• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۹۲۰
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

عطر عاشقی در شبکه نسیم

شبکه نسیم با فرا رسیدن ماه محرم الحرام و ایام عزاداری سیدالشهدا (ع) و یاران باوفایش کنداکتور خود را تغییر می‌دهد و برنامه‌های تدارک دیده شده را به روی آنتن می‌برد.

عطر عاشقی در شبکه نسیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، شبکه نسیم برنامه‌های سری جدید «از سرگذشت»، «روشنایی‌های شهر»، «دشمنتو قورت بده»، «با حسین (ع) حرف بزن»، «من حسین را دوست دارم»، سریال «سایه بان» و «نسیم آوا» را برای پخش از این شبکه در نظر گرفته است.

فصل سوم برنامه تلویزیونی «از سرگذشت» به تهیه کنندگی محسن نجفی و کارگردانی محمد پیوندی و با اجرای علی‌اکبر قلیچ هر شب ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه نسیم به روی آنتن می‌رود.

«از سرگذشت» با رویکردی اجتماعی و مردمی طراحی شده و به روایت تصمیمات سرنوشت‌ساز، لحظات مهم و بخش‌های ناگفته زندگی مهمانان خود می‌پردازد.

در فصل جدید، سوژه‌هایی خاص و به‌روز انتخاب شده که برخی از آنها به مقاومت ملی مردم ایران، جان‌فشانی خانواده‌های شهدا و همچنین حوادث جنگ ۱۲ روزه اخیر میان رژیم صهیونیستی و ایران اختصاص دارد.

برنامه تولیدی «روشنایی‌های شهر» به تهیه کنندگی الهام حاتمی و با اجرای علی میرمیرانی هرشب ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه نسیم پخش می‌شود.

این برنامه گفت و گور محور از زوایه تازه و کمتر دیده شده شرایط فعلی این روز‌های جامعه را بررسی می‌کند و از جریان و روند زندگی در وطن خواهد گفت. کیومرث مرادی، مهدی یزدانی خرم، شهرام گیل آبادی، عبدالجبار کاکایی، حجت الاسلام ابطحی، فرزین محدث، الهام اخوان از جمله میهمانانی هستند که در این برنامه حضور خواهند داشت.

«دشمنتو قورت بده» به کارگردانی محمد خزلی، تهیه‌کنندگی میثم محمدحسنی و با اجرای ارسلان قاسمی برای نخستین‌بار با روایتی مستند و جذاب به معرفی سلاح‌های ایرانی می‌پردازد که پنجشنبه و جمعه هر هفته ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه نسیم به روی آنتن خواهد رفت.

در شرایطی که رژیم صهیونیستی و آمریکا تعرضی آشکار به مرز‌های جمهوری اسلامی دارند، این برنامه تصویری تازه از اقتدار نظامی و توان نیرو‌های مسلح کشور نمایش می‌دهد.

سری جدید برنامه «با حسین (ع) حرف بزن»، به تهیه کنندگی بهراد رحمانی و سردبیری حامد خاکی هر شب ساعت ۲۰ از شبکه نسیم پخش می‌شود.

این برنامه با رویکردی نوین و محتوایی عمیق، در فصل جدید خود با شعار معنوی «جُعلتُ فِداک یا اباعبدالله (ع)»، به معنای «دورت بگردم امام حسین (ع)»، در مسیر ترویج فرهنگ عاشورایی و زنده نگه‌داشتن یاد و نام امام حسین (ع) حرکت می‌کند.

در این برنامه هر شب، سه مهمان برجسته در قاب برنامه حضور دارند: یک چهره شناخته‌شده هنری یا رسانه‌ای، یک فعال اجتماعی و یک نماینده از اصناف و قشرهای مختلف جامعه در این فصل، چهره‌های شاخصی، چون ژیلا صادقی، ستاره سادات قطبی، امین قدیم، محمد اصغری، ساقی زینتی، مصطفی امامی، محسن اردستانی، محمد فرشته‌نژاد، اشکان درویشی، حسین حق‌پناه و دیگر شخصیت‌های تأثیرگذار، به تبادل نظر و بیان دیدگاه‌های خود پیرامون فرهنگ عاشورا می‌پردازند.

«من حسین (ع) را دوست دارم» به تهیه کنندگی و اجرای سامان ارس خان و کارگردانی محمد جواد دهقان هر شب ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه نسیم به روی آنتن می‌رود.

این برنامه که با محوریت نوع منحصر‌به‌فرد عزاداری در استان یزد تولید می‌شود، میزبان هیئت‌های اصیل یزدی در خانه‌ فرهنگ شهید صدوقی (ره) خواهد بود.

سریال «سایه بان» ساخته برادران محمودی، سریالی اجتماعی است که هر شب ساعت ۱۹:۳۰ در ایام محرم از شبکه نسیم پخش می‌شود.

داستان «سایه بان» روایت زندگی دو جوان کارگر با نام‌های سهراب و سعید است که هر کدام در زندگی خانوادگی خود با مشکلات زیادی که بیشتر جنبه مالی دارد دست به گریبانند.

امین تارخ، هستی مهدوی، محمدرضا غفاری، مجتبی پیرزاده، محمد ولی زادگان، رویا جاویدنیا، کاوه خداشناس، افسانه کمالی، حسام محمودی، خاطره حاتمی، سینا مهراد، افشین اخلاقی، زهرا بهروز منش، پریوش نظریه، رویا تیموریان، بهزاد فراهانی، علی اوسیوند و کامران تفتی و ... از جمله بازیگرانی هستند که به ایفای نقش پرداخته‌اند.

«نسیم آوا» به تهیه کنندگی و اجرای محمدرضا محبی شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۰:۳۰ از شبکه نسیم پخش خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پوشش زنده رسانه های جهان از مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار
یمن: یک هدف حساس صهیونیستی را هدف قرار دادیم
حدود ۹ میلیون کاربر فعال در پویش همه بازی
دستگیری ۳۴ عامل تشویش افکار عمومی در اردبیل
باید از هر اقدامی که انسجام ملی را خدشه دار کند، پرهیز کرد
همنوایی مادران یزدی با رباب در مراسم شیرخوارگان حسینی
گرامیداشت سرداران شهید و دانشمندان هسته‌ای در پلدشت
ثبت «تعزیه خوانی» روستای کاریزنو تربت جام در تقویم رویدادهای گردشگری
ادای احترام وزیر میراث‌فرهنگی به سرداران و دانشمندان شهید
تشییع شهیدی دیگر در استان مرکزی
بدرقه باشکوه پیکر مدافعان وطن بر دستان مردم ولایتمدار علی آباد کتول
ایجاد سهولت در تردد اتباع افغانستانی در مرز دوغارون
بازگشت ساعات کاری میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قبل
آمادگی کامل توزیع برق تهران بزرگ در برابر هرگونه بحران
اختصاص رتبه دوم سامانه پنجره واحد مدیریت زمین کشور به چهارمحال و بختیاری
جنگ رسانه‌ای؛ ابزار نوین دشمن برای تحریف واقعیت‌ها
پیش بینی وزش باد توام با گرد و خاک در آذربایجان غربی
فعالیت دستگاه‌های اجرایی به‌سرعت به روال عادی بازگشته است
درخشش آفتاب تابستانی در سراسر گیلان
استخدام ۸۳۲ معلم در آموزش و پرورش مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان
گزافه‌سرایی جدید رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران
ادارات تهران شنبه هفتم تیر همزمان با تشییع شهدا تعطیل‌اند
تشییع ۶۰ شهید در تهران؛ نماد ایستادگی ملی
پزشکیان: تجاوز رژیم صهیونیستی نباید بی پاسخ می‌ماند
سید حسن خمینی: همه ما سرباز جمهوری اسلامی هستیم
وزیر کشور: دشمن‌صهیونی ملت‌ایران را نشناخت وشکست خورد
تشییع شهدای مقاومت در پایتخت ایران اسلامی
دعوت سپاه پاسداران برای حضور مردم در مراسم تشییع شهدا
ضرورت ارتقای «سواد امنیتی» برای صیانت اجتماعی
پیش‌بینی بارش‌های ۵ روزه در ۱۰ استان
شناسایی و دستگیری عاملان جاسوسی در هرمزگان
متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاورد‌های علمی هستیم 
ملت ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد
استخراج رمز ارز با ساخت نیروگاه خورشیدی
پیام مشتریان بانک سپه؛ رمز کارت مجددا ارسال شود  (۳۵۰ نظر)
رفع اختلال سامانه فرابانک درخواست شهروندان شد  (۴ نظر)
تحمیل آتش بس به دشمن صهیونی، با عملیات «بشارت فتح»  (۳ نظر)
طرح الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس تصویب شد  (۳ نظر)
۳۰۰۰ میلیارد تومان برای طرح کالابرگ شارژ شد  (۲ نظر)
شنبه، تشییع فرماندهان شهید تجاوز وحشیانه اسرائیل  (۲ نظر)
اعتراض ایران به تفسیر آمریکا از ماده ۵۱ منشور سازمان ملل  (۲ نظر)
قطع همکاری با آژانس، پاسخ ملت به حملات غیرقانونی است  (۲ نظر)
طرح استیضاح رئیس جمهور طرفدار اسرائیل در آرژانتین  (۲ نظر)
مشاجره ترامپ و نتانیاهو  (۲ نظر)
اجرای طرح آرامش در تبریز   (۱ نظر)
آمریکا و اسرائیل مجبور به پذیرش شکست شدند  (۱ نظر)
طرح تعلیق همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام وصول شد  (۱ نظر)
دلجویی رئیس جمهور از دولت و ملت قطر  (۱ نظر)
تکذیب شلیک موشک به سرزمین‌های اشغالی  (۱ نظر)