درخشش دانشکده علوم پزشکی مراغه در جشنواره بهداشت محیط
گروه سلامت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی مراغه در شانزدهمین جشنواره علمی اجرایی بهداشت محیط موفق به کسب رتبه سوم در زمینه فعالیت اجرایی افزایش کیفیت نانهای سنتی تولیدی شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی،رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت:در شانزدهمین جشنواره علمی اجرایی بهداشت محیط که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و با نظارت انجمن علمی بهداشت محیط ایران برگزار شد دانشکده مراغه در بین دانشگاههای تراز اول کشور موفق به کسب رتبه سوم کشوری و دریافت این عنوان ارزشمند شد.
ارجمند گفت:این دستاورد نتیجه پنج سال بررسی و پایش نانواییهای شهرستان مراغه از نظر میزان آلودگی بلانکت، pH و میزان نمک مصرفی توسط معاونت بهداشتی و گروه سلامت محیط است.
ارجمند افزود: بررسی ونظارت بیشتر به نانواییها منجر به بهبود کیفیت و سلامت نانهای سنتی در سطح شهرستان شده است.
وی افزود: نانواییها بهعنوان یکی از مراکز اصلی تامین قوت روزانه مردم باید از نظر رعایت اصول بهداشتی، کیفیت مواد اولیه و استانداردهای تولید تحت نظارت مستمر قرار گیرند تا سلامت جامعه تضمین شود.
به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، آلودگیهای احتمالی در نان مانند وجود بلانکت، میزان بالای نمک یا pH نامناسب میتواند در درازمدت اثرات نامطلوبی بر سلامت مردم داشته باشد.
ارجمند ادامه داد: به همین دلیل اقدامات نظارتی و پایشهای مستمر از نانواییها، نه تنها موجب ارتقای کیفیت نانهای تولیدی میشود بلکه به کاهش بیماریهای مرتبط با تغذیه، بهبود سبک زندگی و افزایش سطح سلامت جامعه کمک شایانی میکند.
وی گفت: با اجرای این طرح طی پنج سال گذشته تاثیرات مثبتی بر کیفیت نانهای سنتی شاهد بودیم و این موفقیت نتیجه همکاری مشترک با نانوایان انجام آموزشهای لازم و پایشهای مستمر کارشناسان سلامت محیط بوده است.