• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۰۸۸۴
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹
اجتماعی » انتظامی و حوادث

اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: به زودی تعدادی بالگرد جدید با فناوری‌های نوین مثل دید در شب به جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد.

بالگرد‌های دید در شب به جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در مراسم الحاق ناوگان پهپادی جمعیت هلال احمر در حوزه امدادونجات گفت: به زودی تعدادی بالگرد جدید با فناوری‌های نوین مثل دید در شب به جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به پهپادهایی که امروز به جمعیت هلال احمر ملحق شدند گفت: این ناوگان پهپادی با هوشمندی و تدبیری که در بهره‌برداری آن به خرج داده شد، آینده بسیار روشنی برای امداد هوایی جمعیت هلال‌احمر رقم خواهد زد.

وی ادامه داد: این پهپاد‌ها بیشتر عمودپرواز هستند و نیازی به باند پروازی ندارند، بنابراین می‌توانند سریع‌تر به محل حادثه برسند، سنسور‌های حرارتی و اپتیکی روی پهپادها، اطلاعات دقیقی از وضعیت حادثه و مصدومان فراهم می‌کند تا امدادگران بتوانند عملیات نجات را سریع و دقیق برنامه‌ریزی کنند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر افزود: پهپاد‌ها به همراه بالگردها، توان امداد هوایی ما را تکمیل می‌کنند و جایگزین بالگرد نیستند، آنها می‌توانند عملیات را در شبانه‌روز و شرایط سخت مانند مه، باران و برف انجام دهند و حتی امکانات حیاتی، غذایی و ارتباطی را برای حادثه‌دیدگان ارسال کنند تا نیرو‌های اصلی برسند.

وی گفت پهپاد‌ها سرعت عملیات را بالا می‌برند، ارزیابی خطرات و نیاز‌ها را دقیق و سریع انجام می‌دهند، نیاز به اعزام نیرو‌های انسانی در مناطق پرخطر را کاهش می‌دهند و هزینه‌های عملیاتی را به مراتب کمتر می‌کنند، در واقع این ناوگان مکمل بالگرد‌ها است و توان ما را در امداد و نجات افزایش می‌دهد.

کیلیوند افزود: هزینه‌های این ناوگان حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد مشابه خارجی است و تمام تجهیزات و نرم‌افزار‌ها تولید داخل و بومی هستند، این ناوگان به طور قطع، الگویی موفق برای خدمت‌رسانی در ایران و حتی کشور‌های منطقه خواهد بود.

وی ادامه داد: پیش‌تر در نجات‌ها، پهپاد‌ها به مناطقی می‌رفتند که حرارت بالاتر و خطر آتش‌سوزی داشت، اطلاعات دقیق به ما می‌دادند و بالگرد‌ها برای مهار آتش و کمک رسانی اعزام می‌شدند، این امر نشان‌دهنده اثربخشی بالای پهپاد‌ها در کاهش آسیب و افزایش ایمنی است.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: با برنامه پنج ساله، پهپاد‌ها در تمامی استان‌ها به کار گرفته می‌شوند و با همکاری دانشگاه‌ها و مراکز علمی، بهره‌برداری از آنها هر روز توسعه می‌یابد، این ابزار‌ها کمک می‌کنند خدمات امدادی سریع‌تر، ایمن‌تر و دقیق‌تر به مردم ارائه شود و نگاه ما به توسعه و فناوری‌های نوین ادامه خواهد داشت.

رئیس جمعیت هلال احمر با تشکر و قدردانی از زحمات نهاد‌های مختلف از جمله وزارت دفاع، شرکت‌های صنایع هوایی، سازمان هواپیمایی کشوری و استانداری در این فرایند افزود: این تجهیزات به خدمت‌رسانی بهتر به مردم و کاهش آلام و نجات جان آسیب‌دیدگان کمک می‌کند.

وی به نقش پهپاد‌ها اشاره کرد و گفت: پهپاد دسترسی ما را به مناطق صعب‌العبور بسیار راحت‌تر می‌کند، هفته گذشته در استان هرمزگان، یک فرد مفقود شد و با استفاده از پهپاد، رد پای او پیدا شد، این کمک بزرگی در کاهش آلام و بهبود عملیات‌ها بود، پهپاد می‌تواند شناسایی، پایش، تصویربرداری و مدیریت عملیات را سریع‌تر و دقیق‌تر انجام و ایمنی امدادگران را افزایش دهد.

کولیوند افزود: پهپاد حتی می‌تواند نیاز به ارسال نیرو و تجهیزات به مناطق پرخطر را کاهش دهد، امکان ارسال تجهیزات سبک، الکتروشوک، تغذیه و اقلام حیاتی برای حادثه‌دیدگان را فراهم و هماهنگی بین نیرو‌های زمینی، کوهستان، دریا و آسمان را تسهیل می‌کند، این اقدامات، هزینه‌ها را کاهش و کارایی عملیات‌ها را افزایش می‌دهد.

وی به نقش بالگرد‌ها در امداد هوایی اشاره کرد و گفت: بالگرد‌های نو وارد جمعیت هلال‌احمر می‌شوند و می‌توانند عملیات‌های امدادی شبانه‌روزی را انجام دهند، پهپاد پیش‌قراول این عملیات‌ها است و دسترسی ما را سریع‌تر به اهداف می‌رساند، این تحولات نشان‌دهنده توسعه و پیشرفت جمعیت هلال‌احمر است و مردم این تلاش‌ها را به خوبی می‌بینند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به جایگاه بین‌المللی این جمعیت تصریح کرد: جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران جزو پنج کشور برتر دنیا در امداد و نجات است، از ۱۶ میلیون داوطلب جهانی، چهار میلیون مربوط به جمعیت هلال‌احمر ایران است، این نشان‌دهنده توانمندی، به‌روز بودن و فعالیت مستمر جمعیت هلال‌احمر است.

وی درباره تجربه نیرو‌های امدادی در جنگ‌ها و بحران‌ها گفت: تا قبل از جنگ ۱۲ روزه، ۷۰ هزار امدادگر آموزش دیده داشتیم که در این جنگ ۸۲۰۰ نفر به طور مستقیم در میدان حضور داشتند، این نشان‌دهنده آمادگی، تعهد و روحیه جهادی جوانان ماست که بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب تربیت شده‌اند.

کولیوند ادامه داد: روحیه ایثار و خدمت‌رسانی در جمعیت هلال‌احمر بسیار قوی است، امدادگران چه در داخل کشور و چه خارج از کشور، بدون تفاوت، جان و تلاش خود را برای کمک به همنوعان به کار می‌گیرند. نمونه آن کمک‌رسانی در زلزله خوی، ترکیه، سوریه، افغانستان، پاکستان، لیبی و مراکش است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)