• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۰۸۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
خوزستان » اجتماعی

توضیح معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز درباره مسمومیت ۲۱ دانشجو

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درباره مسمومیت ۲۱ دانشجوی این دانشگاه توضیحاتی ارائه داد.

توضیح معاون دانشگاه علوم پزشکی اهواز درباره مسمومیت ۲۱ دانشجو

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهرداد شریفی اظهار کرد: پیرو گزارش اورژانس بیمارستان گلستان، ۲۱ دانشجو شامل ۱۰ دانشجوی پسر و ۱۱ دانشجوی دختر با علائم گوارشی تهوع و برخی اسهال، به اورژانس مراجعه کردند و طبق اظهارات اولیه آنها، همگی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بوده‌اند.

وی افزود: این مساله در شرایطی رخ داد که روز سه‌شنبه ۲۵ فروردین طبق اطلاعیه استانداری خوزستان، دانشگاه‌ها به دلیل شرایط نامساعد جوی تعطیل اعلام شدند؛ بنابراین ۲ هزار و ۸۰۰ تا ۲ هزار و ۹۰۰ پرس غذا در همان شب در خوابگاه‌های دانشجویی توزیع شد، اما از ۲۱ دانشجوی مراجعه‌کننده به اورژانس بیمارستان تنها هشت دانشجو ساکن خوابگاه بوده‌اند.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه همگی این دانشجویان خدمات درمانی سرپایی را دریافت کردند و تا پیش از ظهر ترخیص شدند، عنوان کرد: بر این اساس، به سرعت اقدامات لازم در دستور کار قرار گرفت و در مرحله اول، راستی‌آزمایی انجام شد که مشخص شد از میان ۱۱ دانشجوی دختر، تنها سه نفر در خوابگاه ساکن هستند و از میان ۱۰ دانشجوی پسر نیز پنج نفر خوابگاهی بوده‌اند.

وی بیان کرد: به منظور بررسی موضوع و علت این حادثه، با مرکز بهداشت استان هماهنگی لازم انجام شد و تیم‌های مرکز بهداشت به همراه همکاران مدیریت دانشجویی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه در خوابگاه‌های دانشجویی حاضر شدند و فرم‌های بررسی بیماری را برای افراد تکمیل کرده و نمونه‌های انسانی را جهت ارسال به آزمایشگاه دریافت کردند.

شریفی گفت: کارشناسان بهداشت محیط نیز از آب و غذایی که دانشجویان در خوابگاه استفاده کردند، نمونه‌برداری و به آزمایشگاه ارسال کردند. همچنین از غذا‌های توزیع شده در خوابگاه‌های دانشجویی نیز توسط مدیریت دانشجویی دانشگاه نمونه‌برداری انجام شد و به آزمایشگاه‌های همکار ارسال شد تا نمونه‌ها به لحاظ میکروبی بررسی شوند.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، پیگیری‌های لازم از سوی دانشگاه انجام شد و تمام نمونه‌ها به آزمایشگاه‌های مرکز بهداشت، غذا و دارو و آزمایشگاه‌های همکار ارسال شد و پس از دریافت نتایج، علت وقوع این مساله اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف۱۸۵ قطعه شیء تاریخی درنَرماشیر
معرفی برگزیدگان ۳ جشنواره فرهنگی کودک در رشت
مراسم شهادت امام سجاد (ع) در کشمیر
موضع قاطع نخست وزير عراق در حمايت مجدد از ايران
تاکید مالزیائی‌ها بر رد سفیر پیشنهادی ترامپ
آتش سوزی در جنگل‌های ترکیه
تشدید دردسر‌های ترامپ
سفر معاون وزیرخارجه به نیویورک
۲۵ محرم، سالروز شهادت پیام رسان نهضت عاشورا، امام سجاد (ع)
برخورد پژو پارس با نیوجرسی وسط جاده در فریمان
پیگیری ابعاد حقوقی تجاوز دشمن صهیونی
پیام تسلیت آیت الله سید علی اصغر دستغیب در پی شهادت سرلشکر شهید غیب پرور
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
افتتاح نمایشگاه فردخت در میامی
برگزاری نشست شورای هماهنگی ارزش های دفاع مقدس لرستان
دیواری کوتاه برای مقابله با باد‌هایی بلند
افزایش ۴ درصدی مصرف برق در کهگیلویه و بویراحمد
برای سفر اربعین ثبت نام بیش از ۲۶ هزار نفر در خراسان رضوی
روستای تاریخی فهرج، در راه یونسکو
پیمایش رشته کوه دنا در ۲ روز و صعود به ۴۰ قله
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)