• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۲۱۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
اردبیل » اجتماعی

ورود شمار زیادی از مسافران نوروزی به استان اردبیل

شمار زیادی از مسافران نوروزی با آغاز تعطیلات نوروزی در هوایی مطبوع و بهاری توام با بارش باران، وارد استان اردبیل شده و در اماکن و اقامتگاه‌های موجود در استان مستقر شدند.

ورود شمار زیادی از مسافران نوروزی به استان اردبیلبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسافران نوروزی استان که از چند روز پیش و با آغاز تعطیلات طولانی مدت نوروزی سفر خود را به این منطقه آغاز کرده‌اند، رنج سفر خود در هوای بهاری را با گرمای دیدار‌ها و گشت و گذار در مناطق دیدنی این استان تعویض کردند.
این عده از مسافران هم‌اکنون به تعداد زیاد در سطح شهر‌های استان به خصوص در شهر اردبیل و سرعین به چشم می‌خورند و انتظار می‌رود که حجم گسترده مسافران نوروزی استان پس از سپری شدن شب‌های قدر و ایام شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) و با مساعدتر شدن شرایط جوی وارد استان شوند.
تعداد کثیری از مسافرانی که به خصوص از مسیر‌های آذربایجان شرقی و گیلان وارد استان اردبیل شده‌اند و قصد سفر به شهر‌های شمالی کشور در استان‌های گیلان و مازندران را دارند، در مسیر خود علاوه بر حضور در مناطق مختلف دیدنی این استان، ساعاتی را در شهر‌های مسیر از جمله خلخال، نمین، نیر، اردبیل و سرعین به تعطیلات‌گذرانی می‌پردازند.
همچنین مسافرانی که قصد دیدار از مناطق شمالغرب کشور به خصوص استان‌های زنجان، آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی و کردستان را دارند و از مسیر استان اردبیل قصد سفر به این مناطق از کشورمان را دارند، سری به مناطق دیدنی و به خصوص مناطق تفریحی پررونق و معروف شهرستان اردبیل و سرعین می‌زنند.
برخی از مسافرانی که طی چند روز اخیر وارد استان اردبیل شده و اقامت کرده‌اند، از ساکنان سابق این استان هستند که طی سالیان گذشته به مناطق دیگری از کشورمان مهاجرت کرده و با آغاز تعطیلات نوروزی به منظور دیدار با بستگان خود به این دیار سفر کرده‌اند.
استاندار اردبیل روز گذشته در بازدید از تاسیسات گردشگری و واحد‌های خدمات‌رسان اعلام کرد: هماهنگی و اقدامات لازم از سوی ستاد خدمات سفر استان انجام شده و طی بازدید‌ها و بررسی‌های انجام شده، استان آماده میزبانی از گردشگران نوروزی است.
مسعود امامی یگانه تاکید کرد: بر همین اساس طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، بازدید‌ها از شهرستان‌ها و واحد‌های خدمات‌رسان سراسر استان توسط معاونان استانداری و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط ادامه خواهد داشت و نحوه خدمات‌رسانی به گردشگران نوروزی به صورت مستمر رصد می‌شود.
وی افزود: بازدید تخصصی اکیپ‌های نظارتی نیز از نحوه خدمات‌رسانی در همه تاسیسات و واحد‌های مرتبط انجام می‌شود و درخواست می‌کنم که هر گونه خلل در امر میزبانی از مسافران نوروزی به ستاد خدمات سفر استان گزارش شود تا از سوی مسئولان مرتبط پیگیری شود.
استاندار اردبیل گفت: از مسئولان دستگاه‌های اجرایی به ویژه دستگاه‌های عضو ستاد خدمات سفر خواسته شده است که در ایام تعطیلات در دسترس باشند و بر همین اساس همه دستگاه‌های مرتبط پای کار هستند تا لحظات خوبی در نوروز ۱۴۰۴ برای گردشگران رقم بخورد.
وی با اشاره به بازدید از تاسیسات گردشگری به ویژه مراکز اقامتی و آبدرمانی‌های شهرستان سرعین و بررسی آمادگی این مراکز برای ارائه خدمات به گردشگران بیان کرد: شواهد نشان می‌دهد که علاوه بر دستگاه‌های دولتی، بخش خصوصی استان نیز آماده ارائه خدمات به مسافرانی هستند که استان اردبیل را به عنوان مقصد خود انتخاب می‌کنند.
استاندار اردبیل با اشاره به اجرای پویش «نه به تصادف» گفت: با توجه به اهمیت رعایت نکات ایمنی در رانندگی و ضرورت صیانت از سلامت هموطنان، درخواست داریم که مسافران در قالب پویش نه به تصادفات با رعایت هر چه بیشتر قوانین و مقررات رانندگی، تجربه سفر خوبی را برای خود و دیگران در این ایام رقم بزنند.
امامی یگانه اضافه کرد: با توجه به تنوع اقلیمی، مواهب خدادادی و جاذبه‌های گردشگری موجود در استان اردبیل، از هموطنان دعوت می‌کنم که در ایام نوروز ۱۴۰۴ حتما استان اردبیل را به عنوان یکی از مقاصد سفر خود انتخاب کنند.
قائم مقام ستاد سفر‌های نوروزی استان و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل نیز از فرمانداران و روسای کمیته‌های ۱۲ گانه سفر‌های نوروزی خواست تا شرایط مساعدی را برای ایام پیک سفر‌های نوروزی در سطح استان فراهم کنند.
فرهاد سبحانی با اشاره به آمادگی استان اردبیل برای میزبانی از گردشگران نوروزی گفت: برنامه‌ریزی دستگاه‌های اجرایی برای رفع هر گونه کمبود در زمینه آرد نانوایی‌ها، سوخت جایگاه‌ها و تامین اقلام مورد نیاز در پیک مسافرت‌ها صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: مقرر شده است که هلال احمر کمپ‌های نوروزی خود را افزایش دهد، نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای با تابلو‌های راهنما و چراغ مشخص شود و در حوزه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها تنظیف معابر به ویژه ورودی شهر‌ها نیز ادامه داشته باشد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل نیز از آمادگی کامل تمامی ۱۲ کمیته ستاد خدمات سفر‌های نوروزی استان اردبیل و ستاد‌های شهرستانی خبر داد و گفت: در قالب اکیپ‌های نظارتی ستاد خدمات سفر استان اردبیل بیش از ۲۰۰ اکیپ به صورت مستمر از تاسیسات گردشگری و خدمات‌رسان استان بازدید انجام می‌دهند تا شاهد ارائه خدمات مطلوب به گردشگران نوروزی باشیم.
ورود شمار زیادی از مسافران نوروزی به استان اردبیلحسن محمدی ادیب افزود: تکمیل زنجیره گردشگری با احداث تاسیسات مکمل در دستور کار صنعت گردشگری استان قرار دارد و در پی این اقدامات، ماندگاری مسافر از ۱.۵ روز به نزدیک سه روز افزایش پیدا کرده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش بیشتر آن نیز انجام شده است.
وی از برنامه ریزی استان اردبیل برای میزبانی مناسبت از گردشگران نوروزی در قالب برگزاری تور‌های اردبیل‌گردی، اجرای برنامه فرهنگی و پویش‌ها خبر داد و اضافه کرد: انتظار می‌رود رعایت حرمت ماه مبارک رمضان مد نظر مسافران قرار گیرد و شهرداران نیز با اجرای پویش «شهر ما روزه‌دار است» فعال باشند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: با توجه به تقارن عید فطر با تعطیلات نوروزی، احتمال ورود تعداد بالای گردشگران به استان در هفته دوم تعطیلات وجود دارد و لازم است که دستگاه‌های خدمات‌رسان برای هر دو هفته تعطیلات آمادگی لازم را داشته باشند.
امسال در آستانه ورود گردشگران به استان اردبیل ستاد اجرایی خدمات سفر‌های نوروزی در محل نگارخانه شاه اسماعیل صفوی کار خود را با هدف مدیریت و هماهنگی سفر‌های نوروزی ایرانیان آغاز کرده و در تمام ایام تعطیلات نوروزی دایر و فعال خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)