• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۵۵۱۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

گسترش پویش «به ساز مدرسه، بساز مدرسه»

 رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: پویش «به ساز مدرسه، بساز مدرسه» از محل اعتبارات ۳.۴ همت در سال گذشته آغاز شد و با مشارکت خیرین، شرکت‌ها و اقشار مختلف مردم به سرعت گسترش یافته است.

 

آغاز پویش ملی بساز مدرسه

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛ حمیدرضا خان‌محمدی در نشست خبری پویش ملی «به ساز مدرسه، بساز مدرسه» گفت: از جامعه خیرین مدرسه‌ساز تشکر می‌کنم، مخصوصاً از خیرینی که با تمام وجود و دارایی خود پای کار آمده‌اند. برخی از خیرین زمینی را که از پدرشان به ارث رسیده بود اهدا کردند، برخی از محل دیه فرزندشان و برخی از سرمایه شخصی خود در طبق اخلاص گذاشتند.

خان‌محمدی افزود: ایده اصلی این پویش از ساماندهی فضا‌های آموزشی و ایجاد الگوی نوین مشارکت آغاز شد. در گذشته، نشست‌ها و برنامه‌ها به‌صورت متمرکز برگزار می‌شد، اما امروز لازم بود این الگو با استفاده از فناوری و ابزار‌های نو تغییر کند. با راه‌اندازی یک سامانه، هر فرد از هر نقطه کشور می‌تواند به هر نیتی و در هر مبلغی در ساخت و تجهیز مدارس مشارکت کند. این پویش فقط برای جمع‌آوری پول نیست بلکه بستری برای مشارکت همه مردم در همه ابعاد مدرسه‌سازی و آموزش است.

وی تأکید کرد: اولویت اول رئیس‌جمهور، موضوع آموزش‌وپرورش و تعلیم و تربیت در همه ابعاد آن است. ساخت مدرسه گام نخست است، اما هدف اصلی، تحول در آموزش‌وپرورش و یادگیری است.

خان‌محمدی با اشاره به تلاش‌ها در زمینه تجهیزات و فناوری گفت: چندین جلسه با شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه ریاست جمهوری برگزار شده تا فناوری‌های جدیدی که در کشور‌های دیگر مورد استفاده قرار گرفته در مدارس کشور نیز پیاده‌سازی شود. در حال حاضر طرح‌هایی در مرحله آزمایش است تا مدارس بتوانند به‌صورت آنلاین با یکدیگر یا حتی با آزمایشگاه‌های مرکزی دانشگاه‌ها ارتباط برقرار کنند.

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های ما این است که مدارس چندلایه ایجاد شود و کلاس‌های درسی از طریق فناوری هدایت شوند. در این زمینه هنوز برخی طرح‌ها در مرحله بررسی است، اما به‌زودی بسته جامعی در حوزه تجهیزات مدارس ارائه خواهد شد.

خان‌محمدی با اشاره به بخش «مدرسه‌یاری» گفت: خیرینی که در زمینه‌های مختلف از جمله تأمین تجهیزات، رایانه، تلویزیون یا امکانات آموزشی تمایل به همکاری دارند، می‌توانند از طریق سامانه اقدام کنند. سامانه‌ای با داشبورد هوشمند طراحی شده که مدارس در آن نیاز‌های خود را ثبت می‌کنند و پس از تأیید استان‌ها، اولویت‌بندی می‌شوند. به این ترتیب مشخص می‌شود هر مدرسه چه امکاناتی دارد و در چه زمینه‌ای دچار کمبود است.

وی افزود: در برخی مناطق، مدارس حتی از داشتن ابزار‌های ساده آزمایشگاهی یا وسایل کمک‌آموزشی محروم هستند. با کمک خیرین استانی و نهاد‌های مردمی می‌توانیم این مشکلات را برطرف کنیم.

خان‌محمدی به موضوع تغذیه دانش‌آموزان نیز اشاره کرد و گفت: همه ما دوران تحصیل را به یاد داریم که گاهی صبح بدون صبحانه در مدرسه حاضر می‌شدیم. بدون تغذیه مناسب، یادگیری کامل شکل نمی‌گیرد. اکنون برنامه‌هایی برای تغذیه دانش‌آموزان در مناطق محروم در نظر گرفته شده است و جمعیت امام رضا نیز در این زمینه همکاری مؤثری داشته است.

وی اعلام کرد: تاکنون ۳۲ مدرسه از طریق این پویش اعلام شده و امروز نیز ۲۵ مدرسه دیگر از سوی خیرین و مردم به این طرح پیوسته‌اند. خوشبختانه خبر‌های خوبی از مشارکت مردمی در سراسر کشور دریافت کرده‌ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)