• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۰۲۸۷
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۱:۱۲
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

رفع بحران کم آبی در شهرستان کهگیلویه

به گفته مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان با تکمیل مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی دهدشت برای همیشه دغدغه مردم کهگیلویه از کمبود آب پایان می یابد.

رفع بحران کم آبی در شهرستان کهگیلویه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان، در حاشیه بازدید از مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی دهدشت با تشریح طرح های شاخص آبی شهرستان، اظهار کرد: طرح تامین آب شرب شهر دهدشت و ۳۰۰ روستا از سد کوثر، پروژه تامین آب اراضی دهدشت غربی با ۱۰۵ هزار و ۵۰۰ هکتار، طرح تامین آب شرب دیشموک و چالوس‌ها، سد سرپری و سد آبریز که امسال با ۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه ۱۴۰۴ دیده شده است؛ همگی نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای رفع مشکلات آبی این منطقه است.

آرش مصلح، با اشاره به اهمیت مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی دهدشت، افزود: این مخزن، که امروز تکمیل و آماده آبگیری آزمایشی شده است، یکی از مخازن استراتژیک و پدافندی استان و از بزرگترین مخازن آب شور در جنوب کشور به شمار می‌رود.

وی ادامه داد این مخزن قادر است به مدت هفت شبانه‌روز، بدون دغدغه و در صورت قطع برق یا بروز حوادث غیرمترقبه، آب شرب شهر دهدشت و روستا‌های اطراف را تامین کند و پایداری آن تضمین شده است.

وی همچنین از پیشرفت ۷۰ درصدی طرح انتقال آب از سد کوثر به این مخزن خبر داد و ابراز امیدواری کرد: این طرح تا پایان امسال یا اوایل سال آینده تکمیل و شاهد انتقال آب سد کوثر برای تامین جمعیت شهری و روستایی باشیم.

مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد به پروژه مهم تامین آب شرب دیشموک نیز اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی این پروژه برای جمعیت ۷۰ هزار نفری در بخش چاروسا و دیشموک آغاز شده است. با اخذ ماده ۲۳ در سال گذشته و تعریف این پروژه به عنوان یک پروژه مستقل در بودجه ۱۴۰۴ با اعتبار ۹۰ میلیارد تومان شروع شده است.

وی ادامه داد: ۴۰ میلیارد تومان از این اعتبار ماه گذشته به حساب استان واریز شده و پیمانکار تجهیزات خود را منتقل کرده است.

مصلح افزود: امیدواریم با فعال‌سازی این پروژه، کل جمعیت شهری و روستایی شهرستان کهگیلویه بزرگ برای همیشه از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شوند.

مدیرعامل اب منظقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با اجرای پروژه‌های متعدد، در سال‌های آتی هیچ نقطه‌ای در شهرستان کهگیلویه با مشکل کمبود آب شرب مواجه نخواهد بود.

وی افزود: هم در قالب پروژه آبرسانی به ۳۰۰ روستا از سد کوثر، هم طرح تامین آب شهر‌ها و هم بخشی از جمعیت که از سد آبریز تامین آب خواهند شد. همچنین چهار پروژه ملی جدید در بخش آب امسال تعریف شده که سه پروژه آن در شهرستان کهگیلویه قرار دارد و نشان‌دهنده آینده‌نگری خوب در حوزه آب این شهرستان است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش ۴۰ درصدی منابع آبی در لرستان
تداوم وزش باد و خیزش گرد و خاک در خراسان جنوبی
کیفیت هوای سردشت در وضعیت خطر ناک
تداوم پدیده گرد و خاک در خوزستان تا هفته آینده
آلگواسیل، سرمربی الشباب عربستان شد
جمع آوری ۶۶ نفر از اتباع غیرمجاز در مرند
مردم آذربایجان غربی سوگوار سرور و سالار شهیدان
هشدارآتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع چهارمحال و بختیاری
کشف و ضبط ۵۴ تن آرد دولتی خارج از شبکه و بازداشت ۳ محتکر در خوزستان
از نشانه‌ های استیصال دشمنان تهدیدهای اخیر علیه رهبر انقلاب
محرم در خانه امام حسینی‌های یزد
تریبون آزاد این بار با موضوع جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران+فیلم
پویش مردمی «اصفهان منهای ۲۰» به ایستگاه محرم رسید
ویژه برنامه‌های رادیو صبا در تاسوعا و عاشورای حسینی
آزاد سازی بیش از هزار مترمربع از زمین‌های ملی در شهرستان فومن
اعلام محدودیت ترافیکی روز تاسوعا و عاشورا در خراسان شمالی
عزاداری هیئت صدره و سرفره کاشان با قدمتی ۵۰۰ ساله
دهرم در ماتم علی‌اکبر (ع)
برپایی بزرگترین اجتماع موکب داران نوجوان کشور در رامشیر+فیلم
حضورجودوکار چهارمحال و بختیاری در اردوی انتخابی تیم نوجوانان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس