پخش زنده
امروز: -
به گفته رئیس جهادکشاورزی استان پیش بینی میشود ۸۸۰ هزار تن گندم در کردستان برداشت شود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای کردستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، با اشاره به خرید تضمینی گندم در سال جاری، پیش بینی کرد حدود ۸۸۰ هزار تن گندم به ارزش تقریبی ۱۸ هزار میلیارد تومان از کشاورزان استان خریداری شود که این امر، رونق اقتصادی قابل توجهی برای استان به همراه خواهد داشت.
سعدی نقشبندی، همچنین از کشت ۶۶۶ هزار هکتار از اراضی کردستان زیر کشت گندم خبر داد و اظهار کرد: از این میزان، ۶۲۵ هزار هکتار به صورت دیم و ۴۱ هزار هکتار به صورت آبی کشت شده است.
نقشبندی اعلام کرد: برای برداشت این میزان گندم، ۱۸۰۰ کمباین بومی، ۸۷۰ کمباین مهاجر و ۵۰۰ دستگاه دروگر در سطح استان فعالیت خواهند کرد.
وی از اداره کل راهداری استان خواست در خصوص تعیین نرخ حمل و نقل گندم با انجمنهای صنفی رانندگان همکاری کند و پلیس راهنمایی و رانندگی استان نیز از هرگونه خروج گندم از استان بدون مجوز جلوگیری کند.
نقشبندی از شرکت نفت نیز خواست بالغ بر ۲۰ میلیون لیتر سوخت برای ناوگان حمل و نقل گندم اختصاص دهد.