• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۳۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
سیاسی » مجلس

درخواست تعلیق فوری عضویت کنست رژیم صهیونیستی در اتحادیه بین‌المجالس

رئیس گروه اتحادیه بین‌المجالس جهانی در مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای خطاب به رئیس IPU خواستار تعلیق فوری عضویت کنست رژیم صهیونیستی در اتحادیه بین‌المجالس به دلیل نقض آشکار اصول و مقررات اساسنامه این اتحادیه و منشور ملل متحد توسط این رژیم شد.

در خواست تعلیق فوری عضویت کنست رژیم صهیونیستی در اتحادیه بین‌المجالس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، رئیس گروه اتحادیه بین‌المجالس جهانی در مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای خطاب به رئیس IPU خواستار تعلیق فوری عضویت کنست رژیم صهیونیستی در اتحادیه بین‌المجالس به دلیل نقض آشکار اصول و مقررات اساسنامه این اتحادیه و منشور ملل متحد توسط این رژیم شد. منوچهر متکی در نامه‌ای خطاب به تولیا اکسون رئیس اتحادیه بین المجالس جهانی (IPU) گفته است واقعیتی که بر وخامت و عمق جنایات شرم آور رژیم صهیونیستی می‌افزاید، حمایت‌های سیاسی، نظامی و اطلاعاتی علنی ایالات متحده آمریکا و برخی دیگر از دولت‌های غربی از این اقدام غیرقانونی و جنایت‌بار رژیم تجاوزکار اسرائیل است.

متن نامه رئیس گروه اتحادیه بین المجالس جهانی به شرح زیر است: 

سرکار خانم دکتر تولیا اکسون

رییس محترم اتحادیه بین‌المجالس

بسم الله القاصم الجبارین

عالیجناب

مایلم از جانب نمایندگان مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران شدیدترین مراتب اعتراض و انزجار عمیق خود را نسبت به حمله تجاوزکارانه و جنایت‌بار رژیم ددمنش اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران که از روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ (برابر با ۱۳ ژوئن ۲۰۲۵) به مدت ۱۲ روز به صورت ممتد به وقوع پیوست، ابراز نمایم.

در این حمله وحشیانه صد‌ها تن از شهروندان بی‌دفاع و بی‌گناه ایران، از جمله شمار قابل توجهی از زنان، کودکان و سالمندان، به شهادت رسیده یا مجروح شدند. همچنین منازل مسکونی، اموال عمومی و خصوصی، خودرو‌های شخصی و عمومی، زیرساخت‌های غیرنظامی و تأسیسات حیاتی شهری هدف قرار گرفتند. در این زمینه، ترور فرماندهان ارشد نظامی و دانشمندان برجسته ایرانی که از مصادیق بارز تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود و حمله مستقیم به تأسیسات هسته‌ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران نیز از جمله اهداف عملیاتی رژیم متجاوز اسرائیل علیه کشورم بود. 

از سوی دیگر، مقامات رژیم اشغالگر قدس در اظهاراتی رسمی، پارلمان جمهوری اسلامی ایران را به حمله نظامی تهدید کرده‌اند. این تهدید بی‌سابقه و وقیحانه علیه یکی از نهاد‌های قانونی، مردمی و مستقل در جمهوری اسلامی که مظهر حاکمیت دموکراسی در کشورم به عنوان یکی از اعضای مهم سازمان ملل متحد و اتحادیه بین‌المجالس می‌باشد، به‌هیچ‌وجه قابل چشم پوشی نیست.

واقعیتی که بر وخامت و عمق این جنایات شرم آور می‌افزاید، حمایت‌های سیاسی، نظامی و اطلاعاتی علنی ایالات متحده آمریکا و برخی دیگر از دولت‌های غربی از این اقدام غیرقانونی و جنایت‌بار رژیم تجاوزکار اسرائیل است. بی‌تردید، این حمایت‌ها در شکل‌گیری، تداوم و توسعه رفتار‌های خطرناک و بی‌ثبات‌کننده رژیم صهیونیستی در منطقه و جهان نقش محوری خواهد داشت. علاوه بر آن، مسئولیت سیاسی و حقوقی غیرقابل انکار این کشور‌ها در وقوع چنین فاجعه‌ای را به عنوان یک موضوع قابل پی گیری در محاکم بین المللی ذیربط مورد تایید قرار می‌دهد.

مجموعه اقدامات مزبور از مصادیق بارز تجاوز، جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و تهدید صلح و امنیت بین‌المللی است و در مغایرت کامل با موازین و هنجار‌های حقوق بین‌الملل، منشور ملل متحد، اساسنامه اتحادیه بین‌المجالس، معاهدات مربوط به فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز و اصول بنیادین حقوق بشردوستانه از جمله مواد ۱ و ۳ اساسنامه اتحادیه بین‌المجالس مشعر بر تعهد به صلح، احترام به حاکمیت دولت‌ها و نهاد‌های پارلمانی آنها و شراکت در اهداف سازمان ملل متحد و حمایت از کوشش‌ها و کار آن در هماهنگی نزدیک با سازمان مزبور، ماده ۲ (۴) منشور ملل متحد در مورد ممنوعیت توسل به زور و مفاد مربوط کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو قرار دارد. این اقدامات همچنین در تعارض کامل با روح و فلسفه وجودی اتحادیه بین‌المجالس که مبتنی بر احترام متقابل، گفت‌و‌گو، حل و فصل مسالمت‌آمیز اختلافات و صیانت از ارزش‌های مشترک دموکراتیک و انسانی است، قرار دارد.

اینجانب به نمایندگی از مجلس شورای اسلامی و مردم مظلوم ایران، ضمن درخواست محکومیت صریح و قاطعانه این اقدام وحشیانه رژیم جعلی و کودک کش اسرائیل و همدستان آن توسط سرکار عالی به عنوان رییس اتحادیه بین‌المجالس طبق بند ۴ از ماده ۲ منشور ملل متحد، همچنین خواستار اقدام اتحادیه بین المجالس در موارد مشروحه زیر هستم:

۱. تعلیق فوری عضویت کنست رژیم صهیونیستی در اتحادیه بین‌المجالس به دلیل نقض آشکار اصول و مقررات اساسنامه این اتحادیه و منشور ملل متحد توسط رژیم مزبور.

۲. گنجاندن موضوع تجاوز رژیم اسرائیل و ایالات متحده آمریکا به حاکمیت سیاسی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای اتحادیه بین‌المجالس در دستورکار نشست آتی مجمع اتحادیه.

۳. اتخاذ تدابیر تنبیهی و محدودکننده علیه رژیم اسرائیل و کشور‌های همدست و حامی این رژیم، به‌ویژه ایالات متحده آمریکا، توسط اتحادیه به دلیل حمله تجاوزکارانه آنان به حاکمیت سیاسی جمهوری اس

لامی ایران.

۴. “فَمَنِ اعْتَدَی عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَی عَلَیْکُمْ” (سوره بقره، آیه ۱۰۴) شناسایی حق مسلم جمهوری اسلامی در دفاع مشروع از خود در برابر این تجاوز وحشیانه برابر دستور قرآن کریم و حکم اسلامی و طبق ماده ۵۱ منشور ملل متحد.

بدیهی است بی‌تفاوتی و سکوت در برابر چنین جنایاتی، نقض اصول اولیه عدالت، مردم سالاری، دموکراسی و مسئولیت بین‌المللی دولت‌ها به شمار خواهد رفت و می‌تواند به عادی‌سازی روند خشونت، قانون‌گریزی و تهدید بنیادین حاکمیت و استقلال کشور‌های مستقل و نهاد‌های دموکراتیک در سراسر جهان منجر شود.

پیشاپیش از توجه مسئولانه جنابعالی به عنوان رییس اتحادیه بین‌المجالس به این مسئله خطیر و پشتیبانی قاطع شما از استقرار صلح، عدالت و حاکمیت قانون و پاسداشت کرامت انسانی در منطقه غرب آسیا سپاسگزاری می‌کنم. درخواست دارم متن این نامه میان کلیه پارلمان‌های عضو اتحادیه بین‌المجالس توزیع شود.

با تجدید احترام.

منوچهر متکی

نماینده تهران و رئیس گروه اتحادیه بین المجالس جهانی 

مجلس شورای اسلامی ایران.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم تاسوعای حسینی در هرمزگان
۶۷ دستگاه ماینر غیرمجاز در استان قزوین کشف و ضبط شد
تقبل هزینه خرید ۹ دستگاه دیالیز توسط خیران مهابادی
مصدوم، حاصل حادثه ترافیکی در شهرستان درگزین
پایگاه‌های اهدای خون در تاسوعا و عاشورا فعال است
عزاداری شب تاسوعای حسینی در حرم حضرت شاهچراغ (ع)
آتش سوزی در منطقه حفاظت شده جنگلی هلن
علمداران وطن
تداوم وزش باد‌های نسبتا شدید شمال غربی و تلاطم دریا در خلیج فارس
بلداجی و شهرکرد خنک‌ترین نقاط چهارمحال و بختیاری
عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی (ره)
تجمع بزرگ مردم ولایت مدار تکاب
برگزاری آئین «مقتل‌خوانی» روز عاشورا در حرم مطهر رضوی
علت حمله به اماکن پلیس، همکاری شدید مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود
شیخ نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد
آماده باش آتش‌نشانی در ایام عاشورا و تاسوعا
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت پرستاران بیمارستان قائم مشهد
برگزاری پویش «مِهر حسینی، برای ایران» در کرمانشاه همزمان با تاسوعا و عاشورا
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۴ تیر ماه
تخت‌روانچی: آماده هر احتمالی هستیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود
تنها راه توقف جنایات صهیونیست‌ها انسجام امت اسلامی است
واکنش کرملین به اظهارات ترامپ پس از تماس با پوتین
عیادت وزیر بهداشت از مجروحان تجاوز صهیونیست‌ها
ملت ایران از مسیر عزت‌آفرین خود عقب‌نشینی نمی‌کند
زیارت تیم ملی بسکتبال بانوان از حرم مطهر امام رضا (ع)
امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد
وزش باد و رگبارهای پراکنده در مناطقی از شمال و شمال غرب
میهن پرستی نیرو‌های مسلح دشمن را به زانو درآورد
زندان اوین دقایقی پس از حمله
رضایی سرمربی شمس‌آذر شد
استاد خلیلی، صدای وجدان تاریخ بود
اعلام جزئیات ثبت‌نام آزمون‌های ارزشیابی دانش‌آموختگان داروسازی خارج از کشور
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)