• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۹۲۸۹
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور:

هم‌افزایی دولت، دانشگاه و خیرین در توسعه رویداد «مدارس آینده»

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه از میان بیش از ۲۰۰ طرحی که به دبیرخانه مدارس آینده ارسال شد، ۱۷۴ طرح وارد مرحله داوری شد و در نهایت هشت طرح برگزیده شدند، گفت: سیاست سازمان و وزارت آموزش‌وپرورش بر حمایت از تمامی طرح‌های ارائه‌شده است.

 

هم‌افزایی دولت، دانشگاه و خیرین در توسعه رویداد «مدارس آینده»به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سومین رویداد ملی مدارس آینده، صبح امروز ۲۸ بهمن ماه در سالن اجتماعات جابر بن حیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

حمیدرضا خان‌محمدی در این رویداد گفت: رویداد «مدارس آینده» از ابتدا با همراهی و راهبری دکتر امانی شکل گرفت و ایشان از همان آغاز در کنار مجموعه حضور داشتند و مسیر را راهنمایی کردند. رویکرد اولیه این رویداد بیشتر بر معماری و طراحی متمرکز بود، اما به‌تدریج و با پیشرفت کار، بخش‌های دیگری همچون تجهیزات، ابزارها، فناوری‌های نوین، به‌کارگیری هوش مصنوعی، آزمایشگاه‌های مجازی و همچنین موضوع محتوا و تنوع‌بخشی به محیط‌های یادگیری به آن افزوده شد.

خان‌محمدی ادامه داد: استقبال و علاقه مخاطبان، چه از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان و چه از سوی بخش‌های دانشگاهی، نشان‌دهنده اهمیت این رویکرد بود. امروز می‌توان گفت در این حوزه یک کار مشترک در حال انجام است که همه معاونت‌های وزارت آموزش‌وپرورش از آن بهره‌مند می‌شوند.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اظهار کرد: از سازمان تعلیم و تربیت تا هنرستان‌ها که بخش مهمی از مجموعه ما را تشکیل می‌دهند، همه در مسیر توسعه آموزش از نتایج این رویداد استفاده می‌کنند. با وجود حجم بالای فعالیت‌ها و قرار داشتن در پرتراکم‌ترین روزهای کاری، باور ما این است که نباید از یادگیری غفلت کنیم؛ حتی لازم است در مقاطعی توقف کنیم تا یاد بگیریم و مسیر را اصلاح کنیم.

وی ادامه داد: بر همین اساس، یک سال در میان در حوزه کالبد و معماری ایرانی ـ اسلامی همایش‌های تخصصی با پنل‌های علمی برگزار می‌کنیم و در حوزه «مدارس آینده» نیز این رویداد به‌صورت یک‌سال‌درمیان برگزار می‌شود تا مجموعه و سازمان از مسیر یادگیری عقب نماند. خوشبختانه این رویداد با مشارکت فعال تیم کاری ما در تمامی جلسات تخصصی و داوری‌ها در حال برگزاری است و امیدواریم دستاوردهای آن صرفا به یک نمایشگاه محدود نشود.

خان‌محمدی با بیان اینکه از میان بیش از ۲۰۰ طرحی که به دبیرخانه ارسال شد، گفت: ۱۷۴ طرح وارد مرحله داوری شد و در نهایت هشت طرح برگزیده شدند که امروز مفتخریم از آن‌ها تقدیر کنیم. سیاست سازمان و وزارت آموزش‌وپرورش بر حمایت از تمامی طرح‌های ارائه‌شده است. تجربه دوره‌های گذشته نیز نشان داد که برخی از این ایده‌ها به اجرا رسیده‌اند؛ به‌عنوان نمونه، در دوره قبل یک سازه چابک و سریع به دستور رئیس وقت ستاد اجرایی در منطقه بشاگرد نصب شد و دانش‌آموزان از آن بهره‌مند شدند.

وی تصریح کرد: معتقدیم هر طرح و هر ایده‌ای، حتی در حوزه‌های نرم‌افزاری، قابلیت استفاده و توسعه دارد. فضایی که به‌عنوان مدرسه طراحی و ساخته می‌شود باید چندوجهی، انعطاف‌پذیر و برخوردار از محیط‌های متنوع یادگیری با نگاه به آینده باشد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: خط قرمز ما این است که مدرسه همچنان یک محیط واقعی باشد؛ جایی که دانش‌آموزان زندگی کردن را تمرین می‌کنند و برای یک زندگی معنوی، همراه با پیشرفت، آماده می‌شوند. نگاه ما این است که ضمن بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، از افراط‌هایی که برخی کشورها در این حوزه تجربه کرده‌اند پرهیز کنیم و از تمامی ظرفیت‌های دانشگاهی به‌شکل متوازن استفاده کنیم.

خان‌محمدی با بیان اینکه ما به‌عنوان یک دستگاه اجرایی که درگیر عملیات سنگین تحویل حدود هشت هزار پروژه هستیم، گفت: بیش از هر زمان دیگری نیازمند یادگیری مستمر هستیم. پنل‌های بعدازظهر تعاملی‌تر و تخصصی‌تر خواهد بود و ما نیز با هدف یادگیری در آن‌ها حضور خواهیم داشت؛ چرا که ذهن مدیر، به‌عنوان طراح و سیاست‌گذار، باید همواره در معرض یادگیری باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرهیز از سفر‌های غیر ضروری در مناطق کوهستانی چهارمحال و بختیاری
سطح روابط سیاسی باید به همکاری‌های اقتصادی تعمیم یابد
گشایش دهمین نمایشگاه قرآن و عترت استان باحضور استاندار گلستان
مشکلات جاده ارتباطی آستانه اشرفیه به کیاشهر
ظرفیت‌های ترانزیتی ایران و قرقیزستان، پیوند‌های اقتصادی را تقویت کند
ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌ها برای کاهش تلفات جاده‌ای در استان زنجان
خبر‌های کوتاه استان گلستان، سه شنبه ۵ اسفند
برگزاری مراسم جمع خوانی قرآن کریم در حرم مطهر حضرت سبزقبا دزفول
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان در مناطق کم برخوردار شهرستان نیمروز
اعلام قیمت تضمینی پیله‌تر ابریشم
دور حذفی فوتبال لیگ قهرمانان اروپا؛ امشب، آتلتیکو و اینتر به دنبال جبران نتیجه رفت
فعالیت‌های قرآنی مسجد قبا اهواز
آغازساخت ۳ بازارچه زنجیره‌ای در کرمان
دستگیری متهم فراری در هویزه
بهره‌گیری از اندیشه‌هاوتجربه‌های بزرگان تعلیم و تربیت
برگزاری جشن آرزوهای کودکان ایتام در گرمسار
پیشرفت ۸۵ درصدی بزرگترین مرکز مدیریت هوشمند ترافیک شهری کشور
پایش و رصد خودرو‌ها در مراکز معاینه فنی قم
باران آمد و گیلان دوباره زمستانی شد
تعمیر اساسی بریکر ۴۰۰ کیلوولت نیروگاه کارون ۳
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۸ استان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
نمایشگاه دستاورد‌های هنری دانش آموزان کیش  (۱ نظر)
برگزاری مسابقات جام رمضان در تبریز  (۱ نظر)