• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۰۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲
همدان » اجتماعی

همدان، سومین استان مجری قانون تامین مالی تولید و زیرساخت

در نشستی با حضور استاندار، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و روسای بانک‌های استان همدان، راهکار‌های تامین مالی طرح‌ها و نحوه اجرای قانون تامین مالی تولید و زیرساخت تشریح شد.

همدان، سومین استان مجری قانون تامین مالی تولید و زیرساخت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، رئیس مرکز تسهیل تامین مالی تولید وزارت اقتصاد و دارایی در این نشست با اشاره به تصویب قانون تامین مالی تولید و زیرساخت در مجلس گذشته و ابلاغ این قانون در اسفند ۱۴۰۳ گفت: این قانون نهادسازی‌هایی در راستای تامین مالی، انجام می‌دهد.

مجید کریمی ریزی، سامانه جامع وثایق را از جمله این نهاد‌ها برشمرد و افزود: این سامانه شمولیت وثیقه را نزد شبکه بانکی و هر فرد نیازمند وثیقه افزایش می‌دهد.

او همچنین تصریح کرد: صندوق‌های تامین هم بار را از روی دوش نظام بانکی بر می‌دارد تا افراد و بخش خصوصی بتوانند تضمین مالی داشته باشند و شرکت‌های کوچک و متوسط بتوانند در حوزه تامین مالی به این صندوق‌ها مراجعه و مشکل خود را رفع کنند.

دبیر شورای عالی تامین مالی کشور افزود: شورای ملی تامین مالی وظیفه دارد با هماهنگی بین بازار پول، سرمایه و بیمه و در مجموع با هماهنگی بین ارکان مختلف اقتصاد کشور، الگو‌های جدیدی را در راستای هدایت اعتبار و تامین مالی غیر تورمی ارائه دهد.

مجید کریمی ریزی، با اشاره به ایجاد پایگاه داده اعتباری و شرکت اعتبارسنجی و صندوق‌های تضمین تخصصی ملی، منطقه‌ای، عمومی ملی و عمومی منطقه‌ای، گفت: در حوزه‌های مختلف استانی مانند کشاورزی، گیاهان دارویی و صنایع تبدیلی می‌توان اعتبارسنجی حقوقی افراد و شرکت‌ها را انجام داد.

او همچنین با اشاره به تسهیل سرمایه گذاری و تامین مالی از طریق بازار سرمایه، از جمله معافیت‌های مالیاتی و حذف مراحل زائد، تصریح کرد: به عنوان مثال اگر شرکتی در بورس پذیرش شود بتواند از مزیت‌های مختلف بهره‌مند شود تا بار تامین مالی از شبکه بانکی به روی دوش بازار سرمایه انداخته، از سرمایه‌های موجود اقتصاد استفاده و از خلق پول و آثار تورمی آن پیشگیری شود.

رئیس مرکز تسهیل تامین مالی تولید وزارت اقتصاد و دارایی گفت: تاکنون از طریق فکتورینگ بانک مرکزی و دیگر بانک ها، برای تامین ۵۰ هزار میلیارد تومان اقدام شده است.

استاندار همدان هم با اشاره به وجود سرمایه‌های فراوان در صندوق امانات بانک ها، ابراز امیدواری کرد: با تشکیل شورای تامین مالی، ساز و کار‌های ورود این سرمایه‌ها به چرخه تولید فراهم شود.

حمید ملانوری شمسی با اشاره به کاربردی نبودن قوانین در برخی استان ها، گفت: قانون اهدای زمین برای فرزندآوری به علت نبود زمین دولتی و حاصلخیز بودن زمین ها، تاکنون در استان همدان اجرا نشده و از ۴ هزار مشمول این طرح در استان، زمین به یک نفر هم اهدا نشده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان هم با اشاره به ابلاغ قانون تامین مالی طرح‌ها از اسفند ۱۴۰۳ به همه دستگاه‌های اجرایی استان، گفت: همدان سومین استان میزبان رئیس مرکز تسهیل تامین مالی تولید وزارت اقتصاد و دارایی است تا با برگزاری نشست هایی، همه مدیران دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و فعالان اقتصادی و تولیدی استان بتوانند با نحوه اجرای این قانون در راستای تامین مالی طرح‌ها آشنا شوند.

حسن پیمانی افزود: تاکنون آب و فاضلاب و راه و شهرسازی استان همدان، از طریق ارواق مرابحه به میزان یک هزار میلیارد تومان از این قانون، در راستای تامین مالی طرح‌های خود بهره‌مند شده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)