• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۰۰۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
ورزشی » فوتبال و فوتسال

تارتار: هیچ تیمی مانند سپاهان به گل‌گهر فشار نیاورده بود

­سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان گفت: شاگردانم در برابر یکی از پرانرژی‌ترین روز‌های سپاهان به میدان رفتند؛ باوجود تفاوت بودجه، عملکرد تیمم را شایسته تقدیر می‌دانم.

تارتار: هیچ تیمی مانند سپاهان به گل‌گهر فشار نیاورده بود

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مهدی تارتار سرمربی تیم فوتبال گل گهر سیرجان، شامگاه چهارشنبه هشتم بهمن در نشست خبری پس‌از بازی با سپاهان در هفته هجدهم لیگ برتر که به تساوی یک - یک انجامید، اظهار کرد: بازی سختی را پیش‌بینی می‌کردیم، اما نه تا این اندازه. در این فصل هیچ تیمی مانند سپاهان امروز نتوانسته بود چنین فشاری به ما وارد کند. باید به کادرفنی و بازیکنان سپاهان تبریک گفت. بازی بسیار خوبی به انجام رساندند و بازیکنان ما هم زحمت زیادی کشیدند. جا دارد از تیمم بابت پشت سر گذاشتن این مسابقه دشوار تشکر کنم.

وی افزود: سپاهان با توجه به نتایج هفته‌های اخیر، نسبت به بازی‌های قبلی پرانرژی‌تر ظاهر شد و کار را برای ما سخت کرد. با توجه به اینکه در نیمه اول به گل رسیدیم، حفظ نتیجه دشوارتر شد. در زمانی که تحت فشار بودیم گل نخوردیم، اما در مقطعی که منطقی‌تر بازی می‌کردیم، دروازه‌مان باز شد. ارسال احسان حاج‌صفی کاملاً بی‌نقص بود و فقط از چنین بازیکنی برمی‌آمد. در ادامه هم کمی خوش‌شانس بودیم.

سرمربی گل‌گهر سیرجان سپس با اشاره به رأی کمیته انضباطی و تغییر نتایج برخی مسابقات بیان کرد: اگر قرار است جدول عادلانه باشد، باید امتیازاتی که به دو تیم مدعی داده شده، بازگردانده شود. نتایج باید در زمین رقم بخورد. اگر بازیکنی غیرمجاز بوده، در بازی‌های دیگری هم حضور داشته است. قانونی که ۲۴ ساعت برای ثبت شکایت زمان می‌دهد، ایراد دارد و تیم‌های دیگری هم از این موضوع متضرر شده‌اند. منصفانه این است که جدول واقعی شود.

تارتار افزود: در برابر تیم بسیار قدرتمندی بازی کردیم و بودجه دو تیم اصلاً قابل مقایسه نیست. بازیکنان ما تا اینجای فصل شاهکار کرده‌اند. اگر جزء پنج تیم بالای جدولیم، نتیجه همت و غیرت بازیکنانی است که واقعاً به وجودشان افتخار می‌کنیم.

وی درباره شرایط ورزشگاه نقش‌جهان نیز گفت: باید از مسئولان ورزشگاه تشکر کنم. زمین مسابقه از کیفیت بسیار خوبی برخوردار بود و شرایط مناسبی برای ارائه یک بازی خوب به دو تیم داد.

سرمربی گل‌گهر در پایان و درباره جایگاه تیمش در جدول بیان کرد: پیش از بازی به بازیکنان گفتم توان رقابت با تیم‌های مدعی را دارند و نباید عقب‌نشینی کنند. ما چالش بالای جدول را دوست داریم و تلاش می‌کنیم ادامه دهیم، اما قضاوت‌ها باید عادلانه باشد. بودجه ما با چهار تیم دیگر قابل قیاس نیست، اما مجموعه باشگاه از مدیریت تا کادر فنی، بازیکنان، گروه پزشکی و تدارکات تلاش می‌کنند از این رقابت عقب نمانیم و این برای ما ارزشمند است.

تارتار در پاسخ به سؤال درباره شانس قهرمانی تیم‌ها گفت: سپاهان، تراکتور، استقلال و پرسپولیس همگی مدعی‌اند. این سپاهان را خیلی خوب می‌بینم؛ بازیکنان باکیفیت و کادرفنی جوان و باتجربه‌ای دارند. حتی خود ما هم با وجود تفاوت بودجه تلاش می‌کنیم تا پایان فصل در کورس بمانیم و پا به پای مدعیان بجنگیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روند رو به رشد احداث نیروگاه‌های خورشیدی در قم
اعلام مبادی جابجایی شرکت کنندگان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در کیش
عیدی دولت در شب ۲۲ بهمن به مردم خراسان جنوبی
مصدوم شدن ۷ نفر در سانحه رانندگی در جاده کرج چالوس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
نجات کوهنورد ۵۵ ساله از دره ارتفاعات ساوجبلاغ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
ترمیم سهمیه آرد نانوایی‌ها استان برای اسفندماه
حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان زنجان با ۲۷۰ میلیارد تومان شارژ شد
اوقات شرعی اهواز، ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴
پوشش امدادی راهپیمایی ۲۲ بهمن توسط ۶۹ تیم عملیاتی هلال‌احمر زنجان
قدردانی رئیس قوه قضائیه از خواننده سرود "خجسته باد این پیروزی"
انقلاب ایران، ندای بلند حمایت از مستضعفان جهان است
مرکز وکلای قوه قضائیه، پایه مهم برای تحقق عدالت
شدت و خشم با دشمنان، شفقت و رحمت با دوستان
دعوت نماینده ولی فقیه در استان از مردم برای حضور پرشور و دشمن‌شکن در راهپیمایی ۲۲ بهمن
مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده؛ بازوی علمی قوه قضائیه
استاندار ایلام پای صحبت مردم دشت عباس نشست
راهیابی تیم والیبال نشسته بانوان چهارمحال و بختیاری به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور
پیش بینی وزش باد و بارش های پراکنده در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات محکومان
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
واکنش لاریجانی به سفر نتانیاهو به آمریکا
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
تصادف سرویس مدرسه در مشهد
ملت ایران با حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن میخ آخر را بر تابوت فتنه‌گران می‌زنند
افتتاح ۶ هزار طرح آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اعطای وام به فعالان فرهنگی بدون نیاز به ضامن  (۱ نظر)