• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۳۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
سیاسی » دولت
رئیس جمهور در نشست مطبوعاتی مشترک با نخست وزیر پاکستان مطرح کرد؛

ضرورت اجماع منطقه‌ای و جهانی علیه رژیم صهیونیستی

رئیس جمهور با اشاره به ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی، این اقدامات را هشداری دوباره برای جهان اسلام و جامعه جهانی دانست و گفت: این تجاوزات بار دیگر ضرورت اجماع منطقه‌ای و جهانی علیه اقدامات قانون‌شکنانه رژیم صهیونیستی را آشکار کرد.

ضرورت اجماع منطقه‌ای و جهانی علیه رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور روابط ایران و پاکستان را ریشه‌دار، برادرانه و فراتر از همسایگی صرف دانست و گفت: با تقویت انسجام و همکاری میان کشور‌های اسلامی می‌توان از بروز تجاوزات جدید رژیم صهیونیستی جلوگیری کرد و با گسترش مناسبات همه‌جانبه میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان، الگویی موفق برای همکاری‌های منطقه‌ای و وحدت امت اسلامی ارائه داد.

مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز یکشنبه ۱۲ مرداد، در ادامه برنامه‌های سفر به پاکستان، در نشست مطبوعاتی مشترک با نخست وزیر این کشور، با ابراز خرسندی از حضور در کشور دوست و همسایه و در خانه دوم خود، مواضع دولت، پارلمان، احزاب، جریان‌های سیاسی، علما و مردم پاکستان را در حمایت از جمهوری اسلامی ایران در برابر تجاوز تروریستی ۱۲ روزه صهیونیستی و آمریکایی، دلگرم‌کننده خواند و از نخست‌وزیر، مقامات و مردم کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی پاکستان به‌طور ویژه سپاسگزاری کرد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه حسن همجواری، قرابت و دوستی میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان ریشه در اعماق تاریخ دارد، خاطرنشان کرد: میان دو ملت پیوند‌های عمیق فرهنگی و معنوی برقرار است که باید بیش از گذشته تقویت و تحکیم شود.

آقای پزشکیان با اشاره به مفاهیم بلند وحدت و اخوت اسلامی، بر اهمیت پیوند دل‌ها و باور‌ها در میان مسلمانان تأکید کرد و گفت: این پیام وحدت و برادری را فیلسوف و ادیب بزرگ جهان اسلام و فرزند شایسته پاکستان، علامه محمد اقبال لاهوری، به زیبایی بیان کرده است؛ زنده هر کثرت ز بند وحدت است/ وحدت مسلم ز دین فطرت است/ دین فطرت از نبی آموختیم/ در ره حق مشعلی افروختیم/ این گهر از بحر بی پایان اوست/ ما که یک جانیم از احسان اوست/ تا نه این وحدت ز دست ما رود/ هستی ما با ابد همدم شود.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در تقویت ارتباط با کشور‌های پیرامونی اظهار داشت: آنچه در این سفر مورد تأکید قرار گرفت، پیشبرد سیاست همسایگی به عنوان اصل محوری در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بود.

آقای پزشکیان با بیان اینکه نگاه ایران به پاکستان نه فقط به عنوان یک همسایه بلکه به‌سان یک برادر است، تأکید کرد: اراده‌ای مشترک برای تعمیق مناسبات و توسعه همکاری‌ها در همه ابعاد و زمینه‌ها میان دو کشور وجود دارد.

رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های گسترده در روابط دوجانبه گفت: باور عمیق من این است که به‌راحتی و در زمان کوتاه می‌توانیم حجم روابط تجاری میان ایران و پاکستان را از ۳ میلیارد دلار کنونی به سطح ۱۰ میلیارد دلار پیش‌بینی‌شده افزایش دهیم.

آقای پزشکیان با ابراز رضایت از گفت‌و‌گو‌های انجام‌شده در سفر به پاکستان خاطرنشان کرد: گفت‌و‌گو‌های پرباری در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی در جریان این سفر داشتیم و اسناد مهمی در موضوعات گوناگون میان دو کشور به امضا رسید که این اسناد می‌تواند تسهیل‌گر و ارتقادهنده در حوزه‌های تجاری، فرهنگی، گردشگری، حمل و نقل، تبادلات علمی و آموزشی باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اراده تهران و اسلام‌آباد برای تعمیق همکاری‌ها تصریح کرد: ما عزم جدی داریم که با استمرار تماس‌ها و گفت‌و‌گو‌ها در مسیر اجرایی شدن این توافقات مهم گام برداریم.

آقای پزشکیان با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های پیونددهنده دو کشور افزود: توسعه مسیر‌های ترانزیتی ریلی، جاده‌ای و دریایی، تجهیز بازارچه‌های مرزی و ایجاد مناطق آزاد مشترک، از نیاز‌های جدی مناسبات ایران و پاکستان به‌شمار می‌رود که در این موارد گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ای میان دو طرف انجام شد.

رئیس جمهور با اشاره به ضرورت تقویت امنیت در مناطق مرزی میان دو کشور خاطرنشان کرد: با توجه به تهدیدات گروه‌های تروریستی در نقاط مرزی، افزایش همکاری‌های ایران و پاکستان برای تأمین امنیت مرز‌ها و فراهم‌سازی آرامش و آسایش شهروندان در شهر‌های مرزی، مورد تأکید و توافق قرار گرفته است.

آقای مسعود پزشکیان با اشاره به اشتراک‌نظر گسترده ایران و پاکستان در زمینه تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی اظهار داشت: خوشبختانه در ارتباط با تحولات منطقه‌ای و جهانی اشتراک نظر بسیاری میان دو کشور وجود دارد. باور مشترک ما این است که کشور‌ها در محیط منطقه‌ای به‌شدت به یکدیگر وابسته‌اند و تنها در سایه صلح، ثبات و آرامش است که توسعه روابط اقتصادی و تجاری محقق خواهد شد.

رئیس جمهور با محکومیت جنایت‌های ضد انسانی رژیم صهیونیستی در فلسطین، لبنان و سوریه و نسل‌کشی این رژیم در غزه و تجاوزات آشکار و اقدامات بی‌ثبات‌کننده آن در منطقه تأکید کرد: ضرورت توقف فوری این اقدامات از نکات مهم مورد تأکید در دیدار‌ها و گفت‌و‌گو‌های انجام‌شده بود.

آقای پزشکیان در ادامه تصریح کرد: هر دو طرف بر این باورند که باید با مشارکت کشور‌های منطقه، به‌ویژه کشور‌های مسلمان، همکاری‌های فعال، مؤثر و عملگرایانه‌تری برای مقابله با تجاوزات رژیم توسعه‌طلب صهیونیستی شکل بگیرد و در همین راستا ابتکار عمل‌هایی به‌منظور تقویت همکاری برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه مورد گفت‌و‌گو قرار گرفت.

رئیس جمهور با اشاره به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی، این اقدامات را هشداری دوباره برای جهان اسلام و جامعه جهانی دانست و اظهار داشت: این تجاوزات بار دیگر ضرورت اجماع منطقه‌ای و جهانی علیه اقدامات قانون‌شکنانه رژیم صهیونیستی را آشکار کرد.

آقای پزشکیان همچنین خواستار مسئولیت‌پذیری نهاد‌های بین‌المللی در قبال این بحران شد و افزود: از نهاد‌های بین‌المللی به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل متحد انتظار می‌رود با پرهیز از استاندارد‌های دوگانه، نقش فعالی در جلوگیری از تجاوز به خاک کشور‌های عضو، گسترش دامنه جنگ، تعرض به حاکمیت کشور‌ها و کشتار مردم غیرنظامی ایفا کنند.

رئیس جمهور در پایان با ابراز قدردانی از میزبانی گرم دولت و ملت پاکستان گفت: ضمن تشکر از مهمان‌نوازی شما عزیزان و صمیمیتی که در این سفر شاهد بودیم، از برادرم جناب آقای شهباز شریف، نخست‌وزیر محترم پاکستان، دعوت می‌کنم تا در زمان مناسب برای تجدید دیدار و پیگیری گفت‌و‌گو‌های انجام‌شده، به تهران سفر کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
تجهیز مجموعه ورزشی ساحلی بانوان کیش به باجه های پرداخت الکترونیک
پایش میدانی مزارع کلزا در اسکو
وزش باد شدید همراه با گردوخاک در سمنان
مانور پهپادی یگان سجیل در حضور فرمانده کل سپاه
کشف بیش از ۵ هزار بسته شکلات خارجی قاچاق در مراغه
آغاز برداشت برنج از شالیزار‌های دره‌شهر
رزمایش آمادگی شرکت آبفای لرستان در شرایط بحران
گره گشایی از پرددترین کوچه هالی اتصالی بلوارامام خمینی به بلوار طالقانی آمل
بسته خبر‌های کوتاه ۱۱ آبان در یک نگاه
اجرای پدافند غیرعامل در مرکز صداو سیمای خراسان شمالی 
پیام تسلیت نماینده ولی‌فقیه و حوزه علمیه لرستان در پی ارتحال عالم ربانی حجت‌الاسلام والمسلمین سید مجید شاهرخی
معرفی هیأت داوران سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)