• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۶۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۲
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

مرکز نوآوری سلامت راه اندازی می‌شود

مرکز نوآوری سلامت، با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور تقویت زیست بوم نوآوری کشور، راه‌اندازی می‌شود.

مرکز نوآوری سلامت راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علی اسدی ،رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در نشست تخصصی راه‌اندازی «مرکز نوآوری سلامت»با اعلام این مطلب، این همکاری را فرصتی بی‌نظیر برای ایجاد یک اکوسیستم یکپارچه نوآوری در سلامت دانست و خاطرنشان کرد: این همکاری استراتژیک، ظرفیت‌های منحصربه‌فرد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در زمینه تجاری‌سازی و شبکه‌سازی را با توان علمی و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران ترکیب خواهد کرد.

وی افزود: مرکز نوآوری حوزه سلامت می‌تواند با گردآوری استعدادها، ایده‌ها و سرمایه‌ها، شتاب‌دهنده تحول در بهداشت و درمان کشور باشد.

تعامل سازنده بین صنعت و دانشگاه، مأموریت اصلی پارک‌های فناوری

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مأموریت اصلی پارک‌های فناوری را ایجاد محیطی مناسب برای استقرار واحدهای فناوری و تعامل سازنده بین صنعت و دانشگاه خواند که این همکاری گام بلندی در جهت تحقق این هدف است.

اسدی با اشاره به تبدیل محدوده دانشگاه تهران (از میدان مدرس تا میدان چمران) به نخستین ناحیه نوآوری کشور، هدف از این اقدام را ایجاد تعامل مستقیم فناوری با مردم، توسعه اکوسیستم استارت‌آپی و پیوند صنعت با دانشگاه برشمرد.

در ادامه این نشست، دکتر رامین کردی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به وجود ظرفیت‌های نوآوری در بیمارستان‌های امام خمینی(ره) و یاس، بر ضرورت راه‌اندازی یک مرکز نوآوری مشترک تأکید کرد.

وی این همکاری را عاملی کلیدی برای شتاب‌بخشی به حل چالش‌های واقعی نظام سلامت و توسعه فناوری‌های کاربردی در حوزه پزشکی دانست.

بیمارستان امام خمینی(ره) از قطب‌های اصلی نوآوری دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان امام خمینی(ره) را یکی از قطب‌های اصلی نوآوری توصیف کرد و افزود: در این بیمارستان که یکی از بیمارستان‌های پیشروی کشور است، تنها حجم کار ملاک نیست، بلکه پروژه‌های بسیار بزرگ و پیچیده‌ای در حال انجام است. این ظرفیت‌ها، محیطی ایده‌آل برای آزمایش و فناوری‌های سلامت در شرایط واقعی فراهم می‌کنند .

میثم یوسفی، رئیس مرکز توسعه و رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، هم در تشریح ستاوردها و راهبردهای این پارک از حمایت از ۳۲۵ واحد فناور خبر داد که شامل ۱۰۴ هسته فناور، ۱۹۱ شرکت در مرکز رشد و ۳۰ شرکت در مرحله توسعه می‌شوند.

رئیس مرکز توسعه و رشد پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، اجرای «طرح سرمایه‌گذاری هوشمند» را یکی از اقدامات تحول‌ساز دانست که هدف آن انتقال سرمایه از بخش‌های سنتی به حوزه فناوری است.

یوسفی افزود: از دیگر خدمات کلیدی این پارک، کمک به تجاری‌سازی محصولات و برگزاری رویدادهای «رونمایی محصول» است که همراه با برگزاری ۴ رویداد تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متعدد، بستری برای شبکه‌سازی و توانمندسازی فعالان این عرصه فراهم کرده است.

در این نشست، دکتر علیرضا نمازی شبستری، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران و مشاور اجرایی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر منظم، مشاور اجرایی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهندس گودرزی، معاون اجرایی پارک علم و فناوری، دکتر علم بیگی، رئیس مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری، دکتر باوفا، رئیس دفتر رئیس پارک علم و فناوری، مهندس یوسفی، رئیس مرکز رشد و توسعه پارک علم و فناوری و مهندس خانزاده، مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری حضور داشتند و از ۶ شرکت برتر در حوزه سلامت بازدید شد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)