• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۲۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۷
کیش » علمی و فرهنگی

توسعه دیپلماسی اقتصادی و امنیت غذایی با محوریت دریا

دستیار و مشاور رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس، از نقش مهم همایش اقتصاد دریا‌محور در تقویت دیپلماسی اقتصادی، توسعه صادرات دانش‌بنیان و تأمین امنیت غذایی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، ولی‌اله آقایارزاده در گفتگوی اختصاصی، افزود: شانزدهم آبان‌، یادآور ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا‌محور از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی است؛ سیاست‌هایی که مسیر تازه‌ای را برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های دریایی کشور در زمینه‌های امنیت، تجارت و غذا ترسیم کرده‌اند.

او با تاکید بر این‌که اقتصاد دریا‌محور یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد کشور محسوب می‌شود، افزود: سیاست‌های کلی ابلاغ‌شده، نگاه راهبردی به ظرفیت‌های دریایی دارند، به‌ویژه در حوزه دیپلماسی امنیتی و اقتصادی که کشور ما با وجود تهدیدات امنیتی و تحمیل جنگ ۱۲ روزه، نشان داد توان تأمین امنیت مسیر‌های دریایی و منطقه‌ای را دارد.

ولی‌اله آقایارزاده، گفت: توانمندی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در حفظ امنیت آبراه‌ها، نه تنها به امنیت ملی کشور کمک کرده بلکه در نگاه بین‌المللی، ایران را به عنوان کشوری امن برای تجارت دریایی معرفی کرده است.

دستیار رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس با اشاره به امنیت غذایی افزود: اقتصاد دریا‌محور تنها به معنای حمل‌ونقل یا تجارت نیست، بلکه زنجیره تأمین غذا، یکی از ابعاد راهبردی آن است.

ولی‌اله آقایارزاده، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت‌های دریایی خود چه در شمال و چه در جنوب کشور استفاده کنیم تا زنجیره غذایی و امنیت آن را تضمین کنیم.

او تاکید کرد: دستیابی به بازار‌های هدف اقتصادی از طریق دریا، فرصت بی‌نظیری برای صادرات و رشد اقتصادی فراهم می‌کند و این امر نیازمند برنامه‌ریزی دقیق در حوزه زیرساختی، صادرات دانش فنی و حضور فعالان بخش خصوصی است.

آقایارزاده با اشاره به اهمیت برگزاری همایش امسال، گفت: همایش اقتصاد دریا‌محور آبان‌، مانند سال‌های گذشته برگزار می‌شود.

او افزود: پارسال، حضور سفرای خارجی در این همایش موجب برگزاری اجلاسیه ایران و آفریقا در اسفند به میزبانی کیش شد، رویدادی که با مشارکت شانزده کشور برگزار شد.

ولی‌اله آقایارزاده، افزود: امسال کشور‌های مختلفی علاقه‌مندی خود را برای حضور در همایش اعلام کرده‌اند.

دستیار و مشاور رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس، گفت: محور اصلی همایش، توسعه روابط اقتصادی میان فعالان بخش خصوصی ایران و کشور‌های هدف با تمرکز بر صادرات محصولات و صادرات دانش فنی است.

او افزود: صادرات در مفهوم جدید خود صرفاً به فروش مواد اولیه محدود نمی‌شود و امروز ما توانمندی تولید دانش فنی را در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور داریم و می‌توانند پایه‌گذار صادرات نوین باشند و این دانش، سرمایه‌ای است که باید به بازار‌های جهانی معرفی شود.

دستیار و مشاور رئیس فراکسیون کشاورزی مجلس، گفت: دبیرخانه اجلاس و برگزارکنندگان رسمی همایش، اطلاعات تکمیلی از جمله ترکیب دقیق شرکت‌کنندگان را اعلام خواهند کرد.

ولی‌اله آقایارزاده، گفت: تجربه سال گذشته و بازخورد مثبت آن، نویدبخش رویدادی مؤثرتر و بین‌المللی‌تر در همایش امسال است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان نخستین رویداد رسانه اى «هما»
ردپایی از کودکی و نوجوانی در اشعار قیصر امین‌پور
دریای مواج با افزایش سرعت باد جنوب غربی از ظهر امروز، ۱۰ آبان
احداث نیروگاه خورشیدی در ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی کهگیلویه و بویراحمد
اعتراف کلاهبردار حرفه‌ای به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی
صحرا نوردان اسکی دور هم جمع شدند
همایش پیاده روی خانوادگی در خرم‌آباد
پرتاب موفقیت‌آمیز فضاپیمای سرنشین‌دار چین به فضا
موموری لرزید
تنیس مسترز پاریس/ برخورد سینر و زورف در نیمه نهایی
جزئیات جدید از کالابرگ آبان ماه
آیین تجلیل از پیشکسوتان فوتبال در کاشان
تحلیف اعضای جدید هیات منصفه دادگاه مطبوعات
مانور صلابت سبلان صبح امروز در اردبیل برگزار شد
ورزش برای شهروندان مشهدی ممنوع
آغاز برداشت زعفران در روستا‌های مختلف بخش خضرآباد
کسب رتبه نخست کشوری هلال احمر چهارمحال و بختیاری در ارائه خدمات حمایتی به مددجویان
افتتاح طرحهای آموزشی در شهرستان ملکان
نجات خرس چهار ساله از تله سیمی در آمل
تجلیل از هنرمندان ملایری در سی و هفتمین جشنواره تئاتر استان همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)