• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۹۴۹
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی،دانشگاه

بخشنامه جدید وزارت علوم درباره امتحانات و امور آموزشی دانشگاه‌ها

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تازه‌ترین بخشنامه خود به روسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور، تغییرات مهمی را در برگزاری امتحانات پایان‌ترم، جلسات دفاع، مصاحبه‌های دکتری، دوره کارآموزی، ترم تابستان و مهلت دانش‌آموختگی اعلام کرد.

بخشنامه جدید وزارت علوم درباره امتحانات و امور آموزشی دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، متن این بخشنامه به شرح زیر است؛
۱- همه آزمون‌های حضوری و مجازی در تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و در تمامی مقاطع تحصیلی از تاریخ ۳ تیر تا پایان مرداد ۱۴۰۴ به تعویق افتاده‌اند. این امتحانات بر اساس برنامه‌ای که متعاقباً توسط دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی با در نظر گرفتن شرایط مناسب در شهریورماه تنظیم و اعلام خواهد شد، برگزار خواهند شد. این تصمیم با هدف ایجاد فرصت بیشتر برای دانشجویان و فراهم آوردن شرایط بهتر برگزاری امتحانات اتخاذ شده است.

۲- بخشنامه وزارت علوم همچنین اعلام کرده است که آن دسته از امتحانات پایان نیمسال که از ۲۳ خرداد تا دوم تیر ۱۴۰۴ به صورت حضوری و مجازی برگزار شده‌اند، معتبر و ملاک عمل خواهند بود. این موضوع به معنای آن است که نمرات کسب شده در این بازه زمانی مورد تأیید بوده و در پرونده تحصیلی دانشجویان لحاظ می‌شود. همچنین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی موظف هستند برای دانشجویانی که به هر دلیل امکان حضور در این امتحانات را نداشته‌اند، آزمون جبرانی را در شهریورماه پیش‌بینی و برگزار نمایند تا این دسته از دانشجویان نیز فرصت جبران داشته باشند.

۳- برگزاری جلسات دفاع پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد، رساله‌های دکتری و مصاحبه‌های داوطلبان آزمون دکتری به صورت مجازی تا پایان مرداد است. این اقدام با هدف حفظ سلامت دانشجویان و اعضای هیئت علمی و همچنین تسهیل روند دفاع و پذیرش دانشجویان دکتری در شرایط فعلی انجام می‌شود. ارائه پروژه پایانی دوره کارشناسی نیز به صورت مجازی انجام خواهد شد تا دانشجویان بتوانند بدون نیاز به حضور فیزیکی، مراحل پایانی تحصیل خود را به پایان برسانند.

۴- بخشنامه وزارت علوم در خصوص درس کارآموزی دانشجویان دوره کارشناسی نیز تغییراتی را اعلام کرده است. برای دانشجویانی که صرفاً با گذراندن این درس در تابستان ۱۴۰۴ فارغ‌التحصیل می‌شوند، دانشگاه‌ها می‌توانند با تشخیص خود، این درس را زیر نظر استاد راهنمای تعیین شده برگزار کنند یا آن را از واحد‌های درسی الزامی دانشجو برای دانش‌آموختگی حذف نمایند. این مصوبه به ویژه برای درسی است که مطابق برنامه درسی مصوب، نمره آن در معدل نیمسال قید می‌شود، اما در معدل کل محاسبه نمی‌گردد. این تصمیم به منظور کاهش فشار تحصیلی و تسهیل فرایند فارغ‌التحصیلی دانشجویان اتخاذ شده است.

۵- در بخشنامه آمده است که دوره تابستانی ۱۴۰۴ صرفاً به صورت مجازی و مطابق با ابلاغیه معاونت آموزشی وزارت علوم امکان برگزاری دارد. این ابلاغیه که به شماره ۲/۲۱/۶۶۲۷۱ و تاریخ ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ صادر شده، تاکید دارد که تمامی کلاس‌ها و دروس تابستانی باید به صورت آنلاین برگزار شوند. این تصمیم در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ سلامت دانشجویان اتخاذ شده است. البته دانشگاه‌ها موظفند امکانات و زیرساخت‌های لازم برای برگزاری با کیفیت کلاس‌های مجازی را فراهم کنند.

۶- موضوع دیگری که در بخشنامه وزارت علوم به آن اشاره شده، تمدید مهلت دانش‌آموختگی برای دانشجویانی است که در مقاطع بالاتر پذیرفته می‌شوند. جزئیات و شرایط این تمدید متعاقباً از سوی وزارت علوم اعلام خواهد شد. این بند به منظور حمایت از دانشجویانی است که به دلایل مختلف ممکن است در موعد مقرر نتوانند فارغ‌التحصیل شوند و نیاز به زمان بیشتری برای تکمیل تحصیلات خود دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز پویش مطالعاتی «از حسین بخوانیم» ویژه محرم و صفر
ضرورت تکمیل و تجهیز مجتمع های آبرسانی به روستاها
تشییع پیکر شهدای مدافع وطن در همدان
برگزاری مراسم اذن عزای حضرت سیدالشهدا (ع) در حرم رضوی
ایران مقتدر، پیروز میدان
نقش بی بدیل فرماندهان در حفظ تمامیت ارضی کشور
اعلام زمان و مکان آیین شیرخوارگان حسینی در آبادان و خرمشهر
پیام تسلیت نماینده ولی‌ّفقیه در پی شهادت جمعی از هموطنان
تصویربرداری غیر مجازدر آستانه اشرفیه
۸۵ نقطه آذربایجان غربی میزبان همایش شیرخوارگان حسینی
پیکر شهید «امیرمحمد زمانی» در مریانج آرام گرفت
ایجاد صلح و سازش درکوهرنگ
تور رسانه‌ای «پیشرفت» در واحد‌های تولیدی گلستان
قدردانی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی از ملت غیور و یکپارچه ایران
حال و هوای محرم در دیار الوند
درخشش تیم محاسبات ذهنی قروه در محاسبات ذهنی ریاضیات کشور
گردهمایی بانوان ورزشکار اردبیل
برگزاری مراسم وداع با شهدای امنیت در گرگان
حسینیه حرم مطهر رضوی میزبان عزاداران حسینی می‌شود
اتحاد و همبستگی مردم رمز پیروزی بر دشمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات برپایی هیئت‌ها و بیرق‌های حسینی در محرم امسال
شکست صهیونیست‌ها در شیراز به تصویر کشیده شد
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل
سردار شادمانی به شهادت رسید 
افزایش ۴۶ درصدی تولید گیلاس در آذربایجان شرقی
رشد ۴ برابری دستگیری اتباع خارجی
اهدای انگشتر متبرک رهبر معظم انقلاب اسلامی به خانواده شهید شایان فرد
همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی تعلیق شد
برگزاری مراسم ملی تشییع پیکر شهدای والامقام اقتدار ایران
ادای احترام مدیرعامل توانیر به مقام شهیده ندا رفیعی پارسا
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۲۶۴ نظر)
حمله به سه سایت هسته ای ایران  (۳ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
واکنش آمریکایی‌ها به ادعای ترامپ برای حمله به ایران  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
ایران تمام گزینه‌ها را برای دفاع از خود محفوظ می‌دارد  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
مجید مسیبی جاسوس رژیم صهیونیستی اعدام شد  (۱ نظر)
تأیید تهاجم دشمنان ایران اسلامی به سایت‌های هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
آغاز موج نوزدهم «وعده صادق ۳»  (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)