• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۰۴۴۱
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۶
سیاسی » دولت
در نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شد؛

حل مشکل ناترازی با ارائه طرح‌های محله محور

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در حل مسائل کشور گفت: اگر مشکل ناترازی با همراهی مردم برطرف شود، حل سایر مشکلات کشور نیز ممکن خواهد بود.

حل مشکل ناترازی با ارائه طرح‌های محله محور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس جمهور با اشاره به موضوع «اتاق گفت‌و‌گو» که به همت آقای رحیم‌پور ازغدی اجرا می‌شود، گفت: پیشنهاد من این است که درباره شکل‌گیری مناظرات و گفت‌وگوی آزاد در قالب این اتاق، برنامه اجرایی مشخصی تهیه و اعلام شود تا دولت نیز بتواند برای حضور در این جلسات برنامه‌ریزی کند.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحران ناترازی در کشور، خاطرنشان کرد: راه مقابله با ناترازی روشن است و همه آن را می‌دانند، اما امکان اجرای آن وجود ندارد. رسانه‌ها می‌توانند در این زمینه نقش مؤثری در اقناع افکار عمومی ایفا کنند. این یک واقعیت است که با کمبود برق، گاز و بنزین مواجه هستیم و در این حوزه‌ها دچار ناترازی شده‌ایم، اما، چون واقعیت‌ها را صادقانه به مردم نگفته‌ایم، نمی‌توانیم اقدامات لازم را انجام دهیم.

وی با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در حل مسائل کشور تصریح کرد: اگر مشکل ناترازی با همراهی مردم برطرف شود، حل سایر مشکلات کشور نیز ممکن خواهد بود. بر همین اساس، طراحی‌هایی با محوریت محله و با همکاری نیرو‌های اجتماعی مانند بسیج و مساجد انجام داده‌ایم تا از طریق گفت‌و‌گو و اقناع، مشکلات را با مردم در میان بگذاریم و راه‌حل‌ها را با مشارکت آنان دنبال کنیم.

آقای پزشکیان با تأکید بر نقش مؤثر مردم در نظام تصمیم‌گیری کشور اظهار داشت: راهی جز حرکت همراه با مردم و جلب رضایت آنان وجود ندارد و حتی اگر سخنان تلخی مطرح شد، باید آن را شنید.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به اولویت‌های حوزه تعلیم و تربیت کشور، از تهیه طرحی برای تحول در نظام آموزشی توسط وزارت آموزش‌وپرورش خبر داد و گفت: این طرح می‌تواند در اختیار اعضای شورا قرار گیرد تا مورد بررسی علمی قرار گیرد. در این طرح ضمن تبیین چشم‌انداز و بررسی وضع موجود، راهکار‌های دستیابی به اهداف به‌صورت علمی ارائه شده است. متأسفانه امروز با عقب‌ماندگی جدی در روش‌های آموزشی مواجه‌ایم که باید برطرف شود.

آقای پزشکیان با اشاره به نهضت مدرسه‌سازی در دولت چهارم، تصریح کرد: تلاش داریم فضا‌های مورد نیاز برای آموزش را فراهم کنیم و سپس تجهیزات مورد نیاز را تهیه نماییم، اما پیش از آن باید درباره شیوه آموزش و روش‌های تدریس به جمع‌بندی دقیق برسیم.

رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه در نظام آموزشی فعلی دانش‌آموز صرفاً به دنبال حفظ داده‌های ذهنی است، گفت: هدف ما این است که دانش‌آموز بداند، بتواند و عمل کند. چشم‌اندازی که مقام معظم رهبری برای نظام آموزش در نظر گرفته‌اند با ساختار فعلی قابل تحقق نیست و نیاز به تغییر دارد. بسیاری از مشکلات موجود از جمله ریاکاری و عدم تحمل صداقت ریشه در نظام آموزشی دارد. متأسفانه حتی در دولت شاهد آن هستیم که مسئولی که دروغ گفته، آن را با عنوان مصلحت توجیه می‌کند. این پرسش مطرح است که چرا یک مسئول باید به خود اجازه دهد که به مردم دروغ بگوید.

آقای پزشکیان در پایان با تأکید بر نقش کلیدی مدیریت مدارس، خاطرنشان کرد: شیوه مدیریت مدارس باید به‌گونه‌ای اصلاح شود که زمینه‌ساز رفع مشکلات فعلی نظام آموزشی باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم آغاز سالتحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور اردبیل
خروش استکبار ستیزی دانش آموزان در بجنورد
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
راهپیمایی پر شور ۱۳ آبان مردم گرگان
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان تهران در روز استکبارستیزی
جذب نیروی انسانی در سازمان تأمین اجتماعی از طریق آزمون استخدامی
روایت حضور هرمزگانی‌ها در راهپیمایی ۱۳ آبان
نصب وسایل گازسوز در حمام ممنوع
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد گیلان شد
خروش دانش آموزان خراسان جنوبی علیه استکبار
پروانه ساختمان مغازه‌های نیازمند بازسازی در اردبیل رایگان شد
رفع تصرف نزدیک به ۲۹ هکتار اراضی ملی در آذربایجان‌غربی
راهیابی مربی چهارمحال و بختیاری به مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی
 آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان
پاییز رنگارنگ در کالپوش
وزارت نفت برای ارتقای استاندارد و کیفیت سوخت اقدام کند
۱۳ آبان؛ بازخوانی حقیقت حقوق بشر و استمرار راه استکبارستیزی
راه‌اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی «الایزا» در شیراز
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)