• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۴۳۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۷
ورزشی » فوتبال و فوتسال

پیروزی چادرملو، مس رفسنجان، خیبر و ملوان در جام حذفی فوتبال

مرحله یک شانزدهم پایانی رقابت‌های فوتبال جام حذفی ایران با پیروزی تیم‌های چادرملو اردکان، مس رفسنجان، خیبر خرم آباد و ملوان انزلی ادامه پیدا کرد.

پیروزی چادرملو، مس رفسنجان، خیبر و ملوان در جام حذفی فوتبال

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، تیم‌های چادرملو اردکان، مس رفسنجان، خیبر خرم آباد و ملوان انزلی امروز شنبه یکم آذر در چارچوب مرحله یک شانزدهم نهایی رقابت‌های فوتبال جام حذفی ایران با برتری مقابل حریفان خود راهی دور یک هشتم مسابقات شدند. 

- تیم‌های چادرملو و ذوب‌آهن در ورزشگاه شهید نصیری یزد و با قضاوت امیر عرب‌براقی به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود چادرملو به پایان رسید. 
شاگردان سعید اخباری در تیم چادرملو توانستند در دقیقه ۳+۹۰ توسط علی خدادادی به گل برسند؛ گلی دیرهنگام که سرنوشت بازی را مشخص کرد و مانع از رفتن مسابقه به وقت‌های اضافه شد.
در سوی مقابل، تیم ذوب‌آهن با هدایت قاسم حدادی‌فر تلاش زیادی برای باز کردن دروازه حریف داشت، اما نتوانست از فرصت‌های خود استفاده کند و در نهایت از گردونه رقابت‌های جام حذفی کنار رفت.

- تیم‌های مس رفسنجان و داماش گیلان در ورزشگاه شهدای مس رفسجان با قضاوت حسین اسماعیلی رو در روی هم قرار گرفتند که در پایان، این شاگردان رسول خطیبی در مس بودند که با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسیدند.
تنها گل مسابقه در دقیقه ۷۶ توسط آرمان رمضانی به ثمر رسید تا تعیین‌کننده نتیجه نهایی باشد. با این پیروزی، مس رفسنجان گامی دیگر در مسیر جام حذفی برداشت و به مرحله بعد صعود کرد.
در سوی دیگر، تیم داماش گیلان نتوانست با خلق فرصت‌های جدی، دروازه میزبان را گشوده و در نهایت مغلوب شد.

- دو تیم خیبر خرم‌آباد و آکادمی کیا هم در ورزشگاه تختی آبادان با قضاوت وحید زمانی به مصاف هم رفتند؛ دیداری که در نهایت با پیروزی ۲ بر یک خیبر به پایان رسید.
شاگردان سید مهدی رحمتی در تیم خیبر خیلی زود جریان بازی را در دست گرفتند و در دقیقه ۱۵ توسط عیسی مرادی به گل نخست رسیدند. در ادامه و پیش از پایان نیمه اول، محسن سفیدچغایی در دقیقه ۴۲ اختلاف را دو برابر کرد تا خیبر با برتری مطمئن‌تری راهی رختکن شود.
در سوی مقابل، تیم آکادمی کیا با هدایت مهدی توتونچی در لحظات تلف‌شده نیمه نخست یکی از گل‌ها را جبران کرد؛ جایی که امیررضا فیروزبخت در دقیقه ۲+۴۵ موفق شد تنها گل تیمش را به ثمر برساند. تلاش‌های شاگردان توتونچی در نیمه دوم برای بازگشت نتیجه ثمری نداشت و در نهایت خیبر با حفظ برتری خود راهی مرحله بعد شد.

- آلومینیوم اراک و ملوان بندرانزلی نیز با قضاوت سید وحید کاظمی در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک برابر هم قرار گرفتند که این دیدار پس از یک مسابقه پرفشار و نزدیک، در وقت‌های قانونی و اضافه با نتیجه یک بر یک به پایان رسید و سرنوشت بازی به ضربات پنالتی کشیده شد.
آلومینیوم بازی را طوفانی آغاز کرد و در دقیقه ۵ توسط رضا مرزبان به گل رسید تا شاگردان سید مجتبی حسینی خیلی زود از حریف پیش بیفتند. پس از این گل، آلومینیوم تلاش کرد بازی را کنترل کند، اما ملوان رفته‌رفته به جریان مسابقه برگشت.
در نیمه دوم، حملات تیم مازیار زارع افزایش یافت و در دقیقه ۷۷ علیرضا رمضانی با شوتی دقیق و دیدنی دروازه آلومینیوم را باز کرد تا بازی به تساوی کشیده شود. تلاش دو تیم در ادامه و حتی در وقت‌های اضافه نتیجه‌ای نداشت و مسابقه با همان نتیجه یک بر یک به ضربات پنالتی سپرده شد.
در ضربات پنالتی، این ملوان بود که نمایش مطمئن‌تری داشت و توانست با برتری ۴ بر ۲ آلومینیوم را شکست دهد و به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی راه پیدا کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه هفدهمین آزمون «ترنم وحی» در کاشمر برگزار می‌شود
مردودی در معاینه فنی مشکل آلایندگی هوا
یادواره شهدای نیروی انتظامی سلسله لرستان
پذیرایی از عزاداران فاطمی با غذای اصیل در آران و بیدگل
طرح جامع مرزهای کرمانشاه در مدت کوتاهی تدوین شود
برنامه های متنوع رادیو برای شنوندگان
برگزاری اردوی جهادی در روستای چاه زول سنگان خواف
برگزاری محفل شعر فاطمی در فردیس
نهاوند رتبه نخست کشت مارچوبه در استان همدان
توقیف وانت نیسان حامل آرد قاچاق در دشت آزادگان
برگزاری سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب در کیش
تجلیل از فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ
اعلام زمان مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد هادی مرزبان
دعوت مسئولان استان یزد برای حضورمردم در مراسم تشییع شهدای گمنام
آخرین اقدامات برای مهار آتش در جنگل الیت
افتتاح مرکز درمانی در شهربابک
برگزاری همایش جهاد تبیین در آباده
اشک و آغوش؛ استقبال مردم شهر‌های مختلف گلستان از شهدای گمنام
تصویب ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرحهای توسعه ای شهرستان اشنویه
پایان بازی های همبستگی اسلامی با مقام سومی کاروان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)