• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۵۲۲۹
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی

فرمانده کل ارتش: نمی‌گذاریم دشمن، ایران بزرگ را ببلعد

سرلشکر حاتمی در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دافوس گفت: ما در ارتش از استقلال و تمامیت سرزمینی ایران تا آخرین نفس دفاع خواهیم کرد.

فرمانده کل ارتش: نمی گذاریم دشمن ایران بزرگ را ببلعد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرلشکر امیر حاتمی در آیین دانش آموختگی دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با تبریک به دانش آموختگان دانشگاه دافوس آجا اظهار کرد: در شرایط امروز با توجه به تغییرات و تحولات رخ داده مسئولیت ارتش جمهوری سلامی ایران بدون تردید مسئولیتی تعیین کننده است.

امیر سرلشکر حاتمی افزود: به خاطر داریم که در ماه گذشته دشمن چندبار به طور جدی برای آسیب زدن به ملت بزرگ ایران کشور عزیزمان و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش کرد اما هربار با شکست مواجه شد و همین مسئله مسئولیت امروز ارتش را دوچندان می کند.

وی در ادامه با اشاره به ادعاهای دشمنان مبنی بر شکست ناپذیر بودنشان گفت: آنان ادعای شکست ناپذیری دارند اما این ادعایی دروغین و بیهوده است. این دشمن همان است که ۲۰ سال در ویتنام و افغانستان جنگید و دست آخر با سرافکندگی بیرون رفت در عراق و دیگر کشورها هم همین اتفاق برای آنان افتاد آنان با ادعا و ارعاب وارد می شوند اما همواره با سرافکندگی خارج می شوند بنابراین شکست دشمن حتمی است اما لازمه تحقق آن برخورداری از درک روشن درباره وضع امروز جهان و ایستادگی و مقاومت ملت ایران است.

امیر سرلشکر حاتمی به تلاش همه جانبه دشمن برای جلوگیری از اتخاذ تصمیمات صحیح اشاره و از آن با عنوان عدم قطعیت یاد کرد و افزود: جنگ امروز به مراتب پیچیده تر و سخت تر از گذشته است ما با یک جنگ ترکیبی در عرصه های سیاسی اقتصادی ،اجتماعی، نظامی، روانی و شناختی مواجه هستیم به طوری که علاوه بر ما خانواده ها فرزندانمان نیز در معرض این جنگ قرار گرفته اند.

وی راه عبور از جنگ ترکیبی دشمن را شناخت صحیح دانست و تصریح کرد: آنچه می تواند در مقابله با جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن به ما کمک کند شناخت است دشمن با ارعاب تهدید و عملیات محدود می کوشد حرف خود را به کرسی بنشاند ولی مهم این است که ما با شناخت کامل ابعاد و اهداف این جنگ تصمیم درست بگیریم و بتوانیم نقشه دشمن را خنثی کنیم.

فرمانده کل ارتش با تاکید بر ضرورت ایستادگی مقابل دشمنان و خواسته هایشان خاطرنشان کرد: آنچه در مقابله با این دشمن جواب خواهد داد «ایستادگی است مبنای ایستادگی مقاومت و مبنای مقاومت نیز شناخت صحیح است. آگاهیدرخصوص ماموریت و برخورداری از شناخت دقیق از ماموریت از جمله مواردی است که ما را در دستیابی به شناخت صحیح یاری خواهد کرد چشم ما به زبان فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) است. ایشان دشمن شناس ترین شخصیت امت اسلام است و با کلام نورانی شان می توانیم مسیر درست را تشخیص دهیم.

امیر سرلشکر حاتمی در ادامه به بیانات اخیر فرماندهی معظم كل قوا (مدظله العالی) اشاره و بیان کرد: دشمن تصور نمی کرد با وجود اعزام ناوها و سایر تسلیحات و تهدیداتش با این حد از صلابت در مقابل خود مواجه شود اما به لطف الهی و با ایمان و بصیرت قوی و نافذ رهبر عظيم الشان انقلاب اسلامی پاسخی قوی و دندان شکن به دشمن داده شد.

عضو شورای دفاع در ادامه به مسئله تغییر تصور دشمن درباره وضع ایران اسلامی پرداخت و افزود: دشمن تصور می کند که امروز ما در نقطه ضعف قرار داریم و او در نقطه قوت است. آمادگی و ایستادگی و قوت ما به دشمن میفهماند که اشتباه می کند و ایران بزرگ قابل بلعیده شدن نیست امروز در ایران اسلامی میلیونها ،سرباز آماده جان فشانی در راه کشور هستند و بی شک بالاترین افتخار برای ما شهادت فی سبیل .... است.

وی در ادامه با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد نوعی « شبه کودتا در کشور در جریان حوادث دی اظهار کرد: دشمن با محاسبات غلط خود برنامه اش را در دی  اجرایی کرد ولی در نهایت باز هم شکست خورد هر چند که همه ما را عزادار کرد این فتنه اخیر که شبیه کودتا بود و توسط ملت ایران اسلامی سرکوب شد می توانست آسیب بیشتری به کشور وارد کند ولی شناخت و بصیرت عمیق ، مانع تحقق این امر شد.

امیر سرلشکر حاتمی تصریح کرد: ممکن است ما با اشکال دیگری از توطئه دشمن مواجه شویم ولی حتما باز هم پاسخ قاطع و دندان شکن به دشمن داده خواهد شد، همانطور که در ۲۲ دی و ۲۲ بهمن با دعوت فرمانده معظم كل قوا (مد ظله العالی) مردم پر قدرت تر به میدان آمدند و نقشه های دشمن را خنثی کردند.

امیر سرلشکر حاتمی با بیان اینکه اقدامات دشمن در قالب برنامه ای تحت عنوان «فرسایش راهبردی است،گفت: تلاش دشمن در حقیقت آن است که هربار با اقداماتش ما را ضعیف تر کند ولی با توجه به اطلاع ما از برنامه کلی ،دشمن مانع تحقق این امر خواهیم شد. دشمن میخواهد مردم را خسته و فرسوده کند، بنابراین می کوشیم مانع آن شویم و قطعا در این مسیر موفق خواهیم شد.

وی ادامه داد: دشمن در صدد است هزینه خدشه دار شدن تمامیت ارضی را همچون برخی کشورهای منطقه به ما تحمیل کند اما بداند و آگاه باشد که ملت ایران با انگیزه تمام خواهد ایستاد و اجازه نخواهد داد این نقشه شوم اجرایی شود.

فرمانده کل ارتش گفت وعده قطعی الهی نصرت است و قطعا شامل حال ما خواهد شد چراکه ما با اخلاص تمام فقط برای جلب رضای خدا اقدام میکنیم

وی با تاکید بر اینکه ادامه رسالت راه و آرمان شهدا همواره بر دوش ماست و ما میراث دار اهداف مقدس شهدا هستیم تصریح کرد ما در ارتش با درک رسالت تاریخی خود از استقلال ، تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران تا آخرین نفس دفاع خواهیم کرد.

عضو شورای دفاع گفت امیدوارم که با حضور شما افسران فارغ التحصیل دافوس در سطوحراهبردی و عملیاتی ارتش جمهوری اسلامی ایران خون تازه ای به شریان ارتش مقتدر تزریق شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرهیز از سفر‌های غیر ضروری در مناطق کوهستانی چهارمحال و بختیاری
سطح روابط سیاسی باید به همکاری‌های اقتصادی تعمیم یابد
گشایش دهمین نمایشگاه قرآن و عترت استان باحضور استاندار گلستان
مشکلات جاده ارتباطی آستانه اشرفیه به کیاشهر
ظرفیت‌های ترانزیتی ایران و قرقیزستان، پیوند‌های اقتصادی را تقویت کند
ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌ها برای کاهش تلفات جاده‌ای در استان زنجان
خبر‌های کوتاه استان گلستان، سه شنبه ۵ اسفند
برگزاری مراسم جمع خوانی قرآن کریم در حرم مطهر حضرت سبزقبا دزفول
ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان در مناطق کم برخوردار شهرستان نیمروز
اعلام قیمت تضمینی پیله‌تر ابریشم
دور حذفی فوتبال لیگ قهرمانان اروپا؛ امشب، آتلتیکو و اینتر به دنبال جبران نتیجه رفت
فعالیت‌های قرآنی مسجد قبا اهواز
آغازساخت ۳ بازارچه زنجیره‌ای در کرمان
دستگیری متهم فراری در هویزه
بهره‌گیری از اندیشه‌هاوتجربه‌های بزرگان تعلیم و تربیت
برگزاری جشن آرزوهای کودکان ایتام در گرمسار
پیشرفت ۸۵ درصدی بزرگترین مرکز مدیریت هوشمند ترافیک شهری کشور
پایش و رصد خودرو‌ها در مراکز معاینه فنی قم
باران آمد و گیلان دوباره زمستانی شد
تعمیر اساسی بریکر ۴۰۰ کیلوولت نیروگاه کارون ۳
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بزرگترین پل فلزی زیرقوسی در شمال کشور به ایستگاه پایانی رسید
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
هواشناسی اردبیل در مورد سامانه بارشی زودگذر هشدار داد
واگذاری قطعات زمین در کرمان
رقابت قرآنی دانش آموزی در شهرستان جویم
کشف ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بیضا استان فارس
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود
افزایش ۲۸ درصدی تعداد داوطلبان انتخابات شورا‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پزشکیان: مذاکرات اخیر شامل پیشنهاد عملی و امیدوارکننده‌ بود
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
بارش پراکنده و وزش باد شدید در برخی استان‌ها
برگزاری دادگاه کوروش کمپانی
هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۸ استان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
نمایشگاه دستاورد‌های هنری دانش آموزان کیش  (۱ نظر)
برگزاری مسابقات جام رمضان در تبریز  (۱ نظر)