پخش زنده
امروز: -
مشکل ثبتی زمینهای وقفی ورنامخواست پس از سالها حل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در سفر به شهرستان لنجان و چهل و دومین میزخدمت قضایی گفت:این برنامه با هدف تسهیل دسترسی مستقیم مردم به خدمات قضایی و ثبتی، ارتقای شفافیت در ارائه خدمات دولتی و افزایش رضایت عمومی طراحی شده است.
حسن بابایی افزود: معضلی که از سال ۱۳۱۷ با ارائه اظهارنامه ثبتی به اداره ثبت شهرستان آغاز شده بود، به دلیل وقفی بودن اراضی منطقه، مردم را برای دریافت سند مالکیت با موانع حقوقی و اداری پیچیده روبهرو کرده بود.
وی ادامه داد: با هماهنگیها و پیگیریهای مداوم، شرایط صدور اسناد مالکیت برای ساکنان این منطقه فراهم شد و در گام نخست در مراسمی نمادین، ۲۵۰ فقره از این اسناد به هموطنان اعطا شد.
حسن بابایی در نشستی با کارکنان دادگستری لنجان مسائل و مشکلات اداری آنان را بررسی کرد و پس از بازدید از بخشهای مختلف زندان لنجان از نزدیک در جریان وضعیت نگهداری زندانیان و فرآیندهای اصلاحی و تربیتی آنان قرار گرفت.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور همچنین با حضور در منزل شهید احسان انصاری از خانواده این شهید والامقام که در راه حفظ امنیت و آسایش مردم به فیض شهادت نائل شده وبد، تجلیل و قدردانی کرد.