• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۲۴۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۶
ورزشی » رزمی

رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد

رئیس ستاد ملی صبر، هادی ساعی را به عنوان سفیر ملی صبر معرفی کرد.

رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
 
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو پیش از سفر به مالزی برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا، با حضور در شورای حل اختلاف کشور، با حجت الاسلام دکتر هادی صادقی رئیس شورا و معاون قضائی دیدار و گفتگو کرد.
 
در این دیدار هادی ساعی، گزارشی از آخرین شرایط تکواندو کشور، افتخارات کسب شده در سه سال گذشته ارائه کرد و گفت: یکی از نقاط قوت تکواندو ایران قهرمانی دختران ایران در آسیا و کسب مدال‌های با ارزش المپیک بانوان ایران بود که مورد توجه مقام معظم رهبری نیز قرار گرفت.
 
رئیس فدراسیون تکواندو افزود: برای جامعه تکواندو خیلی ارزشمند است که دو مربی بانوان ما در تیم نوجوانان ایران پس از کسب عناوین قهرمانی جهان و آسیا به عنوان بهترین مربی دنیا مورد لطف مقام معظم رهبری قرار می‌گیرند. موضوعی که انگیزه مضاعفی شد برای کسب عناوین و افتخارات بیشتر برای ایران اسلامی.
 
ساعی همچنین به اجرای طرح «تکواندو روستایی» و برنامه‌های توسعه تکواندو در میان طلاب اشاره کرد و گفت: هدف ما استفاده از پتانسیل بالا در این بخش بود تا بتوانیم در کنار کار فرهنگی، تکواندو را نیز گسترش دهیم.
 
حجت الاسلام صادقی اظهار داشت: تکواندو ایران موفقیت‌های قابل توجهی در سال‌های گذشته کسب کرده و این موضوع باعث خوشحالی مردم عزیز کشورمان شده است. هادی ساعی به عنوان پرافتخارترین ورزشکار ایرانی، در رأس فدراسیون همانند دوران قهرمانی دل مردم را شاد می‌کند و این از وفاق و همدلی است که ایشان در این خانواده بزرگ ایجاد کرده است. نکته بارزی که در خصوص تکواندو می‌توان به آن اشاره داشت توسعه تکواندو در جای جای میهن اسلامی است، وقتی جمعیت این رشته بخصوص بعد از درخشش تکواندو در بازی‌های المپیک رشد قابل توجهی داشته، یعنی فدراسیون تکواندو گام‌های ارزشمندی در این خصوص برداشته است.
 
وی افزود: سرمایه گذاری در رشته‌هایی چون تکواندو، بدون شک می‌تواند برای ورزش کشور مفید باشد. تکواندو این موضوع را ثابت کرده که می‌توان با هزینه کرد مناسب نتایج درخشانی کسب کرد و در رشته‌های دیگری، چون کاراته، کشتی، بوکس و سایر رشته‌های رزمی می‌توان چنین نتیجه‌ای را انتظار داشت.
 
در ادامه این جلسه دکتر صادقی که مسئولیت ستاد ملی صبر را نیز بر عهده دارد، هادی ساعی را به عنوان «سفیر صبر» انتخاب و معرفی کرد.
 
در حکم رئیس فدراسیون تکواندو آمده است: تلاش مستمر برای ایجاد صلح و سازش بین مردم و ترویج فرهنگ مدارا، عفو و گذشت مورد انتظار است.
 
ستاد صبر، طرحی ملی است که قوه قضائیه با هدف «صلح، بخشایش و رضایت» طراحی و اجرا کرده است و رئیس فدراسیون تکواندو به عنوان اولین ورزشکار کشورمان این عنوان را کسب کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس 12 روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)