• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۶۶۵
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۶
کیش » سیاسی

پیروزی در جنگ دوازده روزه، نماد اقتدار جمهوری اسلامی ایران

امام جمعه کیش، گفت: در جنگ تحمیلی دوازده روزه، رژیم صهیونیستی چنان ضرباتی از ایران خورد که تصور آن را نمی‌کرد.

پیروزی در جنگ دوازده روزه، نماد اقتدار جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا بی‌نیاز با اشاره به تحولات اخیر منطقه و جنگ تحمیلی دوازده روزه علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: دشمنان ما این جنگ را با اهداف و رؤیا‌هایی که در خواب می‌دیدند آغاز کردند، اما به هیچ‌کدام از اهداف خود نرسیدند.

او با تأکید بر اینکه باید ابعاد این پیروزی برای افکار عمومی تبیین شود، گفت: دشمن میز مذاکره را رها و به ایران حمله کرد، چون فکر می‌کرد مردم با آنها همراهی می‌کنند و با ایجاد آشوب داخلی و حمله خارجی می‌توانند به نتیجه برسند.

امام جمعه کیش، گفت: دشمنان تصور می‌کردند بعد از شهادت برخی فرماندهان و تغییرات منطقه‌ای، محور مقاومت و جمهوری اسلامی ایران تضعیف می شود و توان بازدارندگی نخواهد داشت و با ایجاد دو قطبی بین دولت و حاکمیت، می‌توانند به نظام جمهوری اسلامی ایران لطمه بزنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا بی‌نیاز خاطرنشان کرد: دشمنان با عملیات پیش‌دستانه و جنگ سایبری و با هدف از بین بردن توان نظامی و مدیریتی ایران به میدان آمدند و فکر می‌کردند در دو هفته اول، کار جمهوری اسلامی ایران تمام می‌شود، اما با تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی و اقتدار نیرو‌های مسلح و همراهی و ایستادگی مردم، در همان روز اول توان همه بازسازی شد.

او افزود: جایگزینی فرماندهان در شب تجاوز ددمنشانه رژیم صهیونیستی انجام شد و حملات کوبنده جمهوری اسلامی آغاز شد و این وعده الهی است که خداوند از صف مؤمنین کسی را نمی‌برد مگر اینکه مثل یا بهتر از او را جایگزین کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین بی‌نیاز، افزود: دشمنان با ترور دانشمندان و مسئولان، تخریب زیرساخت‌ها، حمله به مراکز هسته‌ای، ایجاد اغتشاش و استفاده از مزدوران داخلی که تعداد زیادی هم بودند، نتوانستند هیچ خللی در نظام ایجاد کنند و با همدلی ۹۰ میلیونی مردم و تدبیر مسئولان، همه نقشه‌ها خنثی شد و توان موشکی و دفاعی جمهوری اسلامی از بین نرفت.

او با اشاره به پاسخ کوبنده جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی، گفت: در این جنگ، ایران فقط بخشی از توان خود را به میدان آورد، اما همان برای شکست دادن دشمن کافی بود.

امام جمعه کیش، گفت: آمریکا، رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانان‌شان وارد جنگ شدند، اما جمهوری اسلامی ایران با اقتدار پیروز شد.

او تصریح کرد: آمریکا به جنگ مستقیم وارد شد، چون رژیم صهیونیستی از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران شکست خورده بود و به نابودی نزدیک می‌شد.

حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز، گفت: آمریکا برای نجات رژیم صهیونیستی وارد میدان شد، اما حملاتش موفقیتی نداشت و دروغ‌هایی گفتند و حقایقی را نگفتند که به زودی آشکار می‌شود.

او افزود: پاسخ مقتدرانه ایران اسلامی به بزرگ‌ترین پایگاه هوایی آمریکا در منطقه، ضربه مهلکی بود که حیثیت نظامی و بین‌المللی آنها را زیر سوال برد.

حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز، افزود: پس از پاسخ ایران، آمریکا به التماس افتاد، اما این به معنای پایان جنگ نیست. جنگ ما با آمریکا و رژیم صهیونیستی زمانی پایان می‌یابد که این رژیم به هلاکت برسد و آمریکا از منطقه غرب آسیا اخراج شود.

امام جمعه کیش، گفت: نیرو‌های مسلح و مسئولان باید آماده باشند، چون دشمن قابل اعتماد نیست و اگر حماقت دیگری کند، پاسخ ویرانگرتر و سخت‌تری دریافت خواهد کرد.

او افزود: مردم ما با انسجام و همدلی بی‌نظیر خود حماسه‌ای خلق کردند و این انسجام باید حفظ شود، مسئولان نیز باید قدردان این مردم باشند و خدمت حداکثری به آنان ارائه کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین بی‌نیاز با اشاره به آغاز ماه محرم، از برگزاری مجالس عزاداری، سوگواری، موکب ها و جلسات هیئت مذهبی به عنوان یکی از برکات محرم یاد کرد و گفت: ده‌ها هیئت مذهبی و خانگی در ماه محرم و صفر در کیش مراسم برگزار می کنند و از همه دست‌اندرکاران هیئت های مذهبی، مردم مؤمن، متدین، ولایتمدار و عزادار که با اخلاص از جان و مال خود برای این راه مایه می‌گذارند، تشکر می‌کنم.

او از دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف، به‌ویژه سازمان منطقه آزاد کیش، برای همراهی و حمایت از برنامه‌های ماه محرم و صفر تشکر کرد و گفت: دستگاه‌های امنیتی، انتظامی، نظامی، صداوسیما، رسانه‌ها و دستگاه‌های خدماتی در ایجاد نظم، امنیت و ارائه خدمات به هیئت‌ها همکاری خوبی داشتند و همه برای انجام وظیفه نسبت به اهل بیت (ع) و شهدای دشت کربلا در تلاش هستند.

امام جمعه کیش از هیئت های مذهبی خواست در مجالس امام حسین (ع) محبت اهل بیت را در دل‌ها افزایش دهند و فضای عاطفی و معنوی را در بین عزاداران ایجاد کنند.

او گفت: شبهات به‌ویژه در ذهن جوانان پاسخ داده در مراسم عزاداری پاسخ داده شود و از مبالغه و کلام غیرمتقن در عزاداری ها پرهیز شود.

امام جمعه کیش، گفت: ایمان، معرفت دینی و معنویت در مردم تقویت و از قرآن و روایات در سخنرانی ها استفاده شود و تاریخ عاشورا در این ایام به درستی معرفی شود.

او افزود: ما امروز وارث پیام‌رسانی حضرت زینب (س) هستیم و باید این راه را ادامه دهیم.

امام جمعه کیش، با اشاره به هفته اول تیر، گفت: امام خمینی (ره) این هفته را پس از شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ نفر از یارانش به نام قوه قضائیه نامگذاری کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین بی‌نیاز، از تلاش شبانه‌روزی قوه قضاییه در کشور برای اجرای عدالت، مبارزه با فساد و احقاق حقوق مردم تشکر کرد.

او با اشاره به روز شعر و ادبیات آیینی و بزرگداشت محتشم کاشانی، گفت: شعر عاشورایی جریان‌ساز و ماندگار است و باید از این ظرفیت برای تقویت فرهنگ و جذب مردم استفاده کرد.

امام جمعه کیش با گرامیدات یازدهم تیر، سالروز شهادت شهید صدوقی، زحمات فعالان عرصه مبارزه با مواد مخدر در کشور قدردانی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین بی‌نیاز با اشاره به هفتم تیر سالروز بمباران شیمیایی سردشت، هشتم تیر سالروز مبارزه با سلاح‌های شیمیایی، دوازدهم تیر سالروز حمله تروریستی آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران، گفت: این ایام به عنوان هفته افشای حقوق بشر آمریکایی نام‌گذاری شده‌اند، چون آمریکا و هم‌پیمانان غربی‌اش نه حقوق بشر را قبول دارند، نه دموکراسی و نه آزادی بیان را، آنها فقط به دنبال منافع خود هستند، اگر منافع‌شان اقتضا کند، برای اعدام یک جنایتکار، هزاران جنجال به راه می‌اندازند، اما اگر در راستای منافع‌شان باشد، قتل ده‌ها هزار زن و کودک بی‌گناه برایشان هیچ اهمیتی ندارد.

امام جمعه کیش، گفت: امیدواریم به برکت ماه محرم و صفر، توفیقات معنوی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران افزایش یابد و محرم امسال، شاهد پیروزی‌های بزرگ و نهایی ملت ایران و محور مقاومت باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه شهر تهران در روز شنبه
فردا میلیون‌ها قدم، جای رد پای شهدا گذاشته می‌شود
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد
تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی به تهران - ۳
عطر میوه‌های مختلف بر سر سفره‌ای به وسعت طبیعت
خبر‌های ورزشی ششم تیر ماه در سمنان
پیاتزا: بازیکنان باور کردند که برگشت به بازی امکان پذیر است
همایشی بیاد کوچکترین سرباز کربلا
برنامه عزاداری هیئت‌های مذهبی کیش در دهه اول محرم ۱۴۴۷
۶۵ درصد دره شهری‌ها صلح را به جای انتقام برگزیدند
پیام رئیس قوه قضاییه در پی شهادت سرپرست دادسرای ناحیه ۳۳ تهران
دبیرکل سازمان ملل: زمان آتش‌بس فوری در غزه فرا رسیده است
جدول قطعی برق ۷ تیر ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
قدردانی نماینده مجلس از حضور پرشور و گسترده مردم خراسان، در تشییع باشکوه سردار سرلشکر شهید کاظمی در مشهد
برپایی میزی به وسعت همدلی در ایلام
درخشش ایران و ایرانیان، یکی از مهم‌ترین نکات جنگ با صهیونیست
همایش جهانی شیرخوارگان حسینی محرم ۱۴۴۷ در کیش
شریفی امتیازآورترین بازیکن ایران مقابل آرژانتین
روسیه: دانش، مهارت و اراده سیاسی ایران نابود شدنی نیست
تشییع شهدای اقتدار ایران، فردا در تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای طرح آرامش در تبریز 
رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
موشک های هیولایی ایران علیه اسرائیل
قالیباف: آژانس بین‌المللی اتمی اندک اعتبار خود را نیز حراج کرد
دیدار رئیس جمهور با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا
خدمات درمانی مجروحان حملات رژیم صهیونی رایگان است
اسماعیل نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران با صربستان
۶ شهید جنگ اخیر در قبله تهران تشییع می‌شوند
خودداری هند از امضای بیانیه سازمان شانگهای
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل
جمعه،آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش
بازداشت جاسوس در متروی تهران
موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است
برزیل حریف تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران در فینال شد
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۱۵ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)
آماده بازگشایی در‌های فرهنگی به روی گردشگران جهانی هستیم  (۱ نظر)
ایران دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست  (۱ نظر)