• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۴۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶
خوزستان » اجتماعی
اولین روز از هفته قوه قضائیه

آزادی ۱۱۰ مددجوی زندانی غیرعمد در خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان از فراهم شدن زمینه آزادی ۱۱۰ مددجوی زندانی غیرعمد در استان خبر داد.

آزادی ۱۱۰ مددجوی زندانی غیرعمد در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، در اولین روز از هفته قوه قضائیه رئیس کل دادگستری خوزستان، اعضای شورای معاونین و شورای قضایی استان و جمعی از قضات و کارکنان اداری با حضور در گلزار شهدای اهواز و یادمان شهید علی هاشمی، ضمن ادای احترام به تمامی شهدا، مزار شهدای هشت سال دفاع مقدس را غبارروبی کردند.

دکتر علی دهقانی در این مراسم، گفت: استان خوزستان ۲۴ هزار شهید گلگون کفن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هدیه داده است؛ شهدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، شهدای حق و عدالت، شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیسم به کشور اعم از فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و مردم مظلوم و همه شهدایی که در راستای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دفاع از مرز‌ها و ارزش‌ها و حفظ کیان کشور، جان خود را فدا کردند.

وی با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای هفته قوه قضائیه به‌ویژه شهدای هفتم تیرماه «شهید دکتر آیت الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفای امام راحل (ره)»، اظهار داشت: امروز کشور عزیزمان با اقدامات جنایتکارانه و ددمنشانه رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی، اقدامی مغایر با قوانین، مقررات حقوق بشر، حقوق بین‌الملل و حقوق انسانی روبه‌رو است. نیرو‌های مسلح مقتدر در حال دفاع از میهن عزیزمان هستند و مردم بزرگوار، دلاور و سلحشور کشور نیز در جای‌جای ایران اسلامی با وحدت و ایستادگی پشت سر نیرو‌های مسلح ایستاده‌اند.

تاکید بر انسجام ملی

دکتر دهقانی تصریح کرد: در این شرایط باید انسجام و وحدت ملی را حفظ کرد و بیش از گذشته در کنار هم ایستاد.

وی تاکید کرد: خدمتگزاران دستگاه قضایی در دادگستری و ادارات تابعه نیز حامی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مسلح هستند و در سنگر خدمت، حمایت و پشتیبانی قاطع خود را اعلام می‌کنند.

دکتر دهقانی تصریح کرد: در این شرایط باید انسجام و وحدت ملی را حفظ کرد و بیش از گذشته در کنار هم ایستاد.

وی تاکید کرد: خدمتگزاران دستگاه قضایی در دادگستری و ادارات تابعه نیز حامی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مسلح هستند و در سنگر خدمت، حمایت و پشتیبانی قاطع خود را اعلام می‌کنند.

محکومیت امریکا در نقض قوانین بین‌الملل

رئیس کل دادگستری خوزستان، اقدام آمریکا در تجاوز به تاسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را، مغایر با حقوق بین‌الملل، مقررات منع گسترش سلاح هسته‌ای و نقض فاحش منشور ملل متحد دانست و گفت: این در حالی است که آنها خود عضو اصلی این سازمان هستند.

دکتر دهقانی افزود: تجاوز به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران، بی‌پاسخ نخواهد ماند و مردم استان خوزستان با تجربه حضور مستمر در هشت سال دفاع مقدس، همراه با ملت غیور سراسر کشور با این جنایتکاران مقابله خواهند کرد.

برخورد با برهم‌زنندگان امنیت ملی و نظم عمومی

دکتر دهقانی افزود: با برهم‌زنندگان امنیت ملی و برهم‌زنندگان آرامش و نظم عمومی، خائین به منافع ملی و کسانی که قصد سوءاستفاده از این شرایط به نفع خود را دارند، قاطعانه و با سرعت برخورد قانونی می‌شود و با هیچ‌کس مماشات نخواهد شد.

وی افزود: به همین منظور شعب ویژه‌ای اختصاص داده شده تا با سرعت بیشتر و در چارچوب قوانین و مقررات، به پرونده‌های تشکیل شده در این خصوص رسیدگی شود.

تبریک هفته قوه قضائیه/عدالتخانه‌ای به وسعت ایران

مقام عالی قضایی در استان خوزستان، گفت: هفته قوه قضائیه امسال را با شعار «عدالتخانه‌ای به وسعت ایران عزیز»، آغاز می‌کنیم و اعلام می‌کنیم که مدیران و کارکنان دستگاه قضایی استان در این ایام، در وقت اداری و کشیک، در حال خدمت‌رسانی هستند.

دکتر دهقانی با قدردانی از تلاش مدیران، معاونین، قضات و کارکنان اداری دادگستری و ادارات تابعه دستگاه قضایی در استان خوزستان در یک سال گذشته، گفت: استان خوزستان از استان‌های پیشرو در خدمتگزاری به مردم در سطح کشور است که همه اینها مرهون تلاش خالصانه مجموعه مدیران و کارکنانی است که در خط مقدم خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار دارند.

تاکید بر توجه به مددجویان زندان

رئیس کل دادگستری خوزستان همچنین از زحمات مجموعه اداره کل زندان‌های استان خوزستان در نگهداری و بازاجتماعی کردن مددجویان، قدردانی کرد و افزود: این افراد به واسطه ارتکاب جرائم و تخلفات مختلف مشمول تحمل حبس شده‌اند، اما ما از آنها غافل نشده‌ایم چرا که اعتقاد داریم آنان نیز بخشی از جامعه هستند که با هدف اصلاح وارد زندان شده‌اند.

دکتر دهقانی تصریح کرد: برخی از این افراد برای جامعه سرمایه‌های مفیدی هستند و یا در خانواده چشم‌انتظارانی دارند.

وی تاکید کرد: مدیران قضایی و قضات استان به‌صورت مستمر در زندان‌ها حضور یافته و با رسیدگی به درخواست و پرونده مددجویان، در خصوص افراد واجدشرایط بهره‌مندی از ارفاقات قانونی، تصمیمات و دستورات مقتضی را اتخاذ و صادر می‌کنند.

آزادی ۱۱۰ مددجوی جرائم غیرعمد مالی

دکتر دهقانی افزود: امروز با مدیریت صحیح در استفاده از ارفاقات قانونی، پیگیری‌های دادستان مرکز استان و ستاد دیه و نیز کمک خیرین، زمینه آزادی ۱۱۰ مددجوی زندانی جرائم غیرعمد مالی در استان با پرداخت هشت میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از بدهی آنان، فراهم شده است.

وی ادامه داد: بدهی این مددجویان چندین برابر بود که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف از جمله اخذ گذشت شکات، صدور احکام اعسار، آورده مددجویان و تسهیلات ستاد دیه و بانک‌ها، این اقدام انسان‌دوستانه محقق شد.

در پایان این برنامه، با اعطای یک جلد قرآن مجید، ۱۱۰ زندانی جرائم غیرعمد، آزاد و به آغوش خانواده‌هایشان بازگشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهمیت حفظ تعادل و ثبات در بازار کالا‌های اساسی
طنین فریاد خیبر خیبر یا صهیون و حیدر حیدر عزاداران حسینی در تکاب
فعالیت رسمی ناوگان برداشت در مزارع غلات شهرستان ارومیه
پاسخگویی راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی به درخواست‌های مردمی
ماندگاری هوای گرم در لرستان
آغاز مجدد قرائت کنتور‌های گاز آذربایجان‌غربی از ۷ تیرماه
پیام رئیس قوه قضاییه در دعوت از مردم برای حماسه‌سازی در تشییع شهدا
تعداد شهدای غزه به ۵۶ هزار و ۳۳۱ نفر رسید
سرعت وزش باد در زابل برای دومین روز متوالی به ۱۰۸ کیلومتر بر ساعت رسید
ایروانی: ایران بر غنی‌سازی در خاک خود اصرار دارد
تشییع پیکر شهید سروان «محمد جهانی‌نژاد» در فیروزآباد
ترکیه: اقدام ایران دفاع مشروع از خود بود
سازمان تروریستی موساد با شیوه‌ای جدید کمین کرده است
۳۵۰۰ واحد در تهران از حملات رژیم صهیونیستی آسیب دیدند
آغاز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا
تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه شهر تهران در روز شنبه
فردا میلیون‌ها قدم، جای رد پای شهدا گذاشته می‌شود
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد
تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی به تهران - ۳
عطر میوه‌های مختلف بر سر سفره‌ای به وسعت طبیعت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای طرح آرامش در تبریز 
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل
قالیباف: آژانس بین‌المللی اتمی اندک اعتبار خود را نیز حراج کرد
دیدار رئیس جمهور با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا
خدمات درمانی مجروحان حملات رژیم صهیونی رایگان است
اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران با صربستان
۶ شهید جنگ اخیر در قبله تهران تشییع می‌شوند
خودداری هند از امضای بیانیه سازمان شانگهای
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
جمعه،آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
بازداشت جاسوس در متروی تهران
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است
برزیل حریف تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران در فینال شد
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۲۹ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
آماده بازگشایی در‌های فرهنگی به روی گردشگران جهانی هستیم  (۱ نظر)