کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

ورود جوزف عون به کاخ ریاست جمهوری لبنان

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دیدار سرمربیان تیم‌های ملی فوتبال و فوتسال با وزیر ورزش
هدف دشمن تجزیه ایران است / ملت ایران هرگز تسلیم نخواهد شد
۱۷ موکب اردبیل به زائران اربعین حسینی خدمات ارائه می کنند
شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه در درگیری با گروهک ضدانقلاب
استقرار هوای گرم تا پایان هفته در کرمانشاه
محکومیت یک میلیاردی متخلف گرانفروشی برنج در اردکان
ابلاغ پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید غیب‌پرور
پایان مسابقات دوی استراگوس در شاهرود
نامه دبیر ستاد حقوق بشر به سفرای خارجی مقیم ایران درباره جنایات ۱۲ روزه دشمن صهیونی
دعوت از ۲۸ بازیکن به اردوی تیم فوتبال دختران جوان
تشدید برخورد با فعالیت غیرمجاز تور‌های گردشگری در آذربایجان غربی
حضور گروه جهادی آرایشگران بردسکن در مرکز سالمندان مهرگان
بررسی سناریو‌های اقتصادی مقابله با مکانیزم ماشه
تعطیلی ادارات ومراکز آموزشی فردا در گلستان
برپایی نمایشگاه توانمندی افراد دارای معلولیت در سنندج
پویش مهر حسینی در خراسان جنوبی
مدیریت مصرف، تنها راه عبور از تنش آبی در کهگیلویه و بویراحمد
توزیع ۱۶۴۰ بسته گوشت گرم میان خانواده‌های کم برخوردار مازندرانی
محسن فروزان بعنوان دروازه بان صنعت نفت در آبادان
قزوین می‌تواند پایتخت صنعت ایران در حوزه صنایع پیشرفته باشد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)