• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۳۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶
ورزشی » ساير حوزه ها
وزیر ورزش و جوانان:

ورزش پارالمپیکی بانوان نماد خودباوری ایران است

احمد دنیامالی با اشاره به پیشرو بودن ایران در توسعه ورزش پارالمپیکی بانوان گفت: تجلی خودباوری و تخصص در سیمای بانوانی دیده می‌شود که هم بر سکوی قهرمانی جهان ایستاده‌اند و هم در عرصه مدیریت درخشیده‌اند.

ورزش پارالمپیکی بانوان نماد خودباوری ایران است
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در آیین تجلیل از مدال‌آوران پارالمپیک که با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد شهدا گفت: با درود به محضر منور مطهر شهیدان، حافظان امنیت، مدافعان جان و پاک‌باختگان حریم وطن، یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه و تمامی شهدا و جان‌باختگان وقایع اخیر را گرامی می‌داریم و مراتب همدردی عمیق خود را با خانواده‌های آنان ابراز می‌کنیم.

وی با ادای احترام به امام راحل و آرزوی سلامتی و طول عمر برای رهبر معظم انقلاب اسلامی، ضمن خیرمقدم به رئیس‌جمهور و مهمانان حاضر در مراسم و تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: امروز گرد هم آمده‌ایم تا در برابر جانبازان، توان‌یابان، روشندلان و ناشنوایانی سر تعظیم فرود آوریم که محدودیت را به بند کشیدند و معنای تازه‌ای به واژه توانستن بخشیدند.

وزیر ورزش و جوانان افزود: شما عزیزان برای جامعه ورزش و ملت ایران نماد ایستادگی و امید هستید و حمایت از شما افزون بر یک وظیفه سازمانی، افتخاری بزرگ و نعمتی الهی برای مدیریت ورزشی کشور است. بسیار خرسندیم که در حضور رئیس‌جمهور فرصتی فراهم شد تا از عزت‌آفرینی شما تجلیل شود.

دنیامالی با اشاره به دستاورد‌های ورزش کشور تصریح کرد: ایران امروز در ورزش جانبازان، توان‌یابان، نابینایان و ناشنوایان منشأ عزت و اعتبار جهانی است و در مسیر تحقق فرمان «ورزش قوی برای ایران قوی» گام‌های بلندی برداشته شده است. از ابتدای دولت چهاردهم در مجموع ۳۷۷۴ مدال به دست آمده و حاضران در این مراسم در سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ موفق به کسب ۴۵۸ مدال شده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین شاخص‌ها و آمار‌های بین‌المللی، ایران پیشرو جهان در توسعه ورزش پارالمپیکی بانوان است و این خودباوری در سیمای بانوان قهرمان و مدیران ورزشی نمایان است. راه‌اندازی مرکز آموزش عالی پارالمپیک آسیا در ایران اقدامی راهبردی برای تبدیل کشور به قطب علمی و آموزشی ورزش توان‌یابان در قاره آسیاست.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به بازی‌های پاراآسیایی جوانان در دبی گفت: با وجود کاستی‌ها در میزبانی، اراده جوانان ایرانی موجب شد کاروان کشور با کسب ۷۶ مدال طلا، ۹۶ نقره و ۸۸ برنز و مجموع ۲۶۲ مدال به مقام نایب‌قهرمانی آسیا دست یابد.

وی افزود: در بازی‌های پاراآسیایی چین نیز ورزشکاران ایران با ایستادن بر سکوی دوم آسیا قدرت‌نمایی کردند. در بخش ناشنوایان نیز برای نخستین بار عنوان قهرمانی آسیا به دست آمد و در المپیک ناشنوایان افتخارات دیگری برای کشور ثبت شد. همچنین در رقابت‌های قهرمانی آسیا و جهان، بار‌ها پرچم جمهوری اسلامی ایران به اهتزاز درآمد.

دنیامالی تأکید کرد: این موفقیت‌ها حاصل تلاش شبانه‌روزی در بخش‌های مختلف است و لازم می‌دانم از زحمات فدراسیون‌های مربوطه و مدیران کمیته ملی پارالمپیک قدردانی کنم. چشم‌انداز راهبردی ما سال پررویداد ۱۴۰۵ و بازی‌های پاراآسیایی ناگویا در ژاپن است و انتظار داریم قهرمانان کشور بار دیگر افتخارآفرینی کنند.

وی خطاب به رئیس‌جمهور اظهار کرد: ژاپن میزبان، رقیبی سرسخت است، اما با تکیه بر انگیزه ورزشکاران و حمایت دولت، یقین داریم فرزندان ایران رقابتی جوانمردانه و قدرتمند خواهند داشت.

وزیر ورزش و جوانان همچنین گفت: قهرمانان ما با انگیزه‌ای مضاعف برای تثبیت اقتدار ایران در ورزش جهان آماده‌اند و امیدواریم در سال ۱۴۰۵ بار دیگر جشن اقتدار ایران در آسیا برگزار و با قدرت برای حضور در بازی‌های پارالمپیک لس‌آنجلس آماده شویم.

دنیامالی در پایان افزود: در ماه مبارک رمضان، سربلندی و عاقبت‌به‌خیری مردم و ورزشکاران را از خداوند متعال مسئلت دارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ترکیب تراکتور برای مصاف با ملوان مشخص شد
توقیف محموله مرغ زنده بدون مجوز در رودبار
افتتاح فرهنگسرای گردشگری نجوم در نیمه ماه رمضان
جزئیات ثبت‌نام نامزدهای انتخابات روستاهای استان کرمان
ضرورت صدور سند یکتا برای واحد‌های پیش فروش
تخصیص اعتبار برای احداث دانشکده سقز
تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از کسب و کار‌های نوپای فرهنگی و هنری
دستگیری منتشرکننده تصاویر خصوصی شهروند بهشهری در فضای مجازی
 پرونده‌های تسهیلات بانکی تا پایان سال نهایی شود
اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا به سراسر کشور در ماه مبارک رمضان
ارائه راهکار نوآورانه در حوزه ذخیره‌سازی مغناطیسی
تمدید نهایی مهلت انتخاب واحد دانشگاه پیام‌نور تا ۴ اسفند
زمان برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون کوهنوردی مشخص شد
دستگیری ۷ سارق منجر به کشف ۳۰ مورد سرقت شد
شکست نماینده مهاباد در لیگ دسته دو والیبال ایران
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
افزایش ۱۶ درصدی ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا در همدان
واکنش مردم افغانستان به اظهارات سفیر آمریکا در تل آویو
بازپس‌گیری زمین‌های راکد مسکن ملی
کاشت نهال، زمانی برای نجات طبیعت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تولید بیش از هشت هزار تن ماهی در الیگودرز
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)