• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۲۴۷۲
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
علمی و فرهنگی » معارف
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور:

سرود و شعر قدسی، مسیر دین و اخلاق جامعه را هموار می‌کند

آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی سرود «آوای آدینه» در محور‌های نماز جمعه و آثار آن، ایران همدل، محور مقاومت و سبک زندگی ایرانی – اسلامی، امروز ۸ مهر ۱۴۰۴ در شهر هشتگرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما، مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی سرود «آوای آدینه» با همکاری مرکز ارتباطات و رسانه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و دفتر امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ، در محور‌های نماز جمعه و آثار آن، ایران همدل، محور مقاومت و سبک زندگی ایرانی – اسلامی، امروز سه‌شنبه ۸ مهرماه ۱۴۰۴ در پردیس سینمایی ۹ دی شهر هشتگرد برگزار شد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، در این مراسم با خیرمقدم به خانواده‌های شهدا و شرکت‌کنندگان و با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره گفت: شرکت بیش از ۵۰۰ گروه سرود در این رویداد اتفاق مبارکی است و امیدواریم آثار تولید شده ماندگار و اثرگذار و مورد استفاده قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری هنر سرود را ترکیبی از جمع، هماهنگی، آوا و صدا در قالب شعر دانست و افزود: این کار خیلی بزرگی است که هنرمندان نوجوان با منادیان نماز جمعه همراه شده‌اند و مخاطب اصلی آن نوجوانان هستند.

وی ادامه داد: هر هنری که در خدمت عالم معنا و ملکوت و آرمان‌های الهی قرار گیرد، سفره‌ای پاکیزه و گوارا برای همه مردم می‌شود و خودش قداست پیدا می‌کند. شعر و سرود وقتی با عالم معنا و ملکوت گره می‌خورد، شعر و سرود قدسی و ملکوتی می‌شود.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره استاد فرشچیان گفت: هنر استاد فرشچیان قدسی، ملکوتی و متعهد بود و برای ترویج زیبایی‌ها و مکارم اخلاقی تلاش کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری یاد خدا را اصل همه فضیلت‌ها و منبع همه فیوضات و الطاف الهی دانست و افزود: فرصتی که خدا به ما داده باید قدر دانسته شود؛ اینکه خدای متعال به ما اجازه داده به یادش باشیم و همه عالم را محیط ذکر خود قرار داده، نشانه‌ها و آیه‌هایی برای یاد خدا هستند. به یاد خدا بودن یعنی به یاد همه زیبایی‌ها، کمال، علم، حقیقت، قدرت و عظمت بودن.

وی در ادامه توضیح داد: یاد خدا وقتی جمعی باشد، شیرینی و برکتش بیشتر است. مسجد محل اجتماع مردم و مومنین برای یاد خداست. جمع شدن مردم در نماز جماعت، فرصتی است برای اتحاد دل‌ها و ساماندهی مومنین برای کار‌های نیک.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: حضرت حق فرصت نماز جمعه را داده و روز جمعه سفره رنگارنگی برای مومنین گسترانده است. لحظه حرکت مومنین به سوی نماز جمعه مغفرت خداوند شامل حالشان می‌شود، فرشتگان از آنها استقبال می‌کنند و نامشان برای شرکت در نماز و یاد خدا نوشته می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حاج علی‌اکبری ادامه داد: زمانی که مومنین در صف نماز جمعه می‌نشینند، احساس تنهایی نمی‌کنند و در کنار جماعتی از مومنین قرار دارند که نسبت به هم احساس خوبی دارند و خیرخواه و حامی یکدیگر هستند. امام جمعه خطبه می‌خواند و سفره فیض الهی گشوده می‌شود. در ملکوت نیز نماز جمعه‌ای برپا می‌شود به امامت حضرت جبرئیل (ع) و بارش لطف، عنایت و مغفرت الهی شامل حال مومنین می‌شود.

وی اضافه کرد: پاداشی از حج و عمره برای کسانی که در نماز جمعه شرکت می‌کنند ثبت می‌شود. جمال، جلال و شکوه مومنین شرکت‌کننده در نماز جمعه به رخ دشمنان کشیده می‌شود و صف متحد زیر پرچم ولایت در برابر لشکر کفر و شیطان صف‌آرایی می‌کنند، که باعث امید، نشاط و احساس خوب در جامعه مومنین می‌شود.

در این مراسم همچنین حجت‌الاسلام مختاری امام جمعه ساوجبلاغ و دبیر اختتامیه سومین جشنواره سرود آوای آدینه با بیان اینکه مجموعه نهاد امامت جمعه رویداد ملی «سرود آدینه» را مرهون نگاه ممتاز حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌علی‌اکبری می‌داند، گفت: در سومین دوره ۵۲۹ گروه سرود از ۲۸ استان کشور ثبت شدند، این آمار بیانگر گستره ملی و فراگیر بودن جشنواره است، به گونه‌ای که تقریبا از همۀ استان‌ها نمایندگانی حضور داشتند و در نهایت ۳۵ گروه به مرحله نهایی راه پیدا کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)