• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۱۴۳۶
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۴
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
صالحی امیری:

توسعه نظام دیجیتال مبتنی بر فناوری‌های نو و هوش مصنوعی اولویت وزارت میراث فرهنگی

وزیر میراث‌فرهنگی گفت: تنوع‌بخشی به منابع مالی، ارتقای جایگاه و معیشت نیروی انسانی و توسعه نظام دیجیتال مبتنی بر فناوری‌های نو و هوش مصنوعی برنامه‌های محوری وزارتخانه در دوره جدید است.

صالحی امیری: اولویت ما توسعه نظام دیجیتال مبتنی بر فناوری‌های نو و هوش مصنوعی است

به‌گزارش خبرگزاری صدا و سیما سیدرضا صالحی‌امیری در جریان بازدید از معاونت توسعه مدیریت و منابع و دیدار با مدیران و کارکنان این معاونت، بر رویکرد تحول‌گرای وزارتخانه در عرصه مدیریت منابع، توانمندسازی سرمایه انسانی و نوسازی نظام اداری تاکید کرد. وی با بیان اینکه مدیریت کارآمد منابع و توسعه ظرفیت‌های اقتصادی پیش‌نیاز پایداری و پیشرفت در مأموریت‌های وزارتخانه است، اظهار داشت: اولویت نخست در برنامه‌های پیش‌ِرو، موضوع بودجه و خلق منابع جدید است. انتظار دارم مدیران معاونت توسعه مدیریت با رویکردی نوآورانه، زمینه‌های تازه‌ای برای تامین پایدار منابع فراهم آورند. شرکت‌های وابسته نیز باید در این مسیر، نقش فعال‌تری در بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی ایفا کنند.

وزیر میراث‌فرهنگی همچنین با اشاره به بازدید اخیر خود از رباط‌کریم تصریح کرد: کاروانسرا‌ها و بنا‌های تاریخی کشور از سرمایه‌های ارزشمند فرهنگی محسوب می‌شوند و می‌توانند با رویکردی رویدادمحور، به مراکزی فعال در خدمت گردشگری داخلی و بین‌المللی تبدیل شوند.

صالحی‌امیری دومین محور سیاست‌های تحولی وزارتخانه را سرمایه انسانی دانست و خاطرنشان کرد: نیروی انسانی، سرمایه راهبردی هر سازمان است. وزارت میراث‌فرهنگی باید نیرویی متخصص، توانمند و پرتلاش داشته باشد و در کنار آن، پرداخت حقوق و مزایای متناسب با شأن و تلاش کارکنان در دستور کار قرار گیرد.

وی در ادامه، بر ضرورت ساماندهی ساختار اداری و توسعه فناوری‌های نوین مدیریتی تاکید کرد و گفت: تحول دیجیتال، دیگر یک انتخاب نیست، بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است. در حوزه فناوری اطلاعات، باید از ظرفیت هوش مصنوعی و فناوری‌های نو برای ارتقای بهره‌وری و تسهیل فرآیند‌های سازمانی بهره گرفت.

وزیر میراث‌فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود، استانداردسازی خدمات پشتیبانی و تأمین تجهیزات اداری را از الزامات محیط کار حرفه‌ای دانست و اظهار داشت: باید الگوی واحدی برای تأمین تجهیزات، ملزومات و خدمات پشتیبانی در سطح وزارتخانه تدوین و اجرا شود تا کیفیت محیط اداری و رضایت شغلی کارکنان افزایش یابد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت نظام آموزش و یادگیری مستمر در ارتقای بهره‌وری گفت: آموزش باید مبتنی بر فناوری‌های نوین و روش‌های یادگیری روزآمد طراحی شود تا زمینه رشد مهارت‌ها و توانمندی‌های کارکنان در سطح ملی فراهم آید.

صالحی‌امیری در پایان سخنان خود با تاکید بر لزوم شفافیت، انضباط اداری و پرهیز از وعده‌های غیرقابل تحقق خطاب به مدیران و کارکنان معاونت توسعه مدیریت گفت: اعتماد سازمانی زمانی شکل می‌گیرد که گفتار و عمل در یک مسیر باشد. باید از دادن وعده‌هایی که تحقق آن ممکن نیست پرهیز شود و در همه سطوح، صداقت و واقع‌بینی مبنای عمل قرار گیرد.

وزیر میراث‌فرهنگی با قدردانی از تلاش‌های مدیران و کارکنان معاونت توسعه مدیریت و منابع، بر استمرار تعامل سازنده، هم‌افزایی و نگاه راهبردی در اجرای مأموریت‌های محوله تاکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)