• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۱۴۱۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
اجتماعی » محیط زیست

هشدار هواشناسی درباره وزش باد خیلی شدید و رگبار در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران درباره وزش باد شدید و وقوع گردوخاک در نیمه غربی و جنوبی استان همچنین گبار و رعد و برق در نیمه شمالی و غربی از پنج‌شنبه تا یکشنبه ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت‌ماه هشدار داد.

هشدار هواشناسی درباره وزش باد خیلی شدید و رگبار در تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید از پنج‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ماه تا یکشنبه ۱۴ اردیبهشت‌ماه خبر داد.

بر اساس فعالیت این سامانه جوی بعضی ساعت‌ها احتمال وزش باد شدید گاهی خیلی شدید و گرد و خاک به‌ویژه در نیمه غربی و جنوبی و طی در بعضی ساعت‌ها بارش باران و گاهی رگبار و رعد و برق به‌ویژه در نیمه شمالی و غربی استان تهران وجود دارد. 

پیش بینی مخاطرات جوی؛ احتمال خیزش گردوخاک و کاهش شعاع دید

احتمال سقوط اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک، امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و شعاع دید به‌ویژه در مناطق جنوبی وجود دارد.

همچنین خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها، امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها، لغزندگی معابر و خیابان‌ها و جاده‌ها امکان اختلال موقت در حمل و نقل به‌ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها، بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و سیلابی شدن مسیل‌ها، گاهی کاهش دید احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ در قله‌ها، امکان بارش موقت برف و کولاک خطر لغزش و سقوط سنگ در نواحی کوهستانی از دیگر آثار این مخاطره است.

توصیه‌های هواشناسی درباره وضعیت جوی پیش‌رو

بر همین اساس اداره کل هواشناسی استان تهران اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها مانند تابلو‌های تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها و داربست‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط کامل در انجام امور عمرانی، محافظت از تاسیسات حساس به گرد و خاک، احتیاط در سفر‌ها به ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب روها، احتیاط در طبیعت‌گردی و ترجیحا پرهیز از کوهنوردی به ویژه صعود به قله‌ها، هشدار به بهره برداران عرصه منابع طبیعی، پرهیز از چرای دام و کوچ عشایر، محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی را توصیه کرده است. 

هشدار سطح زرد به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

پیش‌بینی آسمانی نیمه ابری تا ابری در تهران؛ رگبار و رعد و برق در نیمه شمالی و غربی

اداره کل هواشناسی استان تهران بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی پیش‌بینی کرده است که طی سه روز آینده (امروز ۱۰ اردیبهشت‌ماه) آسمان استان تهران کمی ابری تا نیمه ابری همراه با وزش باد خواهد بود که در بعضی ساعات وزش باد شدید تا خیلی شدید و وقوع گرد و خاک به‌ویژه در نیمه جنوبی و غربی و رگبار و رعد و برق به‌خصوص نیمه شمالی و مناطق غربی مورد انتظار است.

پیش‌بینی جوی برای دو روز ابتدایی هفته آینده

بر اساس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان تهران روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۳ و ۱۴ اردیبهشت‌ماه) آسمان صاف تا قسمتی ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش وزش باد و در ارتفاعات رگبار و رعد و برق و در نیمه جنوبی استان گاهی باد و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

بیشینه دمای تهران در ورامین

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

دمای تهران طی دو روز آینده به چند درجه می‌رسد؟

آسمان تهران فردا (۱۱ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری و وزش باد گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و گردوخاک با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی جمعه (۱۲ اردیبهشت‌ماه) کمی ابری تا نیمه ابری و وزش باد گاهی بارش پراکنده و وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

میزان بارش ۲۴ ساعت گذشته در تهران

همچنین بر اساس اطلاعات به دست آمده از ایستگاه‌های هواشناسی، در طول ۲۴ ساعت گذشته بارش در ایستگاه دماوند «۳.۰»، آبعلی «۲.۷»، فیروزکوه «۲.۴»، پردیس «۱.۴»، میگون «۰.۸»، شرق تهران «۰.۱»، فرودگاه

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)