• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۶۶۴۴
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
آذربایجان غربی » اقتصادی
شهردار ارومیه:

پروژه بام ارومیه با حضور استاندار کلنگ‌زنی خواهد شد

شهردار ارومیه گفت:پروژه بام ارومیه با حضور استاندار کلنگ‌زنی خواهد شد.

پروژه بام ارومیه با حضور استاندار کلنگ‌زنی خواهد شد

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛آیدین رحمانی رضائیه اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تسویه بدهی‌ها از طریق سازوکار‌های تهاتری و درآمد‌های پایدار انجام شده است. 

وی با اشاره به حساسیت ویژه مدیریت شهری نسبت به پیمانکاران فضای سبز افزود: پیمانکاران فضای سبز به‌ویژه به دلیل استخدام نیرو‌های کارگری، همواره در کانون توجه ما قرار داشته‌اند و با توجه به ماهیت قرارداد‌های غیرمستقیم این حوزه، پرداخت به‌موقع حقوق کارگران و تسویه مطالبات پیمانکاران یکی از اولویت‌های اصلی شهرداری است. 

شهردار ارومیه به وضعیت معیشتی نیرو‌های کارگری اشاره و تأکید کرد: این کارگران اگرچه به صورت مستقیم با شهرداری قرارداد ندارند، اما به‌عنوان بخشی از خانواده مدیریت شهری شناخته می‌شوند و دستورالعمل‌های جدیدی برای نظارت بر پرداخت حقوق آنان توسط پیمانکاران تدوین شده و در صورت تأخیر، شهرداری مستقیماً وارد عمل می‌شود. 

رحمانی رضائیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأثیرات جنگ ۱۲ روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی، عنوان کرد: متأسفانه این جنگ، یکی از عوامل اصلی ایجاد شرایط خاص مالی مجموعه مدیریت شهری بوده است که با کاهش چشمگیر درآمد‌ها و منابع مالی مواجه شدیم، اما با برگزاری جلسات مستمر با معاونان و مدیران مناطق، برنامه‌ریزی‌های لازم برای عبور از این شرایط انجام شده است. 

وی همکاری و همدلی اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری را رمز موفقیت مدیریت شهری دانست و تاکید کرد: امروز تعاملات سازنده با سایر ارگان‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌ها، امکان بهره‌برداری از حداکثر ظرفیت‌های دستگاه‌های مختلف برای توسعه شهری و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان را فراهم کرده است. 

رحمانی رضائیه از برنامه‌های ایمن‌سازی معابر هم خبر داد و گفت: مطالعات نصب سرعت‌گیر و علائم ایمنی در نقاط حادثه‌خیز آغاز شده است، همچنین، رنگ‌آمیزی و نصب چراغ‌های LED روی سرعت‌گیر‌ها و آشکارسازی آنها در دستور کار قرار دارد. 

شهردار ارومیه به پروژه‌های عمرانی نیز اشاره کرد و بیان داشت: نام‌گذاری معابر بنام شهدای اقتدار و تکمیل کمربندی دوم با انتقال ۱۴ دکل تا پایان تابستان و کلنگ‌زنی پروژه بام شهر ارومیه به عنوان یک طرح فرهنگی-توریستی در روز چهارشنبه با حضور استاندار، از جمله اقدامات در حال پیگیری است. 

رحمانی رضائیه در ادامه سخنان خود در جلسه صحن علنی شورای شهر، به موضوع نوسازی ماشین‌آلات و تجهیزات شهرداری پرداخت و تصریح کرد: نوسازی ناوگان ماشین‌آلات شهری از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری بوده و با استفاده از مصوبه اخیر شورای تأمین، برنامه‌ریزی‌های لازم برای واردات خودرو‌ها و ماشین‌آلات مورد نیاز از خارج کشور و از طریق منطقه آزاد انجام می‌شود.

وی با تشکر از استاندار آذربایجان غربی و اعضای شورای تأمین استان، افزود: این مصوبه امکان ورود خودرو‌ها و ماشین‌آلات مورد نیاز شهرداری را از خارج کشور تسهیل می‌کند.

رحمانی رضائیه در ادامه به خرید چهار دستگاه خودروی آتش‌نشانی اشاره و خاطرنشان کرد: فرآیند خرید چهار دستگاه خودروی آتش‌نشانی در حال انجام است و امیدواریم تا هفتم مهرماه، روز آتش‌نشانی، این خودرو‌ها به ناوگان آتش‌نشانی شهرداری ارومیه ملحق شوند.

رحمانی با بیان تأثیر نوسازی ناوگان بر ارتقای خدمات شهری، تأکید کرد: نوسازی ماشین‌آلات شهرداری موجب ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان و افزایش بهره‌وری مجموعه مدیریت شهری خواهد شد، این موضوع به‌ویژه در حوزه‌هایی مانند جمع‌آوری پسماند، نگهداری فضای سبز و خدمات آتش‌نشانی تأثیر مستقیم خواهد داشت.

وی به موضوع سکونتگاه‌های غیررسمی نیز پرداخت و تصریح کرد: با همکاری دادگستری و سازمان‌های مربوطه شاهد تسریع در صدور پروانه‌ها بر اساس ماده ۹ و کمیسیون ماده ۱۰۰ خواهیم بود که مشکلات انشعابات اینگونه املاک نیز رفع خواهد شد.

شهردار ارومیه با اشاره به توسعه دیپلماسی شهری، گفت: برنامه‌ریزی برای انعقاد ۱۴ قرارداد خواهرخواندگی جدید در حال انجام است تا تبادلات فرهنگی و اقتصادی ارومیه با سایر شهر‌ها گسترش یابد، همچنین، هر هفته یک پروژه جدید در شهر کلنگ‌زنی یا افتتاح خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار آتش سوزی تریلر حامل سوخت در محور شوش به اهواز
تقویم روز اوقات شرعی گیلان، ۲۳ تیر ۱۴۰۴
تداوم روند واگذاری سایپا
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
نشست مجمع مشورتی بانوان آذربایجان شرقی با حضور استاندار
ارائه بسته‌های تخفیفی در جشنواره تابستانی کیش
تصادف زنجیره‌ای در اتوبان قزوین کرج ۹ مصدوم برجای گذاشت
خلق آثار ماندگار موسیقایی هنرمندان انقلابی ایران
تداوم بارندگی و وزش باد در سمنان
کسب مدال طلای کشتی‌گیر لرستانی در مسابقات قهرمانی آسیا
آغاز فرایند جهش تحصیلی دانش آموزان در آذربایجان شرقی
تشکیل کمیته احیای حوزه علمیه برادران در شهرستان اردستان
چند خبر از گوشه و کنار استان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۴
افزایش ۲۰ درصدی پرداخت زکات در استان اصفهان
رئیس جمهور دستور تشکیل کارگروه ویژه مقابله با گرد و غبار را صادر کرد
اعلام آمادگی سازمان حج و زیارت برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
برگزاری نشست تبیین سیاست‌ها و برنامه‌های حوزه ورزش در چهارمحال و بختیاری
پویش ایستاده برای ایران در لرستان
خبر‌های ورزشی بیست و دوم تیر ماه در سمنان
رئیس مجلس قهرمانی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد را تبریک گفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار رادان: پیروز قطعی دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران بود
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت
دو غافلگیری بزرگ، آمریکا را در نبرد اخیر شکست داد
رژیم صهیونی به دنبال تجزیه ایران بود
بهره برداری دو روستا بازار در هرمزگان
پیگیری حقوقی جنایت دشمن صهیونی
بررسی پرونده جاسوسان و عناصر خودفروخته
جنایت جنگی از جرایم دشمن صهیونی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
خریداری برق سامانه‌های خورشیدی خانگی با قیمت‌های جذاب
ثبت‌نام «وام ازدواج» ۶۰ میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری
دفاع مردم از تمامیت ارضی، ضربه به نقشه صهیونیست‌ها بود
صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد
ابلاغ ویرایش پنجم مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان؛ تحولی ساختاری در مدیریت انرژی
ممیوند، رحمانی و نوری به دیدار فینال راه یافتند
راه اندازی کارزار مردمی شکایت از دشمن صهیونی
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
همکاری با آژانس از طریق شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
اختلال در سامانه فرابانک مانعی برای دریافت وام ازدواج  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
نتانیاهو مسئولیت ترور دانشمندان ایرانی را برعهده گرفت  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام  (۱ نظر)
به کارگیری اتباع غیرمجاز در بازار کار استان تهران ممنوع است  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)