• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۳۸۱۸
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

تعهد سرمایه‌گذاران، سیاست راهبردی در توسعه

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تعصب و تعلق خاطر سرمایه‌گذاران در مناطق مختلف می‌تواند یک سیاست راهبردی در ارتباط با توسعه‌های بومی باشد.

وزیر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید عباس صالحی جمعه در آیین افتتاح کارخانه فروکروم شهرستان ارزوییه افزود: تعصب و تعلق یک امر بسیار مهم است در اینکه یک کار شروع و پیگیری شود، زود به فرجام و نتیجه برسد.

وی گفت: اتفاق شیرین این برنامه افتتاح برایم این بود که سرمایه‌گذار پروژه، کسی از داخل مجموعه و این منطقه بوده که به این کار تعلق خاطر داشته و این تعلق خاطر به نتیجه منتهی شده است.

استعداد‌های درخشان در خدمت توسعه منطقه قرار گیرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: اینکه ما چگونه بتوانیم استعداد‌های درخشان یا زمینه‌های توفیق‌مند را در هر منطقه کشف کنیم و آنها را در خدمت توسعه منطقه قرار دهیم، می‌تواند یک سیاست راهبردی باشد.

وی گفت: این کاری که توسط سرمایه‌گذار انجام شده می‌تواند مقدمه این توجه باشد و شهرستان ارزوییه برای بسیاری از تحرک‌های توسعه‌ای دیگر پیشگامی یا الگوسازی کند.

دغدغه استاندار برای تکمیل زنجیره تولید

صالحی اضافه کرد: نگاه و دغدغه استاندار کرمان هم این است که چگونه زنجیره اقتصادی استان را به هم پیوند دهند و بخش‌های مختلف در یک مجموعه قرار گیرند.

وی گفت: کروم ظرفیت معدنی قابل توجه برای کشور است و نباید خام فروشی شود؛ قدم‌های پیوسته در این مسیر که بتواند خام فروشی را به مسیری تبدیل کند که به فرآوری تبدیل شود، حتما موثر است.

جایگاه ویژه تولید در انتخاب شعار‌های سال

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با گرامیداشت یاد شهدای دولت، خدمت و سردار شهید سلیمانی، افزود: رهبر معظم انقلاب طی حدود ۱۶ سال گذشته به طور پیوسته بحث اقتصاد را به عنوان مساله اصلی مطرح کردند و از سال ۱۳۸۷ تقریبا مساله اقتصاد در شعار سال مطرح بوده و پیوسته تاکید بر این مطلب داشتند.

وی بیان کرد: اما در بین حوزه‌های اقتصادی، مسئله تولید جایگاه مهمی در این سال‌ها و شعار سال داشته و امسال نیز به نام سرمایه‌گذاری برای تولید نام گذاری شده است.

صالحی گفت: اقدام بخش خصوصی برای اینکه مسیر تولید در منطقه ارزوییه به طرف اشتغالزایی و اشتغال آفرینی و پول سازی از خام فروشی قرار گیرد، از همان موارد اصلی مورد توجه رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های اصلی اقتصادی دولت است.

تپه باستانی یحیی برای ایران فرصت است

وی همچنین با اشاره به اینکه تپه یحیی می‌تواند برای منطقه و ایران فرصت باشد عنوان کرد: امیدواریم در فرصت‌های بعدی که به شهرستان سفر می‌کنیم در حوزه‌های فرهنگی و هنری خبر‌های بهتری داشته باشیم و در مورد تپه یحیی نیز در تعامل با وزارت میراث فرهنگی، مباحث مربوط به آن را پیگیری می‌کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مراکزی از این قبیل، نماد‌ها و شناسنامه‌های هویتی برای منطقه و ایران هستند و هر قدر کار متمرکزتر انجام دهیم هویت سازی بهتری انجام می‌شود.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که به عنوان نماینده دولت از شامگاه چهارشنبه به منظور افتتاح پروژه‌های هفته دولت ۱۴۰۴ و انجام دیدار‌های مختلف به استان کرمان سفر کرده، صبح امروز وارد شهرستان ارزوییه شد.

کارخانه فروکروم ارزوییه با سرمایه‌گذاری ۶ هزار میلیارد ریال در ششمین روز هفته دولت با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار کرمان در این شهرستان به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی فتوولتائیک ارزوییه با ظرفیت اسمی ۱۹ مگاوات نیز آغاز شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)