• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۷۱۸۶
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵
سیاسی » دولت

تصویب ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای استان ایلام

رئیس جمهور در جمع‌بندی سفر دولت به استان ایلام، گفت: حدود ۲۰ هزار میلیارد از محل بودجه عمومی، ۱۰ هزار میلیارد تسهیلات بانکی و ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این سفر تصویب شد.

تصویب ۴۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای استان ایلام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای پزشکیان، امروز پنجشنبه در پایان سفر دولت به استان ایلام، در گفت‌وگویی تلویزیونی، در تبیین دستاورد‌های سفر دو روزه دولت به این استان، اظهار داشت: باید از صمیم قلب از مهمان‌نوازی مردم عزیز، غیور، با غیرت، مقاوم و در عین حال برخوردار از ظرفیت‌های بالای علمی در ایلام تشکر کنم. وجود این همه سرمایه انسانی در منطقه، نعمتی بزرگ است که خداوند به این سرزمین عطا کرده است.

رئیس جمهور با اشاره به بررسی مشکلات موجود در استان، گفت: در نشست‌های مختلفی که پیش از سفر در تهران و در این دو روز در قالب شورای اداری و برنامه‌های میدانی برگزار شد، وزیران و مدیران ارشد دولت از نزدیک در شهرستان‌ها حضور یافتند، از طرح‌ها بازدید و در شورا‌های اداری شرکت کردند و در نشست‌های تخصصی با مدیران و مسئولان به تبادل نظر پرداختند.
 
پزشکیان با تشریح دستاورد‌های مالی و سرمایه‌گذاری این سفر، تأکید کرد: آنچه در شورای اداری نهایی شد، حاصل همین گفت‌و‌گو‌ها و بررسی‌های میدانی بود. نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد تومان از محل بودجه عمومی کشور برای توسعه بخش‌هایی مانند راه، نفت و گاز، گردشگری و سایر زیرساخت‌های سازمانی و اداری استان، اختصاص یافته است.
 
رئیس جمهور افزود: علاوه بر آن، حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای اجرای طرح‌های استان پیش‌بینی شده و همچنین ۱۰ هزار میلیارد تومان دیگر نیز از طریق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در حوزه‌های نفت، گاز و سایر بخش‌ها در دستور کار قرار گرفته است.
 
پزشکیان، مجموع این اقدامات را نشانه عزم جدی دولت برای توسعه استان دانست و گفت: در مجموع بالای ۴۰ هزار میلیارد تومان برای سرمایه‌گذاری در استان ایلام به تصویب رسید و امضا شد که ان‌شاءالله با پیگیری و هم‌افزایی، به اجرا درخواهد آمد.
 
رئیس جمهور با اشاره به نشست‌های تخصصی برگزار شده با حضور کارشناسان، مدیران، نمایندگان مجلس، امام جمعه محترم، نماینده مجلس خبرگان و مسئولان استانی، اظهار داشت: در نتیجه این نشست‌ها، مقرر شد معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری به عنوان معین استانی، مسئولیت پیگیری مسائل استان را به‌ عهده گیرد.
 
پزشکیان با تأکید بر موضوعات اصلی این پیگیری‌ها، افزود: حوزه‌هایی چون نفت، گاز، راه، کشاورزی و آب، از جمله زمینه‌هایی هستند که فرصت‌های بسیار زیادی در آن‌ها برای استان ایلام وجود دارد و باید با جدیت دنبال شوند.
 
رئیس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تصمیمات میدانی، قرار بر این شد که در تهران نیز نشستی تکمیلی تشکیل شود تا بتوانیم به‌صورت دقیق‌تر و با برنامه‌ریزی مشخص، از نعمت‌های خدادادی ایلام، بهره‌برداری و آن‌ها را به فرصت‌های عملی تبدیل کنیم.
 
پزشکیان در پایان این بخش از سخنان خود، تصریح کرد: هدف نهایی این تلاش‌ها، حل مشکلات مردم عزیز استان ایلام است و امیدواریم با سرعت و دقت، این مسیر را به نتیجه برسانیم.
 
رئیس جمهور در پاسخ به پرسش مجری درباره برنامه‌های دولت برای اتصال استان ایلام به شبکه ریلی کشور و ایجاد شرکت مستقل بهره‌برداری نفت و گاز غرب، با تأکید بر نگاه عدالت‌محور و توسعه‌گرای دولت، اظهار داشت: باید با دقت بنشینیم و بررسی کنیم که این طرح‌ها به چه شکل باید اجرایی شوند. اصل بر این است که توسعه ریلی را به‌عنوان یک محور جدی در برنامه‌ریزی‌های ملی بگنجانیم و در این مسیر، گفت‌و‌گو‌هایی نیز با کشور‌های مختلف از جمله چین و روسیه درباره سرمایه‌گذاری مشترک در حال انجام است.
 
پزشکیان با تأکید بر ضرورت پرهیز از شعارزدگی و وعده‌های بی‌سرانجام، خاطرنشان کرد: نمی‌خواهیم مثل گذشته فقط وعده بدهیم و پس از ۲۰ سال چیزی روی زمین نباشد. مصمم هستیم که این مسائل را با جدیت دنبال کنیم و اگر به جمع‌بندی لازم برسیم، با قدرت آن را اجرا خواهیم کرد.
 
رئیس جمهور با اشاره به انباشت مشکلات در سال‌های طولانی، تأکید کرد: این مسائل در یک یا دو سال قابل حل نیست، اما با عزم و اراده‌ای که در مردم، نمایندگان، مدیران، ائمه جمعه و نخبگان ایلامی دیدم، امیدوارم در مسیر رفع آن‌ها گام‌های جدی برداریم.
 
پزشکیان، همچنین گلایه خود را دوباره از نخبگان ایلامی اعلام کرد و گفت: در نشست به صراحت به آنان گفتم، چه کسی گفته است که شما باید در تهران بمانید؟ استان ایلام در همه حوزه‌ها از جمله پزشکی، اقتصاد، کشاورزی و صنعت، نخبگان برجسته‌ای دارد. باید برگردند و ما هم قول داده‌ایم از آنان حمایت کنیم.
 
رئیس جمهور در پایان این گفت‌و‌گو، ضمن قدردانی از صمیمیت، گذشت و وفاداری مردم ایلام، اظهار داشت: در این سفر کوتاه، جز محبت و باور به کشور از مردم ندیدم؛ با همین روحیه و انسجام، می‌توانیم برای کشور افتخار بیافرینیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)