پخش زنده
امروز: -
تولید شمش فولاد کشور در فروردین سال ۱۴۰۴، با افزایش ۴/۶ درصدی همراه بود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، شرکتهای فولادساز در ماه فروردین، ۳ میلیون و ۳۱۲ هزار تن شمش فولاد (بیلت، بلوم و اسلب) تولید کردند. این رقم در فروردین ۱۴۰۳ حدود ۳ میلیون و ۱۶۶ هزار تن بود.
همچنین در ماه فروردین، یک میلیون و ۸۱۲ هزار تن انواع محصولات فولادی (تیرآهن، میلگرد، نبشی، انواع ورق و ...) تولید شد که در مقایسه به آمار تولید شده در ماه فروردین سال گذشته (یک میلیون و ۸۵۱ هزار تن)، حاکی از کاهش ۲/۱ درصدی تولید محصولات فولادی است.
بر اساس این گزارش، در فروردین امسال، ۶ میلیون و ۵۷۵ هزار تن کنسانتره، ۶ میلیون و ۲۴۸ هزار تن گندله و ۴ میلیون و ۷۵ هزار تن آهن اسفنجی تولید شد که درمقایسه با رقم تولیدی مدت مشابه سال گذشته (۶ میلیون و ۵۰۱ هزار تن کنسانتره، ۶ میلیون و ۳۳۹ هزار تن گندله و ۳ میلیون و ۸۰۷ هزار تن آهن اسفنجی) به ترتیب ۱/۱ درصد افزایش، ۱/۴ درصد کاهش و ۷ درصد افزایش یافت.