• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۵۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲
اجتماعی » جامعه و شهری

کنترل آلودگی هوا، آب و خاک؛ مطالبه‌ای ملی در شهرستان ری

معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری با تأکید بر اولویت دولت در صیانت از محیط زیست گفت: با توجه به تمرکز صنایع بزرگ، مراکز انرژی و مدیریت روزانه هزاران تن پسماند در شهرستان ری کنترل و مدیریت آلودگی هوا، آب و خاک صرفاً یک مسئله محلی نیست و نیازمند نگاه ملی، هماهنگی بین‌بخشی و پایبندی به الزامات قانونی است.

کنترل آلودگی هوا، آب و خاک؛ مطالبه‌ای ملی در شهرستان ری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بیژن سلیمان‌پور روز پنجشنبه در جلسه بررسی موضوعات زیست‌محیطی شهرستان ری با محوریت کنترل آلودگی هوا، آب و خاک، ضمن تبریک میلاد باسعادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) و گرامیداشت روز پدر اظهار کرد: شهرستان ری ویژگی‌هایی دارد که آن را از بسیاری از نقاط کشور متمایز کرده است؛ وجود ۱۷ مولفه و آیتم ملی نشان می‌دهد که نگاه به این شهرستان صرفا در قالب یک واحد اداری یا سیاسی، پاسخگوی ابعاد مختلف مسائل و چالش‌های آن نیست و نیازمند نگاهی فرابخشی و ملی هستیم.

فرماندار ویژه شهرستان ری تصریح کرد: امروز مدیریت کشور در شرایطی قرار دارد که باید همزمان وضعیت موجود را مدیریت کرده و از تضادها و پارادوکس‌ها عبور کنیم؛ از یک سو، نیازمند تامین انرژی و همراهی صنایع بزرگی همچون نیروگاه‌ها برای رفع ناترازی‌ها هستیم و از سوی دیگر، دغدغه‌های جدی زیست‌محیطی درباره سلامت هوا، آب و خاک وجود دارد که نمی‌توان به‌سادگی از کنار آن عبور کرد.
 
سلیمان‌پور با تاکید بر رویکرد دولت در این حوزه گفت: سلامت محیط زیست امروز به یکی از مهمترین چالش‌های پیش‌روی کشور تبدیل شده و دولت با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب و با تکیه بر وحدت، همدلی و استفاده از مدیران متخصص و کارآمد، در مسیر حل این مسائل گام برداشته است.
 
وی با اشاره به ظرفیت‌ها و در عین حال پیچیدگی‌های زیست‌محیطی شهرستان ری اظهار کرد: در این شهرستان، بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه یعنی شمس‌آباد، بیش از ۱۲ منطقه صنعتی، شهرک انرژی، پالایشگاه تهران، مراکز بزرگ صنعتی و دامپروری کشور و همچنین سایت‌های پسماند شهری قرار دارد که مدیریت زیست‌محیطی آنها نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیم‌گیری‌های راهبردی است.
 
معاون استاندار تهران ادامه داد: روزانه بیش از هشت هزار تن پسماند شهری در محدوده شهرستان ری مدیریت می‌شود و آثار آلودگی‌های کلانشهر تهران نیز به این منطقه تسری می‌یابد، از این رو، حل مسائل زیست‌محیطی شهرستان ری، فقط یک موضوع محلی نیست بلکه ابعاد ملی و فرا استانی دارد.
 
سلیمان‌پور با تاکید بر رویکرد وفاق و همگرایی دولت چهاردهم خاطرنشان کرد: با نگاه رییس‌جمهور، حل مشکلات کشور نیازمند رسیدن به یک فهم مشترک مدیریتی، فراتر از سلایق فردی و جناحی است و این مهم تنها با تعامل، همدلی و همکاری همه دستگاه‌ها محقق می‌شود.
 
وی همچنین خواستار پایبندی دستگاه‌ها به قانون و رعایت الزامات زیست‌محیطی شد و گفت: انتظار این است که همه مجموعه‌ها ضمن رعایت دقیق قوانین و پروتکل‌ها در مواقع بروز چالش‌ها با تدبیر و پرهیز از فضاسازی‌های غیرضروری رسانه‌ای، مسیر تحقق اهداف و برنامه‌های راهبردی دولت را هموار کنند.
 
فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به اهمیت برگزاری جلسات کارشناسی افزود: جلسات تخصصی و کارشناسی، حتی اگر با تعداد محدود اما با صرف زمان و بررسی دقیق برگزار شود، می‌تواند رهاوردهای موثر و عملیاتی برای منطقه به همراه داشته باشد و امیدواریم نتایج این نشست، در بهبود وضعیت زیست‌محیطی شهرستان ری تاثیرگذار باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یک کشته در پی حادثه سقوط قطار از پلی در مونیخ
گزارش عملکرد سال ۱۴۰۴ کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور
نقشه برداری تخصصی از غارهای استان سمنان
متلاشی شدن باند سرقت ۹.۵ تن سیم و کابل مسی در تاکستان
دعوت از تشکل‌های مد و لباس استانی برای اجرای «سرو ایران»
کشف و ضبط بیش از ۲۰ هزار لیتر نفت‌گاز قاچاق در اهواز
۷ کشته بر اثر انفجار تروریستی در شمال‌غرب پاکستان
۴ شانس طلا برای ایران در مرحله نهایی کاراته قهرمانی آسیا
واگذاری ۱۵ نوزاد شیرخوارگاه اهواز به سرپرستی خانواده‌های دارای صلاحیت
قالیباف و عراقچی عازم سوئیس شدند
روایتی از پیوند صبر زینبی با رسالت بانوان در دنیای امروز
جانفدایان گلستانی در خدمت تولید و امنیت غذایی کشور
بیش از ۴۵ هزار نفر نیازمند دریافت بیمه بیکاری در استان
اجرای عملیات مبارزه با آفت سن مضر غلات در کردستان
نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد
مختومه شدن بیش از ۸۵۰ هزار پرونده در مازندران
برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی در گیلان
حماسه سازی مردم استان در خیمه های محرم
۴ طلا، ۲ نقره و ۲ برنز ایران در روز دوم رقابت‌های جوجیتسو برزیلی
نتانیاهو و کاتز به آتش‌بس تن دادند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم
سپاه پاسداران: عهدشکنی دشمن با پاسخ محکم مواجه می‌شود
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد
جریمه میلیاردی کابینت ساز متخلف در رشت
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد
جام جهانی ۲۰۲۶، ترکیه حذف شد
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
توضیح بانک مرکزی درخصوص اختلال در عملیات چهار بانک کشور
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه
واکنش فدراسیون فوتبال به انتشار تصویر جعلی از محبی
استرداد ۵۸۰ هزار میلیارد تومان به بیت المال
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۱۱ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد  (۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۱ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۱ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۱ نظر)
سناتورهای دموکرات: ایران پیروز شد  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
برتری سه شیرها برابر کرواسی در دیداری پُرگل  (۱ نظر)
سخنگوی حماس: غزه در خون است و جهان نظاره‌گر  (۱ نظر)
دیدار مردمی دادستان تهران با ۶۳ نفر از شهروندان  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)
داسیلوا: ترامپ زیاد حرف می‌زند  (۱ نظر)