• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۸۵۶۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۲
قم » اجتماعی

تیپ ۸۳ امام صادق(ع) همگان را به حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد

تیپ مستقل ۸۳ روحانیون رزمی تبلیغی امام جعفر صادق علیه‌السلام به مناسبت روز جهانی قدس با صدور پیامی آحاد ملت شریف ایران را به حضور در راهپیمایی این روز بزرگ دعوت کرد.

تیپ ۸۳ امام جعفر صادق(ع) همگان را به حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، تیپ مستقل ۸۳ روحانیون رزمی تبلیغی امام جعفر صادق علیه‌السلام در پیامی به مناسبت روز جهانی قدس ضمن دعوت از مردم برای حضور در راهپیمایی این روز پرشکوه با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین آورده است: جهان اسلام باید با گام‌هایی استوار، تیغ تحریم را بر پیکر این رژیم سفاک فرود آورد. تحریم‌های اقتصادی، قطع روابط سیاسی، و محاکمه بین‌المللی جنایتکاران جنگی، تنها گام‌هایی ابتدایی در مسیر آزادی قدس شریف است. این قبله اول مسلمانان، نه با کلمات، که با اتحاد امت اسلامی و قیام همگانی آزاد خواهد شد.

بسم الله الرحمن الرحیم

«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْیَهُودَ وَالنَّصَارَی أَوْلِیَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِیَاءُ بَعْضٍ وَمَن یَتَوَلَّهُم مِّنکُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا یَهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمِینَ» (مائده-۵۱)

روز جهانی قدس، پرچمی است که امام خمینی (ره) بر بام زمان افراشت؛ پرچمی که هرگز به خاک نخواهد نشست، این مشعل فروزان در تاریکی دوران، پرچم بیداری امت اسلام را در برابر اشغالگری صهیونیسم برافراشته است. این روز، نه صرفاً یادبودی تاریخی، بلکه فریادی است برخاسته از عمق وجدان بشری؛ پژواکی که مرز‌های جغرافیایی را درمی‌نوردد و دژ‌های ظلم را به لرزه درمی‌آورد.

در سالی که گذشت، زمین فلسطین بار دیگر از خون بی‌گناهان گلگون شد؛ کودکانی که آغوش مادر را به ویرانه‌های جنگ سپردند، خانه‌هایی که در شعله‌های ستم، خاکستر شدند، و مردمانی که در حصار گرسنگی و سرکوب، اما با ایمانی استوار، به مقاومت ادامه دادند. رژیم اشغالگر، با تکیه بر حمایت بی‌دریغ قدرت‌های استعماری، دست به جنایاتی زده که تاریخ را از شرمساری به ناله وامی‌دارد. آواره‌سازی هزاران خانواده، تخریب خانه‌ها، و کشتار مظلومان، گویی آیات حق را در کلمات خونینشان بازنویسی کرده‌اند.

اما در برابر این سیاهی، مشعل مقاومت همچنان فروزان است. اراده مردم فلسطین، به سان کوهی استوار، در برابر طوفان جنایت ایستاده است. از دانشگاه‌های جهان تا خیابان‌های کشور‌های آزاداندیش، ندای حق‌طلبی بلندتر از همیشه طنین‌انداز شده است. رسانه‌های مستقل، پرده از چهره کریه ظلم برداشته‌اند و سکوت مرگبار سازمان‌های بین‌المللی را به چالشی بزرگ کشیده‌اند. وتو‌های پی‌درپی قدرت‌های استکباری، هرچند کوشیده‌اند راه عدالت را سد کنند، اما جریان حقیقت را نتوانسته‌اند متوقف سازند.

اکنون، هنگام خیزش دوباره است! 

تیپ مستقل ۸۳ روحانیون رزمی تبلیغی امام جعفر صادق علیه‌السلام، در این ماه مبارک که مؤمنان روزه‌دار، دل‌هایشان را در زلال شب‌های قدر صیقل داده‌اند، همگان را به حضوری پرشکوه در راهپیمایی روز قدس فرا می‌خواند. امروز، جهان باید صدای رسای مستضعفان جهان را بشنود. حضور ما، طنین گام‌های آزادی است؛ گام‌هایی که دیوار‌های ظلم را در هم خواهد شکست و قدس شریف را از چنگال اشغالگران رهایی خواهد بخشید.

رمضان سال ۱۴۴۶ مصادف با فروردین سال۱۴۰۴

روابط عمومی تیپ مستقل ۸۳ روحانیون رزمی تبلیغی امام جعفر صادق علیه‌السلام

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)