• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۱۵۳۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۷
تهران » اقتصادی
صنعت قهوه در آستانه تحول

شمارش معکوس برای گشایش سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران

شمارش معکوس برای آغاز بکار سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران آغاز شد، این نمایشگاه پس فردا،بیستم آبان ماه،با حضور مقامات مختلف و روسای انجمن‌ها مرتبط در مرکز نمایشگاهی مجموعه ایرانمال گشایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران بر توسعه زنجیره ارزش قهوه، از واردات دانه سبز تا فرآوری و عرضه تمرکز دارد.این رویداد بزرگ از پس فردا میزبان تولیدکنندگان، بازرگانان و برند‌های معتبر داخلی و خارجی است. این رویداد، نشانگر جایگاه رو‌به رشد ایران در صنعت قهوه منطقه محسوب می‌شود.
سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران از سوی انجمن قهوه ایران از ۲۰ تا ۲۳ آبان ماه در فضائی بالغ بر ۱۰ هزار متر مربع و با حضور ده‌ها شرکت داخلی و خارجی در مرکز نمایشگاه بین المللی ایران مال برگزار می‌شود.
این نمایشگاه در گروه‌ها و رشته‌های مختلف از جمله برشته کاری، ماشین آلات، واردکنندگان دانه سبز، تصفیه آب، آسیاب قهوه، تجهیزات دم آوری برگزار می‌شود.
رئیس انجمن قهوه ایران با بیان اینکه در سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران مسابقات مختلفی برگزار خواهد شد، گفت: در این رویداد دوره روستور ولیج را خواهیم داشت و مسابقه طراحی لته آرات نیز برگزار خواهد شد.
ربیعی تاکید کرد: این رویداد، بستری منحصر‌به‌فرد برای معرفی تازه‌ترین محصولات و نوآوری‌ها، تبادل تجربه‌های حرفه‌ای و ایجاد همکاری‌های راهبردی در حوزه قهوه است. حضور برند‌های معتبر داخلی و بین‌المللی، تولیدکنندگان و بازرگانان برجسته، سرمایه‌گذاران و خریداران حرفه‌ای، نمایشگاه امسال را به فرصتی طلایی برای رشد، شبکه‌سازی و کشف فرصت‌های جدید تجاری تبدیل کرده است.
وی خاطرنشان کرد: نمایشگاه قهوه ایران طی دو دوره گذشته توانسته جایگاه خود را به‌عنوان رویداد مرجع صنعت قهوه کشور تثبیت کند و اکنون در سومین سال، با گستردگی و تاثیرگذاری بیشتر، آماده است تا آینده این صنعت پرهیجان را رقم بزند.
رئیس انجمن قهوه ایران ادامه داد؛ یکی از بخش‌های جذاب و آموزشی در نمایشگاه قهوه کارگاه‌های تخصصی است که فرصتی استثنایی برای علاقه‌مندان، فعالان و حرفه‌ای‌های صنعت قهوه فراهم می‌آورد. این کارگاه‌ها با محوریت موضوعات متنوع و تخصصی طراحی شده‌اند و توسط مدرسان برجسته و مجرب این حوزه ارائه می‌شوند.
ربیعی با تاکید بر اینکه، این نمایشگاه، بزرگترین گردهمآیی صنعت قهوه ایران محسوب می‌شود، گفت: در سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران؛ تولیدکنندگان، فعاللان این صنعت، بازرگانان، صاحبان صنایع و ماشین آلات حضور دارند و نوین‌ترین تولیدات و خدمات خود را عرضه خواهند کرد.
وی برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، قهوه آموزشی و حضور هیئت هائی از شهر‌های مختلف را از جمله برنامه‌های جانبی این نمایشگاه بیان کرد و گفت: در سومین دوره نمایشگاه قهوه ایران، رستر ویلج یا دهکده قهوه داریم که حدود ۳۰ برند کوچک حضور دارند تا محصول خود را با هدف توسعه کسب و کارشان، ارائه داده و گسترش دهند، این موضوع از جمله طرح‌های حمایتی انجمن قهوه ایران محسوب می‌شود.
رئیس انجمن قهوه ایران در ادامه با بیان اینکه طی سالیان اخیر مصرف قهوه کشور روند افزایشی قابل توجه داشته است، گفت: در سال ۹۸ حجم واردات دانه سبز قهوه به کشور ۸ هزار تن بود و این رقم در سال ۴۰۳ به ۵۰ هزار تن رسید و اگر در محدودیت واردات اعمال نمی‌شد این رقم به راحتی به ۷۰ هزار تن افزایش می‌یافت.
ربیعی افزود: واردات دانه سبز می‌تواند ارزش افزوده بالایی برای کشور ایجاد کند. از لحظه واردات دانه سبز تا تولید، بسته‌بندی، فروش خانگی یا عرضه در کافه‌ها و رستوران‌ها، زنجیره‌ای از فعالیت‌های اقتصادی شکل می‌گیرد که ارزش افزوده بالایی دارد. در کنار آن، صنایعی مانند حمل‌ونقل، بسته‌بندی و تولید لوازم جانبی نیز از این چرخه بهره‌مند می‌شوند.
سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران از ۲۰ تا ۲۳ آبان ماه هر روز از ساعت ۱۲ ظهر تا ۲۱ (شب) در مرکز نمایشگاه بین المللی ایران مال آماده بازدید علاقمندان خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)