• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۴۳۸۰۲
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۴
قزوین » سیاسی

پیام نوروزی امام جمعه قزوین به مناسبت سال ۱۴۰۵

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین در پیامی نوروز و آغاز سال ۱۴۰۵ را تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام والمسلمین حسین مظفری متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

«یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَال»

سال ۱۴۰۵ هجری شمسی را ملت عزیز ایران در شرایط بسیار خاص و ویژه ای آغاز می کنند، از طرفی سوگوار فقدان پدر و امام شهید امت هستیم، حضرت آیت‌الله العظمی امام سید علی خامنه‌ای عزیزمان که سی و شش سال ما سال جدید را با پیام ایشان آغاز می‌کردیم. 

نزدیک سی و هفت سال تحت زعامت و رهبری ایشان نفس کشیدیم، رشد کردیم، بالیدیم و به این نقطه ی افتخارآمیزی که امروز ملت کشور و نظام مان قرار دارد رسیدیم. از طرف دیگر ما سوگوار داغ شهدای بسیاری هستیم چه از سرداران و امرای سپاه و ارتش و چه از عموم مردم عزیز که در جنگ اخیر به کاروان شهدا پیوستند، از طرف دیگر شاهد حمله ددمنشانه و وحشیانه آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی به کشور عزیزمان هستیم، این ها از یک طرف اما از طرف دیگر شاهد حماسه آفرینی ها، رشادت ها و دلاوری های ارتش، سپاه، نیروهای مسلح و همچنین مردم عزیز و ملت بزرگوار ایران هستیم. 

همچنین آغاز سال یک هزار و چهارصد و پنج مقارن شده است با عید سعید فطر که امیدواریم بیش از گذشته مشمول الطاف و عنایات خاصه پروردگار و آقا و مولا صاحب الزمان(عج) باشیم.

اساساً عید را عید گفتند چون انتظار و توقع این هست که در چنین ایامی توجه ما به خدای متعال بیشتر باشد، بازگشت و توجه دیگری و بیشتری به خدای متعال داشته باشیم، در این ایام همه ی ما نیازمند این هستیم که لطف خدای متعال بیش از گذشته شامل حال ما شود، هم دعای آغازین سال شمسی و هم دعایی که در قنوت نماز عید فطر می خوانیم انشاالله که در حق همه ما مستجاب شود، خدای متعال حال ما را چه حال باطنی و درونی ما را و چه حال و وضعیت بیرونی ما را به احسن حال تبدیل کند. 

هر خیری که به اهل بیت عصمت و طهارت عنایت کرده به ملت عزیز ما عنایت کند، هر شری که اهل بیت را از آن ها دور کرده ملت ما را از آن ها دور کند، سال ۱۴۰۴، سال بسیار پرحادثه و پر فراز و نشیبی برای ملت ایران بود، از طرفی جنگ دوازده روزه و از طرف دیگر فتنه آمریکایی_صهیونیستی دی ماه که در این حوادث عزیزان بسیاری را از دست دادیم و البته شاهد حماسه آفرینی های ملت عزیز ایران هم بودیم.

اما انتخاب خلف صالح امام شهیدمان حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای توسط مجلس خبرگان رهبری امید جدیدی را برای ملت ایران پدید آورد، هم شهادت امام عزیزمان و هم این انتخاب شایسته خون جدیدی در رگ های ملت عزیز ما دمید و باعث تحول و بعثت دیگری در میان مردم عزیز ما شد، در این سه هفته گذشته پس از شهادت امام عزیزمان ملت ما در کل کشور و به ویژه مردم عزیزمان در استان قزوین، حقیقتا حماسه آفریدند و تحسین دوست و دشمن را برانگیختند. 

استان ما هم در سال گذشته حوادث مبارکی را پشت سر گذاشت، شاهد سفر رئیس جمهور محترم بودیم که در آن سفر مصوبات خوبی گذاشته شد، اعتبارات خوب دولتی، توافق های خوبی با بخش های خصوصی انجام گرفت، امید جدیدی برای مردم عزیزمان آفرید، تشکیل شورای عالی راهبردی استان قزوین کنار هم نشستن نخبگان و شخصیت های ذی نفوذ استان هم مصداقی از وحدت، اتحاد و انسجام بیشتر مردم و مسئولین بود که همه ی این ها مایه ی امید هست. امیدواریم که سال جدید که سال ۱۴۰۵ شمسی باشد با لطف خدای متعال و با عنایت ویژه ی آقا و مولایمان صاحب الزمان(عج) سال پیروزی و کامیابی برای ملت عزیزمان و نظام مقدسمان باشد و برای مردم عزیز استان قزوین هم در سایه این همدلی ها، اتحادها، انسجام ها و تلاشی که هم مسئولین عزیز استان دارند و هم مردم بزرگوارمان در کنار مسئولین تلاش می‌کنند، انشاالله شاهد کامیابی ها و موفقیت های خوبی باشیم.

من هم باید تبریک عرض کنم سال جدید را و عید سعید فطر را به این معنا که از خدای متعال طلب خیر و برکت کنم برای همه ی شما عزیزان و مجدداً شهادت امام عزیزمان را و جمعی دیگر از مردم و نیروهای مسلح و مسئولین عزیزمان را تبریک و تسلیت خدمت شما عزیزان عرض می‌کنم. در این ایام دید و بازدیدها و صله رحم ها می‌تواند به روال گذشته انجام شود منافاتی با این مناسبت ها ندارد اما طبعاً مردم عزیزمان که سوگوار فقدان امام شهیدمان و پدر امت هستن قطعا رعایت حرمت این مناسبت ها را هم خواهند کرد.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

حسین مظفری
نماینده ولی‌فقیه دراستان و امام جمعه قزوین 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرمت پل تاریخی زمانخان سامان در چهارمحال و بختیاری
عزم راسخ زنجانی‌ها برای وداع حماسی؛ بازگشت به میدان با شعار «باید برخاست»
­قهرمانی کرمانشاه در مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی پارادوومیدانی
حضور گسترده در تشییع رهبر شهید پاسخی روشن به بدخواهان ایران اسلامی خواهد بود
تالیف ۱۲ عنوان کتاب چند زبانه، با موضوع مستندات جنایت‌های جنگی آمریکا و دشمن صهیونی
مشارکت در تشییع پیکر رهبر شهید کمتر از مشارکت در جنگ با صهیونیست‌ها نیست
فراخوان رادیو ایران و گفت‌و‌گو برای روایت حماسه وداع
دو حادثه غرق شدگی در رودخانه زاینده رود در لنجان
بازدید میهمانان خارجی از مراکز علمی کشور
دانش آموز شهید علی اصغر زائری؛ شجره طیبه میناب
حمایت شهرداری تبریز از ایجاد پارکینگ‌های موقت در فضا‌های بلااستفاده
ایران در سوگ و حماسه؛ قائد شهید امت، رهبری فرزانه و حکیمی ماندگار
دعوت باشگاه پرسپولیس برای حضور یکپارچه در آیین وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی
بازتاب مراسم وداع با رهبر شهید در رسانه‌های پاکستان
روابط ایران و تاجیکستان می‌تواند بسیار فراتر از وضعیت کنونی گسترش یابد
اعلام جزئیات برنامه اسکان و هدایت زائران مراسم تشییع رهبر انقلاب
حمایت ویژه از احیای قنوات و توسعه تولیدات خرد روستایی در یزد
دنیا شاهد بزرگترین حماسه تاریخی، وداع و تشییع رهبر است
پایداری هوای گیلان تا اوایل هفته آینده
مراسم عزاداری بر پیکر مطهر رهبر انقلاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
جاذبه‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱۰۳۷ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۶ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۲ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)
مشکل بانک‌ها تا یک هفته دیگر حل می‌شود  (۱ نظر)
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد  (۱ نظر)