• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۳۰۷۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
گیلان » اجتماعی
مدیر عامل شرکت گاز گیلان:

اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف گاز با رویکرد عدالت در توزیع

مسعود برادران نصیری گفت: مطابق مصوبه هیئت وزیران، همه ادارات موظف هستند دمای آسایش ۲۰ درجه سانتیگراد را در فضا‌های اداری خود رعایت کنند.

اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف گاز با رویکرد عدالت در توزیع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف گاز، با هدف برقراری عدالت در توزیع انرژی، تشویق به صرفه جویی بیشتر، کاهش مصرف بی‌رویه گاز و حمایت از اقشار کم درآمد مطابق مصوبه هیئت وزیران آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان با تأکید بر اینکه اجرای این طرح از دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های دولتی آغاز شده است، گفت: دولت اصلاح الگوی مصرف انرژی گاز را از دستگاه‌های اجرایی آغاز کرده و همه ادارات موظف هستند، دمای آسایش معادل ۲۰ درجه سانتی گراد را در فضا‌های اداری خود رعایت کنند و در صورت رعایت نکردن پس از یکبار اخطار، گاز آنها قطع خواهد شد.
وی همچنین ممنوعیت استفاده از گرماتاب‌ها در فضا‌های باز را از دیگر بخش‌های مهم طرح اصلاح الگوی مصرف گاز دانست و گفت: طبق مصوبه هیئت وزیران استفاده از هرگونه وسیله گرمایشی در فضای باز از جمله گرمایش، تابشی و میز آتش در دوره سرد سال (از ابتدای آبان) ممنوع است که در صورت رعایت نکردن، گاز این گونه مصرف کنندگان به مدت یک هفته قطع خواهد شد و مصارف گاز دوره قرائت این دسته از مشترکین با بالاترین تعرفه مشترکین خانگی محاسبه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان همچنین افزود: مطابق مصوبه هیئت وزیران، گاز بهای سکونت گاه‌های غیر دائم از جمله ویلا و باغ ویلا‌ها بر مبنای پلکان سوم و چهارم محاسبه خواهد شد و شرکت گاز استان گیلان همچنین بر اساس این مصوبه مکلف است در ایام بحران ناترازی گاز در دوره سرد سال، با اطلاع قبلی نسبت به قطع گاز سکونتگاه‌های غیردائم اقدام کند.

اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف گاز با رویکرد عدالت در توزیع
وی با اشاره به اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف گاز بخش خانگی، گفت: در راستای ساده‌سازی نظام تعرفه‌ها، ساختار پله‌ای مصرف مشترکین خانگی از ۱۲ پله به ۴ پله اصلی کاهش یافته است و نظام اقلیمی قبلی که شامل پنج اقلیم بوده حذف و جایگزین آن تعرفه گاز متناسب با جغرافیای هر شهر تعیین شده است.
مسعود برادران نصیری در ادامه افزود: میانگین مصرف گاز مشترکین هر شهر در پنج سال گذشته مبنای تعیین پلکان‌های مصرف می‌باشد و مشترکینی که مصرف آنها تا ۵۰ درصد مصرف میانگین ۵ سال گذشته آن شهر باشد با افتخار در پلکان اول قرار می‌گیرند و مصرف کنندگانی که بیش از ۵۰ تا ۷۵ درصد مصرف میانگین ۵ سال گذشته شهرشان را در هر ماه مصرف می‌کنند، در پلکان دوم خواهند بود.
 اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف گاز با رویکرد عدالت در توزیع
وی در توضیح فراوانی مشترکین گاز در پلکان‌های جدید مصرف گاز گفت: باتوجه به بررسی‌های انجام شده، حدود ۷۰ درصد مشترکین در پله نخست و کم‌مصرف قرار دارند، ۱۸ درصد در پله دوم با مصرف متوسط، ۱۰ درصد در پله سوم در محدوده هشدار و تنها ۲ درصد در پله چهارم به‌عنوان مشترکین بسیار پرمصرف شناسایی شده‌اند.
مسعود برادران نصیری با اشاره به اینکه این اقدام بخشی از مجموعه سیاست‌های دولت برای رفع ناترازی انرژی است، افزود: در کنار اصلاح تعرفه گاز، دولت اقداماتی، چون توسعه میادین گازی، افزایش ذخایر سوخت نیروگاهی، هوشمندسازی موتورخانه‌های ادارات، مدارس و بیمارستان‌ها و الزام رعایت دمای آسایش ۲۰ درجه سانتی‌گراد برای ادارات را نیز در دستور کار دارد.

اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف گاز با رویکرد عدالت در توزیع
وی افزود: کاهش تنها ۲ و نیم درصدی مصرف گاز خانگی می‌تواند بخش عمده محدودیت‌های گازی در فصل سرد را برطرف کند و انرژی پایدار را برای همه هم‌وطنان تضمین نماید و در حال حاضر ۲ درصد از مشترکین بسیار پرمصرف، ۶ درصد از کل گاز خانگی کشور را مصرف می‌کنند.
مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان اجرای این طرح را گامی مؤثر در جهت عدالت انرژی، پایداری تأمین گاز در زمستان و کاهش اتلاف منابع ملی دانست و از شهروندان خواست با صرفه‌جویی هوشمند، دولت را در این اقدام ملی همراهی کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت سیب زمینی در شهرستان بن
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ اکبری راهی یک چهارم نهایی موی تای شد
برخورد پلیس با کامیون دار متخلف در نجف آباد
دختری که امید می‌بافد
اقامه نماز طلب باران در قم
اجرای طرح ساماندهی نهضت سوادآموزی با محوریت مدرسه
ارتش آینده نیازمند افسران توانمند و به‌روز است
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر استانی در خراسان شمالی 
خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات، عامل ارتقای توان دفاعی است
زنجان؛ واگذاری زمین در شهرک‌های خصوصی فقط با پروانه و زیرساخت قانونی است
افزایش ۴۰ درصدی پرواز‌های فرودگاه ایلام
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ قاسمی به نشان برنز شنا ۲۰۰ متر آزاد رسید
جشنواره زعفران در روستای ازان از توابع بخش میمه
امضای توافقنامه حج تمتع ۱۴۰۵ میان ایران و عربستان
پیشرفت ۷۵ درصدی کشتارگاه طیور شهرستان پلدختر
اعزام ۱۳ نفر از پیر غلامان و خادمین حسینی خراسان شمالی به اجلاسیه پیر غلامان حسینی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
قهرمانی مقتدرانه مردان فوتسال ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)