پخش زنده
امروز: -
مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان از ثبت ۱۲ هزار درخواست میهمانی ، نقل و انتقال در سامانه سجاد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ ابوالفضل دانشور در شصت و چهارمین اجلاس سراسری معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاهها و موسسههای آموزش عالی کشور گفت: برای سال تحصیلی جدید بیش از ۱۲ هزار درخواست میهمانی و نقل و انتقال در سامانه سجاد ثبت شده است که دانشگاههای مبدا تاکنون حدود ۷ هزار درخواست را مورد بررسی قرار داده و نظرشان را در سامانه اعمال کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاههای مبدا تا ۱۵ تیر فرصت تایید یا رد درخواست میهمانی و نقل و انتقال دانشجویان را دارند؛ افزود: انتظار میرود در فرصت قانونی باقیمانده دانشگاههای مبدا نظرشان را در خصوص ۵ هزار درخواست باقیمانده در سامانه اعمال نمایند تا دانشجویان دغدغه اعتراض به اعمال نظر ندادن دانشگاهها در خصوص درخواستشان را نداشته باشند.
مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: دانشگاههای مقصد نیز از ۱۶ تیر تا پایان مرداد فرصت اعمال نظر در خصوص درخواستهای میهمانی و نقل و انتقال دانشجویان را در سامانه دارند.
ضرورت تسریع و تسهیل فرآیند میهمانی و نقل و انتقال دانشجویان متضرر از جنگ تحمیلی
رئیس سازمان دانشجویان در این نشست ضمن ابراز خرسندی برای حضور در جلسه معاونان آموزشی دانشگاههای کشور، گفت: با برنامهریزیهای به عمل آمده، تجربههای گذشته و همراهی دانشجویان و اساتید و کارشناسان، این مرحله نیز پشت سر گذاشته خواهد شد و جامعه دانشگاهی ما قویتر از گذشته به سمت قلههای علمی ادامه مسیر خواهد داد.
وی افزود: با توجه به شرایط ویژه در کشور، سعی شده است در بخش دانشجویی، فعالیتهای لازم برنامهریزی و به دانشگاههای کشور ابلاغ شود تا ضمن حفظ امنیت و سلامت دانشجویان عزیز خللی در فرآیند تحصیلی آنها ایجاد نشود.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: با توجه به شرایط ایجاد شده به دانشجویانی که خودشان یا خانواده آنها آسیبی از جنگ تحمیلی دیدهاند و متقاضی میهمانی و نقل و انتقال در مقاطع کاردانی، کارشناسی ناپیوسته و پیوسته و دکتری حرفهای هستند در شوراهای موارد خاص با حداکثر مساعدت و در کوتاهترین زمان ممکن، تصمیم گیری و اقدام شود.
حبیبا در خصوص مباحث مطرح شده در شورای بررسی موارد خاص مرکزی دانشجویان، تصریح کرد: ما در بررسی پروندههای خاص دانشجویی رسیدگیهای نظاممندی داریم و به پروندههایی که مرتبط با شرایط خاص کشور به کمیسون ارجاع شود، نگاه ویژهتری خواهیم داشت و از دانشگاهها انتظار داریم در اجرای احکام صادره شورای موارد خاص مرکزی تعلل نداشته باشند تا دانشجویان به ویژه در شرایط خاص ایجاد شده به لحاظ پیوستگی تحصیلی دچار نگرانی نشوند.
شصت و چهارمین اجلاس سراسری معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاهها و موسسههای آموزش عالی کشور با موضوع «بررسی و هماهنگی تدابیر آموزشی مرتبط با پایان نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۳_۱۴۰۴ و اقدامات پیش رو»، با حضور دکتر واحدی معاون آموزشی وزات علوم و مدیران حوزه معاونت آموزشی، دکتر حبیبا معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر دانشیان معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان، دکتر دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان و همچنین دکتر جمالی معاون سازمان سنجش آموزش کشور به صورت مجازی برگزار شد.